Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 29/09/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Ferd Eiendom, humlehagen, Ensjø
Humlehagen Vinkel 02 Hjørnet Stålverkskroken V5 3Destate No

Velkommen til salgsstart for trinn 3 på Humlehagen

Det siste salgstrinnet i Humlehagen på Ensjø!

salgsstart

Vi har nå gleden av å invitere deg til salgsstart av det siste trinnet i Humlehagen på Ensjø. Trinnet inneholder 39 leiligheter med alt fra smarte 2-roms til fantastiske toppleiligheter med store takterrasser.

Visning

Det er satt opp tid for visninger fra 28. september til 5. oktober. Visningene vil i hovedsak gjennomføres i visningssenteret i Sigurd Hoels Vei 96 eller digitalt via Teams.

Vi vil også gjennomføre en digital fellesvisning via Røisland & Co sin Facebookside.

Første visning via Facebook er onsdag 29. september kl. 12.30.

Alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver visning. For å være best mulig forberedt til visning, er det derfor viktig at du setter deg godt inn i informasjonen som er sendt ut.

Ta kontakt med en av meglerne for å avtale visning.

Organisering av salget

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være: Tirsdag 5. oktober kl. 12.00.

Husk da at akseptfrist må settes til tirsdag 12. oktober kl. 18.00 iht. budregler for salgsstarten. Bud legges inn elektronisk med BankID via prosjektets boligvelger. Klikk på enheten du ønsker å kjøpe og bruk «legg inn kjøpstilbud»-knappen for å komme til budportalen. 

Salget starter med avklaring av 4-roms leilighetene først og så 3-roms deretter. Dersom det er flere som ønsker å kjøpe samme leilighet ved salgsstart, avgjøres dette ved en budgivning. Hvis ingen av budgiverne ønsker å legge inn høyere bud enn minimumsprisen ifølge prislisten, avgjøres salget ved loddtrekning som foretas av megler og en representant fra selger.

Finansiering

Gyldig finansieringsbevis må kunne bekreftes ved kjøp, og vi anbefaler deg allerede nå å ta kontakt med banken for å forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen.

Humlehagen

I Humlehagen finner du boliger for alle, om du er på førstegangskjøper, på vei ut av eneboligen eller en barnefamilie som drømmer om rekkehus i byen så er dette stedet å bo. Humlehagen blir et attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Ensjøbyen, en helt ny bydel med fokus på miljø og frodige parker. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus med en fin beliggenhet mot fremtidig grøntdrag.

Humlehagen Illustrasjon
Humlehagen Illustrasjon

Festhygge og hverdagsnytte

I et sentralt hjørnelokale mot Gladengveien/Stålverkskroken bygger vi et lokale som er tenkt for beboerne i Humlehagen. Lokalet har to soner til ulike selskapsanledninger som barnebursdag, temakvelder i borettslaget eller mindre sammenkomster. Vi leverer et hyggelig kjøkken med en praktisk øy for servering og matlaging. Lokalet er også tenkt til å fungere som et sted beboere kan sitte og jobbe på dagtid.

Den andre sonen er mer hjemmekoselig og tilrettelagt for barn i skolealder. Her kommer det TV-skjerm og spillkonsoll, sofa og nabobibliotek med brukte spill og bøker. Her blir det fint å arrangere filmkveld, fotballkveld osv. hvis det kommer flere gjester enn det plass til i egen stue. Styret organiserer drift og regler for bruk av lokalet, herunder reservasjoner til bruk for arrangementer o.l og eventuelt ekstern utleie.

Les mer om Humlehagen >>

Finn din drømmebolig i boligvelgeren >>

Humlehagen Illustrasjon
Humlehagen Illustrasjon

Salgsdokumenter

For å kjøpe leilighet i Humlehagen er det viktig å ha gjennomgått salgsinformasjon. Dokumenter kan du laste ned her:

Prospekt

Salgsdokumenter

Det gjøres oppmerksom på at også kjøpekontrakt med vedlegg er en del av salgsinformasjonen som du plikter å ha gjennomgått før bindende budskjema innleveres til megler. 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker  ytterligere informasjon eller kjøpe din nye bolig

AØ

Andreas Øvsthus

Eiendomsmegler

+47 951 56 615 

andreas@roislandco.no

 
IF

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

+47 938 85 778

ingrid@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.