Salget av Røa X er i gang

Lidenskap for nybygg

Salget av Røa X er i gang

Strek ikon

Nå er vi i gang med salgsstart av prosjektet Røa X, med totalt 54 leiligheter. Du finner prisliste, leilighetshefte, prospekt og øvrige dokumenter på prosjektets hjemmeside.

Et kvalitetsprosjekt med sentral beliggenhet på Røa

Trykk her og finn alt av dokumenter på Røa X sin hjemmeside. I tillegg kan du teste Boligvelgeren og finne din drømmebolig. 

Visninger holdes denne uken på visningssenteret på Røa, og må avtales med megler på forhånd. Du finner kontaktinfo lenger ned på siden. Onsdag 15.03.2023 kl 12.00 inviterer vi også til en digital livevisning hvor du vil få en presentasjon av prosjektet og gjennomgang av sol- og utsiktsforhold i vår flotte 3D-modell.

Budfrist

Frist for innlevering av bud ved salgsstart er tirsdag 21.mars kl. 12:00. Bud legges inn elektronisk med BankID. Husk at akseptfristen skal være 28.03.2023 kl. 18:00 iht. budregler for salgsstarten.  

Elektroniske bud legges inn via prosjektets Boligvelger. Klikk på enheten du ønsker å kjøpe og bruk «kjøp»-knappen for å komme til budportalen. Husk at du kan legge inn alternativer til leiligheter.

Prosjektet Røa X, med beliggenhet sentralt på Røa, vil bestå av flotte 2-, 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Alle leilighetene har romslige uteplasser. 

Prosjektet består av totalt 4 punkthus hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Ettersom hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. 

Kontakt ansvarlig megler

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen