Nyhetsbrev
Vis filtrering
Hagely Terrasse

Det nærmer seg salgsstart for Hagely på Båstad i Asker

Tomten i Leangveien 58 er ryddet og rammetillatelsen er godkjent!

Det jobbes for fullt med salgsmateriale og mot en salgsstart i midten av september. Siden vi nærmer oss oppløpssiden for planlegging og klargjøring for salgsstart, ønsker vi at du kan forberede deg best mulig.

Tilgang til dokumenter

Endelig dato for salgsstart og tidspunkter hvor man kan booke seg inn på visning vil bli sendt ut til registrerte interessenter om ikke lenge.

Alle salgsdokumenter med prisliste og tilgang til boligvelgeren blir også sendt ut rett før salgsstart, sammen med detaljert beskrivelse av salgsprosessen og gjennomføring av visninger.

Finansiering

I mellomtiden kan det være en fordel å ta kontakt med banken slik at finansieringen er i orden før salgsstart. 

Ønsker dere bistand til verdivurdering av dagens bolig så kan dere ta kontakt med Alexander Fossum i Eiendomsmegler Krogsveen, +47 930 40 668, alexander.fossum@krogsveen.no

ESTIMERT BYGGESTART - HØSTEN 2021 
PLANLAGT INNFLYTTING - 1. HALVÅR 2023

Illustrasjon Hagely
Illustrasjon Hagely

Om boligprosjektet

I Leangveien 58 skal det bygges 18 særegne leiligheter beliggende på en kolle med utsyn mot fjorden. Alle leilighetene er ulike, og det blir gjennomgående høy standard.

Arkitektene fra Code Arkitektur har latt seg inspirere av de grønne omgivelsene og skapt tre stedstilpassede boligbygg. Boligene får fasader i tre og glass med detaljer som kobberfarget beslag og grønne tak. I tillegg er fasadelivene forskjøvet og inntrukket, noe som gir store og romslige terrasser hvor følelsen av private soner forsterkes.

Under byggene blir det garasjer, sykkelparkering og private bodarealer. Det vil være heis til leilighetene i alle tre bygg. Det blir også sosiale soner mellom byggene og på toppen av kollen som utnytter den solrike beliggenheten tomten har og den vide horisonten mot sjøen. Hagely er et dempet og tilbaketrukket kvalitetsprosjekt, hvor du får leiligheter med villafølelse.

Illustrasjon Hagely Stue
Illustrasjon Hagely

Om boligene

Det er lagt mye arbeid i å finne gode planløsninger, og dyktige interiørarkitekter i RCO interiørdesign har satt sammen en smakfull og harmonisk interiørpalett, som både er elegant og tidløs. I Hagely er uterommet viktig og her vil alle leilighetene få store terrasser, hagesoner eller privat takterrasse.

Det blir god takhøyde i alle leiligheter, som sammen med ekstra store vindusflater gir en helt unik romfølelse, lysinnslipp og kontakt med naturen. Alle boligene får to bad hvorav ett er tilknyttet det største soverommet. Ingen leiligheter blir like, så her er det noe for enhver smak. Velkommen til Hagely!

Les mer om Hagely >>

Hagely Illustrasjon
Illustrasjon Hagely

For spørsmål vedrørende boligprosjektet, ta kontakt med våre meglere:

IF

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler
+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no

 

PH

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler
+47 913 72 835
per@roislandco.no


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.