Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 14/09/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Hagely, Båstad, Asker, Viken, Kittelsen Eiendom, Varde Eiendom, roislandco
Hagely

Velkommen til salgsstart for Hagely!

Vi har nå gleden av å invitere deg til salgsstart i Hagely 14. - 21. september.

Visning

Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale visning. 


Visningene vil i hovedsak gjennomføres digitalt via Microsoft Teams, eller i våre lokaler i Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo.

Uavhengig av hva du velger, vil du gjennom visningen få mer informasjon om boligprosjektet, de enkelte leilighetene og interiørkonseptene. Du får også bli med på en rundtur i prosjektet i den digitale modellen, og dette vil gi deg en unik mulighet til å oppleve de ulike leilighetenes kvaliteter. Den digitale modellen gir deg også muligheten til å se sol- og utsiktsforhold fra den enkelte leilighet.  Som følge av smittevernhensyn, må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver visning. For å være best mulig forberedt til visning, er det derfor viktig at du setter deg godt inn i informasjonen som er sendt ut.

Vi vil også gjennomføre en digital fellesvisning  onsdag 15. september kl. 12.00 via Røisland & Co sin Facebook

Ta kontakt med en av meglerne for å avtale visning.

MELD DEG PÅ DIGITAL VISNING

Vi er også tilstede på tomten lørdag 18.09. kl. 12.00-14.00, hvor vi deler ut prospekt, samt svarer på eventuelle spørsmål.

3D-Illustrasjon
3D-Illustrasjon


Organisering av salget

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være tirsdag 21. september kl.12.00. Husk da at akseptfrist må settes til tirsdag 28. september kl. 18.00 iht. budregler for salgsstarten. 

Bud legges inn elektronisk med BankID via prosjektets 3D boligvelger. Klikk på enheten du ønsker å kjøpe og bruk «legg inn kjøpstilbud»-knappen for å komme til budportalen.

Salget starter med avklaring av 4-roms leilighetene først og så 3-roms deretter. Dersom det er flere som ønsker å kjøpe samme leilighet ved salgsstart, avgjøres dette ved en budrunde. Hvis ingen av budgiverne ønsker å legge inn høyere bud enn minimumsprisen ifølge prislisten, avgjøres salget ved loddtrekning som foretas av megler og en representant fra selger.

DETALJERTE REGLER FOR SALGSSTART

Etter avklart salgsstart legges usolgte leiligheter ut for salg etter førstemann til mølla prinsippet og faste priser.

Finansiering

Gyldig finansieringsbevis må kunne bekreftes ved kjøp, og vi anbefaler deg allerede nå å ta kontakt med banken for å forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen.

PLANLAGT BYGGESTART – 4. KVARTAL 2021
FERDIGSTILLELSE OG INNFLYTTING – SOMMEREN 2023

3D-Illustrasjon
3D-Illustrasjon

Om boligprosjektet

I Leangveien 58 skal det bygges 18 særegne leiligheter beliggende på en kolle midt mellom Asker sentrum og fjorden. Alle leilighetene er ulike, og det blir gjennomgående høy standard.

Arkitektene fra Code Arkitektur har latt seg inspirere av de grønne omgivelsene og skapt tre stedstilpassede boligbygg. Boligene får fasader i tre og glass med detaljer som kobberfarget beslag og grønne tak. I tillegg er fasadelivene forskjøvet og inntrukket, noe som gir store og romslige terrasser hvor følelsen av private soner forsterkes.

Under byggene blir det garasjer, sykkelparkering og private bodarealer. Det vil være heis til leilighetene i alle tre bygg. Det blir også sosiale soner mellom byggene og på toppen av kollen, som utnytter den solrike beliggenheten tomten har og den vide horisonten mot sjøen, Oslo og Nesoddlandet. Hagely er et dempet og tilbaketrukket kvalitetsprosjekt, hvor du får leiligheter med villafølelse.

3D BOLIGVELGER

LAST NED PROSPEKT OG SALGSMATERIELL

3D-Illustrasjon
3D-Illustrasjon


Om boligene

Det er lagt mye arbeid i å finne gode planløsninger, og dyktige interiørarkitekter i RCO interiørdesign har satt sammen en smakfull og harmonisk interiørpalett, som både er elegant og tidløs.

Her kommer 3- og 4-roms leiligheter fra 73-124 kvm BRA og priser fra 7.300.000,- til 14.850.000,-. I Hagely er uterommet viktig, og her vil alle leilighetene få store terrasser, hagesoner eller privat takterrasse.

Det blir god takhøyde i alle leiligheter, som sammen med ekstra store vindusflater gir en helt unik romfølelse, lysinnslipp og kontakt med naturen. Alle boligene får to bad, hvorav ett er tilknyttet det største soverommet. Ingen leiligheter blir like, så her er det noe for enhver smak. 

Velkommen til Hagely!

For spørsmål vedrørende boligprosjektet eller ønske om visning,  ta kontakt med våre meglere:

IF
Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler +47 938 85 778 ingrid@roislandco.no

 
PH
Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler +47 913 72 835 per@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.