Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 08/02/2022 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, kommerforsalg
Collage Kommer For Salg 2

Kommer for salg

Flere boligprosjekter kommer for salg!

Se vårt utvalg av nye boligprosjekter

Prosjektene har god geografisk spredning og består av både mindre og større boligprosjekter. Aktuelle områder er blant annet Pilestredet, Bjørvika, samt Holmenkollen, Asker for å nevne noen. Hva med å bo rett ved fjorden? Bo i et av Oslos koseligste områder eller foretrekker du tursti fra tomten direkte til Nordmarka? Vi har flere boligprosjekter som kommer for salg!

Borgen bygg E og D

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for foreldrene. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene. En parsellhage. En stor felles park som grenser til Borgen med egen skaterampe uten øvre aldersgrense – her kan småramp i alle aldre kose seg. Takterrasser med sjefsutsikt for pust mellom slagene. Parkering under tak for alt som går på hjul. 


Les mer om Borgen på Løren her>>

Vannkunsten Syd

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter. De første leilighetene i Vannkunsten er solgt, men om kort tid får du sjansen til å sikre deg en leilighet i Vannkunsten Syd. De siste fem husene rommer 91 leiligheter og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata som binder Sørenga sammen med resten av Bjørvika. Her får man gjennomførte boliger utført i den samme høye kvaliteten som Vannkunsten har blitt kjent for.


Les mer om Vannkunsten Syd her>>

Prinsessealléen

Prinsessealléen på Skøyen blir et skreddersydd bygg for deg* som elsker byen. 77 lyse, gjennomgående leiligheter fordelt på seks etasjer, fra NY-style fabrikkpregede studioleiligheter med sjeldent god takhøyde til større boliger høyere opp i etasjene. I tillegg får du en skjermet bakhage med kveldssol og en felles takterrasse som blir hele 80 meter lang.

Les mer om Prinsessealléen her>>

Vallergrenda

Prosjektet Vallergrenda ligger på Gjettum, midt i Bærum. SPG er utbygger av prosjektet som er en del av konseptet "Det gode nabolag", et samarbeidsprosjekt med Bærum kommune og Husbanken. I dette boligprosjektet vil gode fellesområder og samhørighet stå sentralt!


Les mer om Vallergrenda her>>

Ekebergveien 231

På Sæter planlegges flotte og moderne utsiktsleiligheter med høy standard. Prosjektet blir et kvalitetsprosjekt med romslige 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Prosjektet består av kun ett bygg hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Prosjektet tegnes av anerkjente A-Lab Arkitekter.


Les mer om Ekebergveien 231 her>>

Marsstrandgata


På Rodeløkka i Oslo utvikles et nytt og meget moderne leilighetsbygg. Eiendommen ligger i et svært populært og sentralt område mellom Grünerløkka og Carl Berner. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt nærhet til Grünerløkka med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Selve Rodeløkka har en tilbaketrukket beliggenhet og er et skjermet og rolig boområde.


Les mer om Marstrandgata her>>

Landøyveien

Landøyveien 5 teller inntil 55 boenheter fordelt på tre terrasserte hus. Det er lagt vekt på å tilpasse boligprosjektet til omkringliggende småhusbebyggelse, elvelandskapet med Neselva, åslandskapet og planområdets unike plassering ut mot Oslofjorden. Byggene er omsluttet av et sammenhengende indre parkområde med parkering under terreng. Inntrukne fasadeliv med trekledning og strategiske forskyvninger av hageterrasser bidrar til både særpreg og egenkarakter. Her er det variasjon i skala, størrelse, høyde og volum.


Les mer om Landøyveien her>>

Kampenhagen

Scandinavian Property Group skal bygge 98 leiligheter på sentrumsnære Kampen i Oslo. Prosjektet har en attraktiv beliggenhet i et sentrumsnært, men rolig område. Mot vest ligger et stort parkområdet som strekker seg ned mot nye Jordal Amfi. Prosjektet vil inneholde "townhouse" over to plan med forhage, 2-4-roms leiligheter. Boligene i prosjektet som skal utvikles vil tilpasses flere kundegrupper – fra unge i etableringsfasen til aktive voksne mennesker.


Les mer om Kampenhagen her>>

Soria Hage

Soria Hage er et nytt boligprosjekt fra Usbl midt i hjertet av Torshov. Boligprosjektet vil bestå av 45 splitter nye, praktiske og moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter fordelt på seks etasjer. I et av hovedstadens koseligste områder tilbyr vi moderne leiligheter med høy standard. Oppfyll boligdrømmen i dag!


Les mer om Soria Hage her>>

Timbre

I sentrum av Lillestrøm med gangavstand til alt byen har å tilby skal vi i gang å utvikle et helt nytt Kvartal. Timbre skal utvikles med både bolig- og næringsarealer som en berikende tilvekst til Lillestrøm sentrum. Prosjektet vi bestå av totalt ca. 170 leiligheter og 4 000 kvm næring. 


Les mer om Timbre her>>

Pilestredet 75

I Pilestredet 75 C planlegger KLP Eiendom Oslo AS nå ca. 170 nye leiligheter. . Prosjektet ligger midt mellom Bislett og Bogstadveien med umiddelbar nærhet til Stensparken. Prosjektet består av 2-4 roms leiligheter med str. ca. 40 - 200 kvm med høy standard. Byggene får en spennende arkitektur med forskjellig høyde på hver oppgang og vil inneholde leiligheter fra 2. - 10. etasje. Hver enkelt oppgang vil få tilgang til takterrasse. På bakkeplan planlegges det for servicesrettet næring.


Les mer om Pilestredet 75 her>>

Dr. Holms vei 15

I Dr. Holms vei 15 i Holmenkollen utvikler vi 9 moderne tomannsboliger. Her kommer attraktive nye tomannsboliger med garasjeplasser i kjeller. Det blir store uteområder og idyllisk dam på eiendommen og gangavstand til Besserud t-bane. I Dr. Holms vei har du tilgang til tursti fra tomten direkte til Nordmarka.


Les mer om Dr. Holms vei 15 her>>

Helgerudkvartalet - Neste salgstrinn

Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. Setter du pris på et liv med forskjellige impulser vil du bo midt i smørøyet, her får du alt du kan tenke deg av butikker, offentlig kommunikasjon, servicetilbud og fritidsmuligheter like utenfor utgangsdøren. De fem nederste etasjene blir næringslokaler, med butikker og serveringssteder mot gater og torg i første etasje. Dette vil gi et løft for hele Sandvika Sentrum.


Les mer om Helgerudkvartalet her>>

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.