Salget av 6 nye leiligheter i Helgerudkvartalet har startet

Lidenskap for nybygg

Salget av 6 nye leiligheter i Helgerudkvartalet har startet

Strek ikon

I dag åpnet salget av seks nye leiligheter i bygg D i Helgerudkvartalet, hvor resterende boliger ble utsolgt allerede ved salgsstart. Vi har nå fire flotte 2-roms leiligheter på 42 kvm og to romslige 4-roms leiligheter på 80 kvm. Ferdigstillelse og innflytting forventes i løpet av 1.kvartal 2025.

Besøk nettsiden for mer informasjon om salget, hvor du også finner 3D Boligvelger og prospekt/salgsmateriell. Vi gjennomfører visninger i tidsrommet 8. -14. november. Visningene vil i hovedsak gjennomføres i visningssenteret i Rådmann Halmrast vei 18, eller digitalt via Microsoft Teams. Uavhengig av hva du velger, vil du gjennom visningen få mer informasjon om boligprosjektet og de enkelte leilighetene.

Sandvika tilbyr et innholdsrikt bomiljø med mange spisesteder, lokale bedrifter og Norges største kjøpesenter, omgitt av kulturtilbud og rekreasjonsområder. Rett og slett et godt sted å bo. 

Hver leilighet i Helgerudkvartalet er designet med tanke på kvalitet og komfort. Materialene er av høy standard og er nøye valgt ut for å skape et elegant og varig inntrykk. Plassert fra sjette etasje og oppover har alle leilighetene i Helgerudkvartalet gode forutsetninger for lys og luft, høyt hevet over bakkeplanet.

I tillegg til disse flotte boforholdene, vil beboerne i Helgerudkvartalet ha tilgang til felles takterrasse i 14. etasje og felles takhage i 6. etasje. Dette er det perfekte stedet for å nyte et imponerende måltid med både venner og naboer, mens du tar inn den spektakulære utsikten – en utsikt ingen andre i Sandvika har hatt før deg.

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektet. Kontaktinformasjon finner du nedenfor.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen