Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 22/09/2021 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: Clemenskvartalet, OSU, Oslo S Utvikling, roislandco, Bjørvika
Clemenskvartalet Bygulvstorg

Siste sjanse i Clemenskvartalet

Siste mulighet til å sikre seg en leilighet!

Siste mulighet

Illustrasjon - Clemenskvartalet bygulvstorg
Illustrasjon - Clemenskvartalet bygulvstorg

Clemenskvartalet har vært en enorm salgssuksess og byggingen er godt i gang. Nå kommer siste mulighet til å sikre seg en leilighet i dette fargerike og urbane boligkvartalet! Salgstrinn 4 består av 54 boliger, hvorav 40 stk er 3-roms mellom 58 – 93 kvm BRA. Leilighetene vil lanseres i oktober.

Boligene ligger i oppgang 8, 9 og 10, som utgjør det syd-vestre hjørnet av bygget. Mange får vestvendte balkonger med sen kveldssol, og fra de øverste etasjene, samt den felles takterrassen, har man flott utsikt til fjorden.

Clemenskvartalet vil bestå av ti oppganger med ulike fasadematerialer og høyder, kledd i en historisk fargepallett som er inspirert av Gamlebyen. Bygget ligger rett ved byen, fjorden, historiske parker og kanaler. Her får du en frodig byhage og rolige rekreasjonsområder, samtidig som du får være med på reisen til en helt ny bydel i utvikling.

clemenskvartalet.no

Illustrasjon - Clemenskvartalet takterrasse
Illustrasjon - Clemenskvartalet takterrasse


Fremdrift

Som registrert interessent vil du bli holdt orientert frem mot salgsstart. Du vil få tilsendt et nyhetsbrev i god tid før salgsstart der du får mulighet til å forhåndsbooke tidspunkt for privatvisning. Visninger kan avtales både digitalt og på visningssenteret.

Hvis du vurderer å kjøpe bolig i Clemenskvartalet, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med banken og forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen før salget begynner.

Ta gjerne kontakt med en av våre meglere dersom du ønsker ytterligere informasjon. 

Lars Bratseth

Lars Bratseth

+47 924 10 362

lars@roislandco.no

 
Per Henrik Rolfsen

Per Henrik Rolfsen

+47 913 72 835 

per@roislandco.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.