Opplev urban energi i Bjørvika – salget av nye leiligheter er i gang

Lidenskap for nybygg

Opplev urban energi i Bjørvika – salget av nye leiligheter er i gang

Strek ikon

I høst ble de første 119 leilighetene i Mariakvartalet lagt ut for salg, og allerede er 85 av dem solgt. Nå har du muligheten til å bli en del av det unike nabolaget – det er fortsatt flotte leiligheter igjen for salg

Et hjem i Mariakvartalet er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker en urban og kortreist livsstil, rett ved fjorden. Det nye kvartalsbygget med 246 boliger ligger tilbaketrukket ved den grønne allmenningen Kongsbakken, Middelalderparken og det ferdigstilte området i Bjørvika.

Prosjektets kvartalsstruktur gir en skjermet og frodig byhage i midten. Byhagen blir en sosial møteplass for alt fra julegrantenning til sommerfest, med bordtennisbord, kajakker til utlåns og en flott lekeplass. For å sikre variasjon og dynamikk i arkitekturen, har byggets 11 oppganger forskjellige høyder, og fasadene skal kles i tegl i ulike fargenyanser. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund + Slaatto Arkitekter og skal stå ferdig i 2026/27.

Bli kjent med nabolaget!

I Mariakvartalet kan du nyte utsikten fra egen uteplass eller felles takterrasse, leke med barna i byhagen eller ta turen ut i nabolaget. Her finner du en spennende fusjon av restauranter, kafeer, sjarmerende butikker og kulturopplevelser, i kombinasjon med varierte byrom, grøntområder og badeplasser. Bjørvika får også sin egen skole i kort gåavstand fra Mariakvartalet.

Skap et personlig hjem – velg blant tre lekre interiørretninger

For at du skal kunne skape et personlig hjem tilpasset din egen smak, har interiørarkitektene satt sammen tre ulike stilretninger som man kan velge blant uten ekstra kostnad:

  • Stilretningen Hvete er lys og delikat med en fargepalett i nøytrale nyanser i kombinasjon med eik.
  • Mokka gir et tøft og sofistikert uttrykk, med en varm fargepalett i solide jordfarger som går fra en dyp mokka til greige.
  • For stilretningen Demring, er inspirasjonen hentet fra luft og hav. Fargepaletten i kjølige, gråblå toner gjør uttrykket diskret og behagelig samtidig som det er friskt.

Valgt interiørstil inkluderer elementer som kjøkkenfronter, benkeplate, armatur, veggfarger og baderomsfliser. I tillegg gir tilvalgsprosessen mulighet for ytterligere tilpasninger.

Grip sjansen og bli en del av Bjørvika – det løpende salget er i gang!

Det er fremdeles et stort utvalg av av 2-, 3- og 4-roms leiligheter å velge blant. Flere av boligene som nå er for salg får fantastisk utsikt mot Middelalderparken, og et flertall av leilighetene har balkonger ut mot felles byhage. Finn din nye drømmebolig i Boligvelgeren på mariakvartalet.no og bli en del av Bjørvika du og!

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektet. Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen