Sjøutsikt og storbyfølelse: Unike boligprosjekter i Bjørvika

Lidenskap for nybygg

Sjøutsikt og storbyfølelse: Unike boligprosjekter i Bjørvika

Strek ikon

Bjørvika er stedet for søndagsturen, kvalitetstid og sosiale sammenkomster. Her finner du en spennende fusjon av kultur, restauranter, butikker og opplevelser, i kombinasjon med grønne varierte byrom, parker, badeplasser og flytende badstuer. Beboerne i området har alt de trenger i hverdagen, med både treningssentre, dagligvarebutikker og ulike tjeneste- og velværekonsepter.

Eiendomsselskapet Oslo S Utvikling AS (OSU) er nå i full gang med boligprosjektene i Bispevika Syd, mellom Sørenga, Middelalderparken og fjorden, hvor vi er ansvarlig for salget. I løpet av august vil alle boligene i Clemenskvartalet være overlevert, og du kan nå få byggeplassvisning i de to aller siste leilighetene som er igjen for salg i prosjektet. Boligene i Vannkunsten Syd vil stå klare i 2025, mens første salgstrinn i Mariakvartalet lanseres i september

Boligprosjekter i Bjørvika formet av kundenes ønsker

OSU, som har drevet med eiendomsutvikling i Bjørvika siden 2001, har erfaringsbasert kunnskap om hva folk ønsker seg i sine hjem og i nærområdet. Gjennom tett dialog med kundene fra signering til innflytting, har de skapt boligkonsepter og etablert tilbud på gateplan som virkelig treffer kundenes preferanser. Dette har resultert i at mange av kundene velger å kjøpe bolig av dem flere ganger; mange flytter internt i Bjørvika etterhvert som nye prosjekter står ferdig.

Det er lett å forstå at området virker tiltrekkende på de som ønsker en urban og kortreist livsstil – her er det bading, kultur, gode restauranter og sjarmerende butikker på ett og samme sted. Bybildet preges av variert, moderne og prisbelønnet arkitektur. OSUs prosjekt Vannkunsten ble blant annet anerkjent med utmerkelsen Årets Bygg 2021. I 2023 er OSU nominert som en av 3 finalister til 10 årests byutvikler. Vinneren annonseres på Oslo Urban Week i september.

Nabolaget byr også på fine turmuligheter langs havnepromenaden, i Middelalderparken eller til Ekebergparken. Om sommeren kan beboerne ta kajakken fatt – både sameiet Vannkunsten og Clemenskvartalet har kajakker til utlån for beboerne. Via beboerappen Heime, som brukes til kommunikasjon mellom naboene, ser OSU at tilbudene de har tilrettelagt for blir flittig brukt, som gjesteleiligheter og drivhus på takene.

Mariakvartalet – Puls og ro i et Bjørvika som har alt

Mariakvartalet i Bjørvika rommer hele 246 boliger og får felles takterrasser med fantastiske solforhold og utsikt.

I september kommer Mariakvartalet for salg, boligprosjektet mange har ventet på.
En bolig i Mariakvartalet er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker et urbant liv i grønne og rolige omgivelser kun et steinkast fra vannkanten.

Mariakvartalet byr på en bred leilighetsmiks med alt fra store toppleiligheter med egne takhager til effektive 2-roms. Her kan du nyte utsikten fra egen uteplass eller felles takterrasse, leke med barna i den frodige byhagen eller ta turen ut i Bjørvika – for en matbit, shopping, kunstopplevelser, eller bare for å nyte atmosfæren.

Mariakvartalet blir et elegant kvartalsbygg i frodige omgivelser, i (et snart komplett) Bjørvika. Området bugner av spisesteder, butikker, dagligvare, tjenestetilbud og kulturarenaer, og får snart også sin egen skole – alt i kort gåavstand. I den grønne og skjermede byhagen kommer også en helt ny barnehage.

Mange ønsker å holde seg oppdatert om videre fremdrift, og det vil bli sendt ut nyhetsbrev hvor en kan bli nærmere kjent med prosjektet tettere opp mot salgsstart. Ønsker du å bli holdt orientert, så kan du registrere deg på prosjektsiden.

Vannkunsten Syd – Særegne boliger på bryggekanten i Oslo

Store deler av bebyggelsen skal bygges ut i sjøen, og fjorden vil ledes inn mellom husene. Vannspeil, broer og kanaler vil gi en maritim og intim stemning.

Vannkunsten Syd, som består av fem hus i tre forskjellige størrelser, ligger ute for salg. Dette boligprosjektet har fått mye oppmerksomhet for sin unike arkitektur, skiferkledde fasade og beliggenheten omkranset av sjøen. De tre første husene i Vannkunsten Syd er utsolgt, men det finnes fremdeles ledige 3- og 4-romsleiligheter i hus 11.

Disse leilighetene, med størrelser fra 72 til 127,8 kvadratmeter, har fin beliggenhet mot det interne vannspeilet og mot miljøgaten Rostockgata. Flere av leilighetene får flott utsikt mot fjorden.

Her får man gjennomførte boliger utført med høy kvalitet. Så å si ingen av leilighetene er like. Noen går over to plan, med en formidabel takhøyde i deler av leiligheten. Andre har privat utgang til vannkanten fra balkongen, med egen brygge. Felles for alle boligene er funksjonelle planløsninger, gode lysforhold med mye naturlig lys, høy standard på interiør og materialer, og private balkonger.

I første etasje, med utsikt til det indre vannrommet, vil Vannkunsten Syd få et flott fellesrom med kjøkken og sjøutsikt som kan brukes av alle beboere til fester, middager med storfamilien og andre sammenkomster.

For de som er interesserte i prosjektet, arrangeres det visninger i visningssenteret i Dronning Eufemias gate 55 i Bjørvika, eller digitale visninger på Teams. Her kan du se utsikten fra den enkelte leilighet og simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha. Les mer om prosjektet.

Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjemaene for de ulike prosjektene dersom du vil holde deg løpende orientert. 

Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker ytterligere informasjon om prosjektene:

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835 per@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen