Salget av siste salgstrinn i Helgerudkvartalet i Sandvika har startet

Lidenskap for nybygg

Salget av siste salgstrinn i Helgerudkvartalet i Sandvika har startet

Strek ikon

Nå har siste salgstrinn i populære Helgerudkvartalet startet – en mulighet til å sikre seg ny leilighet, midt i sentrum av Sandvika, med alt det unike som følger. Alle boligene i Helgerudkvartalet ligger høyt og luftig, og butikker og serveringssteder vender ut mot gater og torg i første etasje. Dette sikrer at leilighetene får rikelig med lys og luft, ettersom de er plassert godt over bakkenivå.

Under finner du linker til salgsmateriell, prospekt og boligvelgeren som viser priser og leilighetene.

Salgsdokumenter og Boligvelger.

Vi gjennomfører visninger i tidsrommet 13 – 19. Mars. Visningene vil i hovedsak gjennomføres i visningssenteret i Rådmann Halmrast vei 18, eller digitalt via Microsoft Teams. Alle visninger må være forhåndsavtalt med megler i salgsstartsperioden. Book visning HER.

Uavhengig av hva du velger, vil du gjennom visningen få mer informasjon om boligprosjektet, samt sol- og utsiktsforhold fra de enkelte leilighetene.

Dette settes av 30 minutter til hver visning. For å være best mulig forberedt til visning, er det derfor viktig at du setter deg godt inn i informasjonen som er sendt ut.

Felles digital visning 14.mars

Det vil også arrangeres en felles digital livevisning torsdag 14. mars kl. 12.00, der megler bruker vår digitale visnings modell for å orientere deg om prosjektet og konkrete leiligheter. Her kan man sende inn spørsmål underveis og få disse besvart. Se den digitale visninger HER!

Innleveringsfrist for kjøpstilbud ved salgsstart vil være 19.mars kl.12.00.

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker å booke visning eller mer informasjon om prosjektet

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen