Stor interesse for informasjonsmøtet til Røa X

Lidenskap for nybygg

Stor interesse for informasjonsmøtet til Røa X

Strek ikon

Denne uken hadde vi informasjonsmøte på visningssenteret til Røa X, hvor ca. 150 personer var innom. Dette ga en klar indikasjon på at det er stor interesse for prosjektet, og det var veldig hyggelig å møte så mange potensielle kunder.

Representanter fra Skanska Eiendomsutvikling, arkitekt og megler var tilstede under informasjonsmøtet, hvor de oppmøtte fikk en presentasjon av prosjektet og informasjon om salgsprosessen. Det var også anledning til å ta 1:1-møter, hvor en kunne få svar på spørsmål en måtte ha.

Nå er det kun noen få dager til lansering av 56 nye og moderne leiligheter sentralt på Røa. Prosjektet Røa X blir et kvalitetsprosjekt med romslige 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Alle med flotte uteplasser.

Prosjektet består av totalt 4 punkthus hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store private balkonger og terrasser. Ettersom hvert bygg er begrenset i størrelse, vil praktisk talt samtlige leiligheter utgjøre hjørneleiligheter, med henvendelse og lys fra minst to sider. Alle leilighetene vil på denne måten få sitt individuelle preg. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund+Slaatto Arkitekter. Priser og øvrige salgsdokumenter blir gjort tilgjengelig 13. mars. Les mer om dette spennende prosjektet.

Har du spørsmål om prosjektet?

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen