Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 03/09/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Bjørvika, OSU, Oslo S Utvikling, roislandco
Bjorvika Web

Prisdryss til Bjørvika?

Flere får øynene opp for Bjørvikas mange kvaliteter.

Vi gleder oss over at stadig flere får øynene opp for Bjørvikas mange kvaliteter, også når det gjelder arkitektur og overordnet byutvikling!

Oslo bys arkitekturpris 2021 skal deles ut i oktober, og fire av 14 nominerte er prosjekter i Bjørvika.

– Kanskje har aldri kvaliteten på de nominerte vært høyere enn i år, sier leder for Rådet for byarkitektur, Tanja Lie.  

De nominerte kandidatene i Bjørvika er det unike boligprosjektet Vannkunsten, Deichman Bjørvika, som nylig ble kåret til verdens beste folkebibliotek samt Årets Bygg, den langstrakte Dronning Eufemias gate og det offentlige byrommet Stasjonsallmenningen.

I tillegg er Stasjonsallmenningen en av tre kandidater til Årets Bylivsprosjekt som deles ut av OMA under Oslo Urban Week i september.

Heia Bjørvika!

Nyåpninger i Bjørvika

Det er gledelig at stadig flere lokaler åpner dørene på gateplan! Det gode været fortsetter, og vi anbefaler en tur langs Havnepromenaden med en is fra Paradis Gelateria i hånda, som nettopp åpnet på Munch Brygge.

Nå har også mote / konseptbutikken Envelope 1976 åpnet, med high end plagg og bærekraft i fokus.

En annen gladnyhet er at nabolaget snart får sin første cocktail-bar! Esben Holmboe-Bang og Maaemo står bak The Conservatory som blir et intimt sted, med plass til rundt 30 gjester.

Vi gleder oss også til høstens øvrige nyåpninger, med varierte konsepter som Nordavind (e-sport), herrebutikken Dapper og Dai Kai, som er et velværekonsept med spa og behandlinger.

Se alle butikker og serveringssteder 


Nå er det enklere å parkere i Bjørvika

Bjørvika P-hus har åpnet i Wismargata, med innkjøring fra Dronning Eufemias gate. Parkeringshuset har 62 plasser over to plan, åtte ladeplasser til elbil og handicap-plasser.

Oslo Urban Week til Bjørvika

Byutvikling og fremtidens byer står på agendaen når Oslo Urban Week (OUW) går av stabelen i Bjørvika 7.-9. september. OUW er en møteplass for eiendomsbransjen, byutviklere og alle som engasjerer seg i utviklingen av fremtidens byer og lokalsamfunn.

Er du nysgjerrig på byutvikling?  Les mer om arrangementet her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.