Nyhetsbrev
Vis filtrering
Oversiktsfoto August 2020 6

Utsolgt for boliger i hele Bispevika Nord!

I januar i år nådde boligutvikler OSU og vi i Røisland & Co en viktig milepæl på veien til å realisere visjonen om å gjøre Bjørvika til Norges mest attraktive boligområde

Nå er alle boligene i Vannkunsten, og i hele Bispevika Nord for øvrig, solgt. I løpet av våren 2021 kommer Oslo S Utvikling til å ha overlevert hele 660 boliger i dette området. Åtte av de ni husene i Vannkunsten er ferdigstilte og innflyttet, og det niende ferdigstilles i løpet av første kvartal 2021. 

Bolig- og byutviklingen i Bjørvika har med andre ord kommet langt siden byggingen startet med Barcode i 2007. 

Vi er langt ifra ferdige

I overgangen april / mai lanseres det fjerde og siste salgstrinnet i Clemenskvartalet i Bispevika Syd. Her kommer 54 flotte boliger, blant annet 2 townhouse over 2 etasjer med egen markterrasse.

I tillegg er prosjekteringen for Vannkunsten Syd i full gang, og vi planlegger å lansere prosjektet på sensommeren. Du kan registrere deg som interessent allerede nå; følg linken under for å få tilsendt informasjon når det er klart.

Meld interesse for Vannkunsten Syd

Ny salgsrekord i Bjørvika

Etter en fantastisk start på salget i Clemenskvartalet i fjor høst, var vi veldig spente på hvordan interessen ville være for det tredje salgstrinnet som ble fremskyndet til januar 2021. Og for en respons! Bare én uke etter at 81 nye leiligheter ble lagt ut for salg hadde alle blitt solgt. Clemenskvartalet satte dermed en soleklar ny rekord for boligsalget i Bjørvika. I skrivende stund er det solgt 210 av 211 boliger i det nye og spennende kvartalsprosjektet, som nå er under oppføring mellom Sørenga og Bispevika Nord i Bjørvika.

– Det har vært en fantastisk respons. Det er ingen andre prosjekter i Bjørvika som kan måle seg i antall salg på så kort tid, sier eiendomsmegler Lars Bratseth i Røisland & Co til E24.

Les hele saken på E24.

Pub, indisk og galleri

Selv strenge smittevernstiltak og nedstegninger, stopper ikke nyetableringer og utviklingen på bygulvet i Bjørvika. Vi gleder oss over stadig flere restauranter, butikker og kulturinstitusjoner som er i ferd med å etablere seg i nabolaget. 

Restauranten Nimbu åpner 17. februar dørene til en ny verden av autentisk indisk mat. Nimbu skal skape gode matopplevelser med råvarer importert fra India og molekylær gastronomi. Selve esset i ermet er at du som gjest får nyte godt av matkunsten til den indiske Hollywood-kokken Daljit Singh, som har laget mat for stjerner som Elton John og Jennifer Lopez.

Vi kan også ønske en annen nykommer velkommen til nabolaget, nemlig gastropuben I Baren. Serveringsstedet blir et forfriskende tilskudd til det urbane nabolaget, med gode retter fra både hav og fjell basert på sesongens råvarer. Her vil du også kunne prøve ut et bugnende utvalg med spennende ølsorter, et rikt vinkart og forfriskende drinker.

Les mer om både Nimbu og I Baren i Aftenposten her.

Tilveksten av nye publikumstilbud stopper ikke der – Bjørvika vil snart også ha enda mer kultur på menyen, når galleriet VI, VII flytter inn i Operagata. VI, VII spesialiserer seg innen internasjonal samtidskunst og representerer flere velkjente kunstnere, som blant andre Jorunn Hancke Øgstad, Landon Metz og Eva LeWitt.

Bli bedre kjent med VI, VII her.

Vi gleder oss også til åpningen av Holzweiler sitt nye konsept, som involverer en flott butikk i tillegg til en god restaurant med stor, solrik uteservering.

Les mer om Holzweiler-konseptet her.


Serverings- og handelsoversikt i nabolaget

Kontakt en av våre meglere hvis du er interessert i å vite mer om nyboliger i Bjørvika? 

Lars
Lars Bratseth
Eiendomsmegler
+47 924 10 362

lars@roislandco.no

 
Ingrid
Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler

+47 938 85 778

ingrid@roislandco.no

 
PH

Per Henrik Rolfsen
Eiendomsmegler
+47 913 72 835

per@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.