Om oss

Lidenskap for nybygg

Røisland & Co er et ledende kompetansehus innenfor utvikling og salg av nye boliger i Oslo og Viken, og i Røisland & Co er vi lidenskapelig opptatt av at du skal finne ditt perfekte nye hjem.

Røisland & Co har lang erfaring fra – og er spesialister innen – utvikling og salg av nye boliger i Oslo og Viken. Vi samarbeider kun med seriøse og solide utbyggerne som setter kundene i fokus. 

Som rådgiver er vi opptatt av å bruke vår erfaring og kompetanse i utviklingsfasen til å legge en god kundestrategi for å bygge en kommunikasjonsplattform (?), og fortelle den riktige historien til riktig tid. På denne måten vil man ved salgsstart ha en god og kvalifisert base av interessenter, og en bedre mulighet til å sikre et godt salg. 

I dagens marked vil det – i tillegg til å vite hvordan boligene bør utformes og hva de bør inneholde – kreve en markedsrådgiver som er god på konsepter for stedsutvikling, og som er god til å jobbe i team med arkitekt, prosjekterende og utvikler. 

Nøkkelen til et vellykket nyboligprosjekt ligger i god planlegging fra utbygger, riktig organisering av arbeidsoppgaver og tett samarbeid mellom utbygger, entreprenør, megler og arkitekt – godt teamwork er selve essensen! 

Røisland & Co er godt rigget med kompetanse i alle faser av utbyggers og interessentenes kundereiser, og er med helt fra utvikling til overtakelse av nybolig. Med vår erfaring, fagkompetanse og unike innsikt i markedet kan vi hjelpe både utbyggere og boligkjøpere fra A-Å. 

Vår visjon og våre verdier 

Våre verdier definerer hvem vi er, og hvordan vi ønsker å fremstå som selskap. Vi bygger våre verdier rundt nøkkelordene tillit, fagkompetanse, engasjement, og nytenkning. 

Gjennom trygghet, profesjonalitet, og ved å være imøtekommende, skal vi fortjene tillitten til våre boligkunder og våre oppdragsgivere. Vi skal være det mest dedikerte kompetansehuset innen nybygg, og vi skal oppnå tillitt gjennom å være med – og levere – på hele kundereisen. 

Kjernevirksomheten til Røisland & Co er salg av nybyggprosjekter. Gjennom innsikt og kunnskap, bransjetreff, samfunnsengasjement og et bredt spekter av egne prosjekter (?), har vi opparbeidet oss en unik fagkompetanse innen nybygg og nye boliger. Med en verdikjede som dekker alle våre fagområder kan vi bistå i hele prosessen – fra rådgivning ved tomtekjøp til salg av både nye og brukte boliger, samt gjennomføring av oppgjør før overtakelse. 

Vi er en engasjert enhet! Vi er annerledes, positive og lidenskapelige til faget vårt, og ikke minst går vi den ekstra mila for våre kunder. Vi er et sammensveiset team som heier på hverandre og våre kunder. Engasjement er smittsomt og løfter det interne arbeidet, så vel som det eksterne. Vi setter alltid lidenskap foran faktura. 

I Røisland & Co er vi kreative, og vi tør å utfordre oss selv ved å alltid se muligheter fremfor begrensinger. Vi har mot nok til å gå mot strømmen fordi vi tør å være annerledes, og vi leter alltid etter nye tjenester og produkter som kan gi merverdi for våre kunder. 

Tilbake til toppen