Pilar Bjerke – et lyst og luftig leilighetsprosjekt

Lidenskap for nybygg

Pilar Bjerke – et lyst og luftig leilighetsprosjekt

Strek ikon

Pilar Bjerke - et boligtårn på 12 etasjer med flott utsikt - illustrasjon fra 7.etg.

Like ved Bjerkebanen kommer et leilighetsprosjekt med et godt utvalg av varierte leilighetstyper. Her vil du bo luftig og de aller fleste leilighetene vil få flott utsikt over byen. Det vil bli god avstand til nabobygg i alle retninger, noe som sikrer godt utsyn og null innsyn.

63 miljøsertifiserte leiligheter ligger nå ute for salg, hvor det vil være førstemann til mølla- og fastpris. Antatt innflytting vil være i høsten/vinteren 2025/2026. Du kan lese mer om prosjektet og registrere deg for å holde deg informert på prosjektets hjemmeside.

Gangsavstand til by og mark

Utenfor nabolagets kjerne er aktivitetstilbudene mange. Alt fra butikker, serveringssteder, skoler og barnehager til idrettsplasser og grønne lunger er i umiddelbar nærhet. Har du lyst på en tur inn til Oslo sentrum, er du bare en liten busstur unna. Fra Bjerke er idretts- og turmulighetene mange gjennom de fire årstider. Lillomarka er nærmeste nabo som passer like godt til søndagstur som til fine skiturer om vinteren og sykkelturer resten av året.

Kun 200 meter unna boligene finner du populære Bjerkedalen park, med blant annet promenader, sandvolleyballbane, basketballbane og en liten sandstrand mot en badedam. 

Romslige oppholdssoner og luftig utsikt.

63 boliger med utsikt og gode lysforhold

I Pilar Bjerke skal det være plass for folk å bo og leve på ulike måter. Det er derfor lagt vekt på stor variasjon blant de ulike leilighetstypene, både i størrelse og form, hvor alle leilighetene har balkong. Her kan man velge mellom ulike planløsninger i størrelser fra 35 – 132 m2 – med andre ord noe for enhver smak.

Pilar Bjerke er et tårnhus på 12 etasjer, med god avstand til omgivelsene i alle retninger, der de aller fleste leilighetene ligger på et hjørne. Dette gir de beste forutsetninger for gode lysforhold, lite innsyn og gode solforhold. Balkongene vil fungere som en forlengelse av oppholdsrommet, skjermet og inntrukket. På denne måten får man lune og intime balkonger, samtidig som man kan nyte en spektakulær utsikt. 

Nyt livet på takterrassen

Uteområdene på bakkeplan vil være luftige og skjermet mot parken, og vil fungere som sosiale møteplasser hvor beboerne inviteres til aktivitet og lek for store og små.

I tillegg til utearealene på bakkeplan får beboerne en solrik takterrasse med blant annet pergola og utekjøkken. Takterrassen er inndelt i soner som både gir rom for større sosiale sammenkomster og alenetid. Her kan barna leke, familiene grille, og de store dagene feires. 

Solrik soneinndelt takterrasse til glede for beboerne i Pilar Bjerke.

Visning i prosjektets 3D-modell

Ta gjerne kontakt med megler for å avtale en visning der du vises rundt i prosjektets 3D modell. Da får man se utsikt fra den enkelte leilighet og en simulering av solforhold, samt stille de spørsmål du måtte ha. Visninger gjennomføres hovedsakelig som digitale møter på Teams, men det er også mulig å avtale et møte fysisk på meglers kontor.

Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjema dersom du vil holde deg løpende orientert eller ta direkte kontakt på telefon eller mail, kontaktinfo finner du nedenfor.

Ta kontakt med våre meglere for mer informasjon

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen