Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 13/07/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, prinsessealleen, Skøyen, Nybolig, Neptune Properties
Pa Fb Header

Prinsessealléen på Skøyen - Kommer for salg!

Urbane slott for deg som elsker byen!

New York-style fabrikkpregede studioleiligheter

Prinsessealléen på Skøyen blir et skreddersydd bygg for deg* som elsker byen. 77 lyse, gjennomgående leiligheter fordelt på seks etasjer, fra NY-style fabrikkpregede studioleiligheter med sjeldent god takhøyde til større boliger høyere opp i etasjene. I tillegg får du en skjermet bakhage med kveldssol og en felles takterrasse som blir hele 80 meter lang.

*Urban royalty;

De som kjenner byen aller best og bruker alle tonene i den urbane fargepaletten. Konserter, kaféer og rocka restauranter, bortgjemte barer, vintage-butikker, gallerier, grønt gress, parker og badeplasser. Nattens dronning og hennes gemal kunne ikke tenke seg et annet liv et annet sted – og i Prinsessealléen f̊ar de alt deres hjerte befaler.


NY-style fabrikkpregede studioleiligheter med sjeldent god takhøyde.
(Illustrasjon, avvik kan forekomme)Et av landets største kollektivknutepunkt

På Skøyen har du nærhet til konserter, kaféer, restauranter, bortgjemte barer, vintage-butikker, gallerier, grønt gress, parker og badeplasser. Det offentlige kommunikasjons-tilbudet er i en klasse for seg, Skøyen er et av landets største kollektivknutepunkt og avstanden dit måles i meter. Når de mange spennende planene for området realiseres vil også Skøyen bli enda mer aktivt, allsidig og attraktivt enn det er i dag.

For mer informasjon om prosjektet, meld interesse på prinsessealleen.no
eller kontakt en av våre meglere: 


Lars Bratseth

+47 924 10 362 | lars@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen

+47 913 72 835 | per@roislandco.no 


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.