Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 08/12/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Nybygg, Nybolig, boligprosjekt, Voksenkollen, holmenkollen
133 418474362

Nå er salget i gang på Soria Moria Tunet 2

14 nye familieboliger, plassert i et meget ettertraktet boområde på Voksenkollen

Boligene kan friste med innholdsrike planløsninger og god standard. Naturpanel, store vindusflater og mørkt listverk gir hjem som både er moderne og samtidig passer godt i omgivelsene.

Her skal det bygges 12 kjedede tomannsboliger og 2 eneboliger. Hver enhet får privat uteplass i form av mark- og takterrasse, i tillegg til fellesareal med lekeplass mellom byggene. Det blir garasjeanlegg under husene, hvor enkelte enheter får direkte tilgang fra egen underetasje. I underetasjen finner man også bad og et disponibelt rom med egen inngang.

Husene - innbydende rom med gjennomtenkte planløsninger


Første etasje: 
Kjøkkenet og stuen blir i en åpen løsning med god romfølelse. På kjøkkenet vil et av hjørnene være i glass. Dette er en svært spennende løsning, lys fra to himmelretninger på én gang skaper en helt spesiell stemning i et rom. Kjøkkeninredningen leveres fra kvalitets-leverandøren Sigdal og kommer med integrerte hvitevarer. I stuen vil peisovnen også kunne nytes fra kjøkkenet. Synet, lukten og varmen fra levende flammer passer som hånd i hanske med naturen som omgir deg på alle kanter. Eikeparkett er med på å forsterke samspillet med naturen. I tillegg er første etasje utstyrt med WC.

Andre etasje: 
Her blir det tre fine soverom, med samme parkett som i første etasje. Dette skaper en fin helhet. Her er det to bad, et virkelig stort fortrinn for aktive familier. Disse er delikat innredet med gulvfliser på 60×60 cm og mosaikkfliser på 5×5 cm i en nedsenket dusjsone. Innredning med praktiske skuffer og integrerte downlights i taket. Etter en lang dag på jobb, skole, barnehage eller en stri treningsøkt i marka, er dette kvaliteter dere virkelig vil sette pris på.

Tredje etasje: 
Helt øverst finner du loftstuen – et rom du sannsynligvis fort ikke kommer til å klare deg uten. Hjemmekontor, TV-stue, lekerom, skrivestue – eller alt på én gang. Her får du en terrasse bygget inn i taket, lun og skjermet nok til å kunne gi dere glede hele året. Det blir fantastisk god utsikt; fra noen av husene vil du se mot Norefjell og Gaustadtoppen. En slik utsikt vokser ikke på trær, her er det førstemann til mølla!

Underetasje: 
I underetasjen blir det et romslig disponibelt rom, bad, teknisk rom, bod og eget vaskerom. I tillegg får kjelleren egen inngang fra utsiden, når dere kommer tilbake etter en sølete høsttur i marka kan det være praktisk å ha kort vei til vaskerommet.


Eksempel på plantegningHer bor du i nærheten av Nordmarkas hjerte


Soria Moria tunet 2 ligger på Voksenkollen, nesten så høyt opp i Holmenkollåsen som du klarer å komme. Her bor du i nærheten av Nordmarkas hjerte. I alle retninger fører stier, veier og tråkk innover i skogene; på ski og sykkel, i joggesko, gummistøvler, sandaler eller barbeint. Treningsrom, lekeplass, endeløst opplevelsessenter, stillhet eller pusterom for sjelen; Soria Moria tunet gir sjeldne livskvaliteter til alle. Uansett hvilket tempo du velger å leve i.


Bo nært, trygt og fritt


Les mer om Soria Moria Tunet her


Visning

For Soria Moria Tunet 2 har vi muligheten til å gjennomføre visninger over Teams med vår digitale 3D modell. Du får bli med på rundtur i modellen, og dette vil gi deg en unik mulighet til å oppleve prosjektets og boligenes kvaliteter. Den digitale modellen gir deg også muligheten til å se sol- og utsiktsforhold fra den enkelte bolig.

FOR BOOKING AV VISNING ELLER SPØRSMÅL VEDRØRENDE BOLIGPROSJEKTET, TA KONTAKT MED VÅRE MEGLERE:

Andreas Øvsthus: +47 951 56 615 / andreas@roislandco.no

Lars Petter Hansrud: +47 952 03 993 / lars.petter@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen: +47 913 72 835 / per@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.