Nyhetsbrev
Vis filtrering
2612 04 Ravnsborgsveien Fra Kollen 7

Velkommen til salgsstart! Eikhaugen - Eventyrene venter på Hvalstad!

Vi har gleden av å invitere til salgsstart for boligene i Eikhaugen onsdag 16. juni!

Prosjektet består av 19 nye, moderne rekkehus og kjedede eneboliger. 
Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall. Her vil det skapes et paradis for eventyrlystne barn, der oppdagelsesferden kan starte rett utenfor døren! Den viktigste delen av fellesområdet, hvertfall for de minste, vil nok være den spennende eventyrkollen som vil fremstå som en lysning i skogen.

Priser:

Rekkehus, str fra 139 kvm BRA og priser fra 9.650.000,-

Kjedede boliger, str fra 160 kvm BRA og priser fra 10.900.000,-Tilgang til dokumenter

Onsdag 16. juni sender vi deg som er registrert interessent alle salgsdokumenter, prisliste og tilgang til boligvelgeren på prosjektets hjemmeside. Vi vil også sende ut detaljert beskrivelse av salgsprosessen og hvordan visninger gjennomføres.

Har du ikke meldt interesse kan du gjøre dette her:

Meld interesse


Ingen forskuddsbetaling

Ved kjøp av ny bolig i Eikhaugen vil det ikke bli krevd noen form for forskuddsbetaling! Hele kjøpesummen med omkostninger betales rett før overlevering av nøkler til ditt nye drømmehjem. Det vil fortsatt være krav om at man kan vise til godkjent finansiering via banken, så vi anbefaler at du tar kontakt med din bank allerede i dag.


Forhåndsbooking av visning

Vi ønsker å gi registrerte interessenter en eksklusiv mulighet til å forhåndsbooke tid til visning allerede nå. Visningene starter fra 16. juni. Ta gjerne kontakt med en av våre meglere om du har noen spørsmål eller vil booke visning. Som følge av smittevern må alle visninger i denne perioden avtales på forhånd, og det settes av 30 minutter til hver gruppe. For å være best mulig forberedt til visning er det derfor viktig at dere setter dere godt inn i informasjonen som blir sendt ut i forkant av salgsstarten. Hvis du ikke har mulighet til å møte opp for en fysisk visning kan du avtale et digitalt møte med en av våre meglere.

Frister

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være tirsdag 22.06 kl.12.00.

Akseptfrist må settes til tirsdag 29.06 kl. 18.00.

Gyldig finansieringsbevis må kunne bekreftes ved kjøp, så vi anbefaler deg allerede nå å ta kontakt med banken for å forsikre deg om at alt er i orden med finansieringen.

For booking av visning eller spørsmål vedrørende
boligprosjektet, ta kontakt med våre meglere:

Per Henrik Rolfsen 
Eiendomsmegler
+47 913 72 835
per@roislandco.no


Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler
+47 938 85 778
ingrid@roislandco.no


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.