Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 11/04/2022 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, Vannkunsten Syd, OSU
Vannkunsten Syd Vann

Prisrekord i Bjørvika

Fikk opp mot ti bud på enkelte leiligheter!

Opp mot 290.000 kroner kvadratmeteren

Vannkunsten Syd ble nylig lagt ut for salg. Boligprosjektet består av fem hus i forskjellige høyder, og skal ligge helt nede i vannkanten, omgitt av vannspeil og små kanaler. Første salgstrinn besto av 56 leiligheter. De er fra 45 til 148 kvm, og ble lagt ut med en listepris på 6,5 til 37,5 millioner kroner.

- På det meste oppnådde vi nesten 290 000 kroner for kvadratmeteren. Det er ny rekord i området. Så vidt jeg vet er det bare et fåtall boliger i Oslo som har oppnådd så høye kvadratmeterpriser, sier prosjektsjef Karl Jon Sørli i Oslo S Utvikling (OSU), som er eier og utvikler av prosjektet.

Vannkunsten Syd
Vannkunsten Syd

Den dyreste leiligheten ble solgt for 37,5 millioner kroner 

Den rimeligste leiligheten gikk for 134.000 kroner kvadratmeteren. Til sammenligning var gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Oslo 89.150 kroner i februar, ifølge Eiendom Norge. Boligkjøperne er fra nærområdet og er stort sett i alderen 30 til 60 år.

Interessen for Vannkunsten Syd har vært enorm, og etter lange og krevende budrunder med opptil ti budgivere på flere av leilighetene, er alle leilighetene solgt. Det ble budrunder på 44 av 56 leiligheter, mens 12 av leilighetene gikk til listepris. Totalt kom det inn 110 bud på de 56 leilighetene.

Flere av leilighetene gikk for over 200.000 kroner pr. kvadratmeter. Den største og mest kostbare leiligheten på 148 kvadratmeter ble solgt uten budrunde for listeprisen på 37,5 millioner kroner. Det tilsvarer en kvadratmeterpris på 250.000 kroner.

Salg for hele 1,1 milliarder!

Salget av vannkunsten Syd har bidratt til rekordsalg i mars måned for Røisland & Co, med salg for hele 1,132 milliarder! I tillegg har det blitt gjennomført salg i de fleste andre boligprosjekter vi har i markedet. Spesielt Borgen på Løren har god aktivitet i mars.

Årsaken til det gode salget er en kombinasjon av produkt og etterspørsel. Prosjektene vi har i markedet, er gode prosjekter i områder med høy omsetningshastighet. Når varelageret for nye boliger er så lavt som i dag, blir det også kamp om de gode objektene. 

Vi her heldig som har en god portefølje i markedet uten nevneverdig konkurranse!

Borgen på Løren
Borgen på Løren
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.