Salgssuksess for første salgstrinn i Mariakvartalet 

Lidenskap for nybygg

Salgssuksess for første salgstrinn i Mariakvartalet 

Strek ikon

Sjelden har vi vært mer spent før en salgsstart enn vi var for lanseringen av første salgstrinn av Mariakvartalet i Bjørvika, spesielt i lys av det utfordrende markedet som tidligere har blitt beskrevet som «dødens marked» av Finansavisen.

Det første salgstrinnet ble lansert 9. oktober og bestod av 78 leiligheter som representerte et bredt spekter av leilighetstyper, fra flotte 3- og 4-roms til meget arealeffektive 2-romsleiligheter. Ved budfrist 17. oktober registrerte vi hele 63 bud da fristen gikk ut klokken 12. Etter flere dager med tildeling av leiligheter og budrunder på enkelte enheter, hadde 55 kjøpere sikret seg en ny bolig i Mariakvartalet. Dermed er over 70 prosent av leilighetene allerede solgt, hvor det ble solgt leiligheter i alle kategorier. 

Selv om vi hadde en god følelse for dette prosjektet på forhånd, ble vi likevel overrasket over den enorme responsen. Som megleren Lars Bratseth uttalte til Finansavisen: “- Dette gikk over all forventning. Det er ingen tvil om at Bjørvika har en særstilling i markedet, både blant de som allerede bor her og de som ønsker seg hit, og for investorer som ser etter en trygg havn”. 

Det er fortsatt mulighet å sikre seg en bolig i dette populære prosjektet. Vi merker allerede en stor interesse, og bare noen timer etter at salget gjenåpnet har det blitt solgt flere leiligheter i tillegg til de som ble solgt under salgsstarten. Se gjerne Boligvelgeren som er oppdatert med tilgjengelige enheter. 

Vi har allerede startet planleggingen for det neste salgstrinnet, som forventes å være klart for salg i løpet av neste måned, dvs. november. OSU er også i rute med prosjektet, hvor bunnplata støpes og arbeidet med kjelleren påbegynnes allerede neste uke. Mariakvartalet vil etter planen stå ferdig andre halvår 2026. 

Ta gjerne kontakt med en av prosjektets meglere for mer informasjon om Mariakvartalet

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen