Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 21/06/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, eikhaugen, Nybolig, Bolig, Rekkehus, enebolig
625 209252211

Salget har startet! Eikhaugen - Eventyrene venter på Hvalstad!

Nå er 14 rekkehus og 5 kjedede eneboliger til salgs på Hvalstad i Asker.

Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall. Her vil det skapes et paradis for eventyrlystne barn, der oppdagelsesferden kan starte rett utenfor døren! Den viktigste delen av fellesområdet, hvertfall for de minste, vil nok være den spennende eventyrkollen som vil fremstå som en lysning i skogen.

Ingen forskuddsbetaling!

Ved kjøp av ny bolig i Eikhaugen vil det ikke bli krevd noen form for forskuddsbetaling!
Hele kjøpesummen med omkostninger betales rett før overlevering av nøkler til ditt nye drømmehjem.


Boligene

Boligene i Eikhaugen får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Det vil bli parkering i enten garasje eller carport, i tillegg til utvendig parkering, og det legges til rette for montering av lader for elbil. Du kan velge mellom to boligtyper – rekkehus eller kjedet enebolig. Alle boligene går over tre etasjer, i tillegg til en uinnredet loftetasje, med praktisk planløsning og moderne innredning. Du kan velge mellom to interiørkonsept, og også sette ditt eget preg på boligen ved hjelp av tilvalg.

Rekkehusene


Rekkehusene får omtrent samme planløsning. I underetasjen er det integrert garasje med tilliggende bod, og det er inngang direkte til boligen via boden. I tillegg får etasjen entré, kott, garderobeskap/nisjer og wc-rom. På motsatt side av entreen vil det være utgang til en stor terrasse. I første etasje blir det stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje får tre soverom og to bad. Det ene badet tilhører hovedsoverommet.

Eneboligene


Eneboligene får også samme planløsning og har inngang i første etasje. Her er det en romslig entré/hall, to bad og to soverom. Det ene badet tilhører hovedsoverommet. I andre etasje er det stue og kjøkken i åpen løsning. Underetasjen har trappegang, vaskerom, bad, to soverom og et stort innredet rom. Her kan du for eksempel ha trimrom, tv-stue, gjesterom eller andre ting. Det er egen inngang til underetasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk.

Visning

Visningene vil i hovedsak gjennomføres i eneboligen på tomten, i Ravnsborgveien 18 på Hvalstad i Asker.

Grunnet dagens situasjon vil det også bli lagt til rette for å gjennomføre visninger på Teams. På Teams eller i vårt visningssenter vil du få mer informasjon om prosjektet, boligene og få en presentasjon av interiørkonseptene. Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe/kohort. Da vi har begrenset kapasitet tillater vi kun 2 stk pr. gruppe i visningsrommet i eneboligen. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli anledning å komme inn i visningsrommet uten avtale. Du kan allerede nå ta kontakt med en av våre meglere for å avtale visningstidspunkt.

Salgsdokumenter

For å kjøpe leilighet i Eikhaugen er det viktig å ha gjennomgått salgsinformasjon. Dokumenter kan du laste ned ved å trykke på lenkene nedenfor:

Det gjøres oppmerksom på at også kjøpekontrakt med vedlegg er en del av salgsinformasjonen som du plikter å ha gjennomgått før bindende budskjema innleveres til megler.

Lenke til prospekt

Salgsdokumenter

Boligvelger - finn din bolig


For booking av visning eller spørsmål vedrørende boligprosjektet, ta kontakt med våre meglere:


Per Henrik Rolfsen: +47 913 72 835 / per@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli: +47 938 85 778 / ingrid@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.