Over 80% av første salgstrinn er solgt – nå kommer 41 nye boliger for salg i Bjørvika

Lidenskap for nybygg

Over 80% av første salgstrinn er solgt – nå kommer 41 nye boliger for salg i Bjørvika

Strek ikon

Endelig er salget av Mariakvartalet i gang! Første salgstrinn ble revet vekk – under salgsstarten i oktober ble 55 av 78 leiligheter solgt ved budfrist, og i skrivende stund er det kun 13 leiligheter igjen. I november lanseres salgstrinn 2, som består av 41 leiligheter på det nord-østre hjørnet av bygget.

En bolig i Mariakvartalet er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker en urban, praktisk og kortreist livsstil i grønne og rolige omgivelser, rett ved fjorden. Det nye boligprosjektet med 246 boliger ligger ved den grønne allmenningen Kongsbakken, Middelalderparken og det ferdigstilte området i Bjørvika. Salgstrinn 2 byr på en bred leilighetsmiks, med effektive 2-, 3- og 4-roms leiligheter, samt leiligheter med egen takhage. Et flertall av boligene får fantastisk utsikt mot Middelalderparken. Kvartalet skal stå ferdig i 2026/27.

Få alt du trenger i hverdagen
Her kan du nyte utsikten fra egen uteplass eller felles takterrasse, leke med barna i byhagen eller ta turen ut i nabolaget, hvor du finner en spennende fusjon av restauranter, kafeer, sjarmerende butikker og kulturopplevelser, i kombinasjon med varierte byrom, badeplasser og et godt kollektivtilbud. Bjørvika får snart også sin egen skole i kort gåavstand fra Mariakvartalet.

Skap et personlig hjem – velg blant tre lekre interiørretninger

For at du skal kunne skape et personlig hjem tilpasset din egen smak, har våre interiørkonsulenter satt sammen tre ulike interiørkonsepter som man kan velge blant uten ekstra kostnad:

  • Stilretningen Hvete er lys og delikat med en fargepalett i nøytrale nyanser i kombinasjon med eik.
  • Mokka gir et tøft og sofistikert uttrykk, med en varm fargepalett i solide jordfarger som går fra en dyp mokka til greige.
  • For stilretningen Demring, er inspirasjonen hentet fra luft og hav. Fargepaletten i kjølige, gråblå toner gjør uttrykket diskret og behagelig samtidig som det er friskt.

Valgt interiørstil inkluderer elementer som kjøkkenfronter, benkeplate, armatur, veggfarger og baderomsfliser. I tillegg gir tilvalgsprosessen muligheten for ytterligere tilpasninger etter egen preferanse.

Mariakvartalet blir et elegant kvartalsbygg i frodige omgivelser

Prosjektet bygges som et kvartal, som gir en skjermet byhage i midten. Byhagen blir en sosial møteplass; her blir det bordtennisbord, kajakker til utlåns og en flott lekeplass tilknyttet barnehagen som kommer i deler av byggets 2. etasje. Om vinteren kan naboene samles for felles julegrantenning og gløgg.

For å sikre variasjon og dynamikk i arkitekturen, har bygget forskjellige høyder, dybder, materialer og farger. Fasadene skal kles i tegl i varme nyanser, og leggemønsteret på byggets 11 oppganger vil også variere. Høye portaler leder deg fra omkringliggende gater og inn til den trivelige byhagen. I gangsonene kommer snøsmelteanlegg, som gir trygg ferdsel året rundt. Prosjektet er tegnet av Lund + Slaatto Arkitekter.

Registrer deg på prosjektsiden om du ønsker å holde deg oppdatert om salgsstart. Det vil bli sendt ut nyhetsbrev opp mot salgsstart..

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektet. Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen