Nyhetsbrev
Vis filtrering
2760 01 Roi E 03 Seaview Bygg Ef R05A

Ny salgsstart for Helgerudkvartalet

Helgerudkvartalet i Sandvika ble godt mottatt av markedet og nå er bygg E lansert! Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å gi boligen et eksklusivt preg.

Visning

Det er satt opp tid for visninger fra 18-25.mai.

Visningene vil i hovedsak gjennomføres digitalt via Microsoft Teams eller fellesvisning via Røisland & Co sin Facebook side. Første visning via Facebook vil foregå fredag 14.05 kl. 12.00.

Dersom det er behov, kan det gjennomføres visning i visningssenteret vårt på Otto Sverdrups plass i Sandvika. På de digitale visningene vil du få mer informasjon om boligprosjektet, leilighetene, få en presentasjon av interiørkonseptene, samt se sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet i vår virtuelle modell. 

Alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe/kohort. Ved visninger i visningssentret har vi begrenset kapasitet, slik at vi tillater kun 2 stk pr. gruppe. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli anledning til å komme inn i visningslokalet uten avtale. 

Ta kontakt med en av meglerne for å avtale et møte på Microsoft Teams eller på visningssenteret.

Lars Petter Hansrud | lars.petter@roislandco.no | +47 952 03 993
Ingrid Anne Fossli | ingrid@roislandco.no | +47 938 85 778


Se boligvelger, prospekt og annet salgsmateriell på helgerudkvartalet.no >>

Organisering av salget

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være tirsdag 25.05 kl.12.00. 

Salget starter med avklaring i følgende rekkefølge; 4-roms, 3-roms og 2-roms. Dersom det er flere som ønsker å kjøpe samme leilighet ved salgsstart, avgjøres dette ved en budrunde. Hvis ingen av budgiverne ønsker å legge inn høyere bud enn minimumsprisen ifølge prislisten, avgjøres salget ved loddtrekning som foretas av megler og en representant fra selger.

Alle bud må legges inn elektronisk med BankID via budfunksjonen integrert i prosjektets 3D boligvelger. Budfrist må settes til 31.05 kl. 18.00.

Etter avklart salgsstart legges usolgte leiligheter ut for salg til prinsippet om førstemann til mølla til faste priser.

Gyldig finansieringsbevis må kunne bekreftes ved kjøp, så vi anbefaler deg allerede nå å ta kontakt med banken for å forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen. 

Ta gjerne kontakt med Elise Riise Johnsen hos Eie eiendomsmegling Sandvika for hjelp med e-takst/verdivurdering av eksisterende bolig. 

Epost: ERJ@EIE.NO, tlf: 90110866

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.