Nyhetsbrev
Vis filtrering
Operastranda Bjørvika Ny Leilighet

Sommer i Bjørvika - velkommen til Operastranda!

Operastranda åpner i juli, få med deg nyåpningene på bygulvet og bli med inn i Adalones drømmeleilighet i boligprosjektet Vannkunsten!

Endelig åpner Operastranda!

Finn frem badetøy og solbriller, for nå er det bare dager igjen til Bjørvikas nye badeparadis Operastranda åpner. Det jobbes på spreng for å få stranda ferdig til den offisielle åpningen fredag 2. juli, og nå gleder eierne Oslo S Utvikling (OSU) og HAV Eiendom seg til å se folket ta den i bruk. 

For å lage den perfekte bystranden for store og små, er det hentet inn 1700 tonn med finkornet sand som dekker deler av den hundre meter lange strandstripen på nedsiden av Operaen. Operastranda byr på både langgrunt og vassemuligheter for de minste, men også brådypt for den som foretrekker det. 

Det blir bading i byen i sommer!

Les mer om Operastranda

Nyåpninger i Bjørvika

Det er herlig å se at bylivet er i ferd med å vende tilbake til Bjørvika, og i sommer gleder vi oss til åpning av en rekke nye butikker og serveringssteder. 

I løpet av juni åpner blant andre Kumi som serverer vegetarisk comfortfood, Feniqia som byr på autentisk libanesisk mat, og du kan nyte italiensk pizza av ypperste sort hos Villa Paradiso. 

Vil du lage sommermat selv, får du de aller beste slaktervarene når Annies pølsemakeri åpner i Dronning Eufemias gate. 

Klær står på menyen i Operagata, hvor det åpner tre nye klesbutikker i løpet av sommeren; Me&More, Bjørvika Undertøy og Dapper. Alt ligger med andre ord til rette for en god Bjørvika-sommer.

Nye serveringssteder i Bjørvika

Bli med hjem til Adalones drømmeleilighet i Vannkunsten

– Listen er nesten for lang til å prøve å oppsummere hva Bjørvika har å by på, sier Adalone (45). Den relativt ferske Bjørvika-beboeren flyttet nylig inn i det hun beskriver som sin drømmeleilighet i Vannkunsten. Etter tidligere å ha bodd i et gammelt hus, har hun nå funnet roen i sin 56 kvadratmeter leilighet med balkong, innredet i en personlig stil med en miks av gammelt og nytt.

Les mer om hvorfor Adalone elsker Bjørvika!

Oslo Urban Week til Bjørvika

Byutvikling og fremtidens byer står på agendaen når Bjørvika til høsten blir den stolte arenaen for Oslo Urban Week (OUW). OUW er en møteplass for alle som engasjerer seg i utviklingen av fremtidens byer og lokalsamfunn. I løpet av tre dager fra 7.-9. september, samles eiendomsbransjen, bytutviklere og andre interessert til over 30 eventer spredd rundt i hele Bjørvika-området. 

Er du nysgjerrig på byutvikling? Les mer om arrangementet her.

Kontakt en av våre meglere hvis du er interessert i å vite mer om nyboliger i Bjørvika? 

Lars
LARS BRATSETH
EIENDOMSMEGLER
+47 924 10 362

lars@roislandco.no

 
Ingrid
INGRID ANNE FOSSLI
EIENDOMSMEGLER

+47 938 85 778

ingrid@roislandco.no

 
PH

PER HENRIK ROLFSEN
EIENDOMSMEGLER
+47 913 72 835

per@roislandco.no


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.