Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 10/06/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, humlehagen, Nybolig, Ensjø, Ensjøbyen, Rekkehus, Leiligheter
003 425142518

Salgsstart for trinn 2 i Humlehagen! Et liv i sus og dus!

Nå starter salget av trinn 2 som består av 7 rekkehus og 39 nye leiligheter.

Nå selges rekkehus, flere 2- til 5-roms leiligheter og 4- / 5-roms med egen utleiedel.

I Humlehagen finner du boliger for alle, om du er førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grøntdrag. Totalt består det av 133 leiligheter, samt 9 rekkehus.


LES MER OM HUMLEHAGEN HER
LINK TIL PROSPEKT
FINN DIN DRØMMEBOLIG I BOLIGVELGEREN

Visning

Det er satt opp tid for visninger fra 9-15. juni.
Visningene vil i hovedsak gjennomføres digitalt via Microsoft Teams eller fellesvisning via Røisland & Co sin Facebook side.

Grunnet dagens situasjon vil det bli lagt til rette for å gjennomføre visninger på Teams med vår digitale modell. For de av dere som ønsker fysisk oppmøte vil det være mulighet for å avtale visning i vårt visningssenter i Gladengveien 12. På Teams eller i vårt visningssenter vil du få mer informasjon om prosjektet, leilighetene, få en presentasjon av interiørkonseptene, samt se vår digitale modell. Her har vi muligheten til å vise sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet. 

Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe/kohort. Da vi har begrenset kapasitet tillater vi kun 2 stk pr. gruppe i visningssenteret. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli anledning å komme inn i visningslokalet uten avtale. Du kan allerede nå ta kontakt med en av våre meglere for å avtale visningstidspunkt mellom 9. juni og 15. juni.


ORGANISERING AV SALGET

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være:

Tirsdag 15. juni kl. 12.00.

Salget starter med avklaring i prisrekkefølge, med den dyreste først.Dersom det er flere som ønsker å kjøpe samme leilighet ved salgsstart, avgjøres dette ved en budrunde. Man legger inn bud på én leilighet, men kan delta i andre budrunder dersom du ikke skulle få tilslaget på førstevalget. Da kan du for eksempel velge å hoppe ned til tilsvarende leilighet i etasjen under.

Alle bud må legges inn elektronisk med BankID via budfunksjonen integrert i prosjektets boligvelger eller via annonsen for den enkelte leilighet på roislandco.no.

Budfrist må settes til 15. juni kl. 12:00.

Finansiering må kunne bekreftes ved kjøp, så vi anbefaler deg å ta kontaktmed banken for å forsikre deg om at alt er i orden.


SALGSDOKUMENTER

For å kjøpe leilighet i Humlehagen er det viktig å ha gjennomgått salgsinformasjon. Dokumenter kan du laste ned ved å trykke på lenkene nedenfor:

PROSPEKT

SALGSDOKUMENTER

Det gjøres oppmerksom på at også kjøpekontrakt med vedlegg er en del av salgsinformasjonen som du plikter å ha gjennomgått før bindende budskjema innleveres til megler.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere informasjon eller kjøpe din nye bolig


Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
+47 951 56 615
andreas@roislandco.no


Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler
+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.