Utforsk den fremvoksende boligscenen på Skøyen, Bjerke og Løren

Lidenskap for nybygg

Utforsk den fremvoksende boligscenen på Skøyen, Bjerke og Løren

Strek ikon

På knutepunktet Skøyen finner du det urbane prosjektet Prinsessealleen

Prosjektene representerer fremtidens boliger, og vil utvilsomt appellere til de som verdsetter moderne løsninger og det som kommer med et nybygg i et sentralt område.

«Vi ser at mange er interesserte i nyere boliger som kan by på fordeler som god isolering, lavere strømkostnader, moderne løsninger og en enklere hverdag. Det er noe eget ved følelsen av å kjøpe en splitter ny bolig!» sier Lars Bratseth, eiendomsmegler ved de nye boligene.

Boligprosjektene ligger sentralt i populære områder med et rikt utvalg av servicetilbud. Alle leilighetene kommer med egen balkong eller terrasse, noe som gir en utvidelse av boarealet og mulighet for å nyte frisk luft uten å forlate hjemmet. Som en ekstra bonus, er det også lagt opp til felles takterrasser og attraktive uteområder på gateplan, som både inviterer til sosialisering og et levende og urbant nabolag.

Det er lagt stor vekt på fellesområder i disse prosjektene, som for eksempel sykkelparkering, et tiltak som både er praktisk og miljøvennlig, samt sosiale sitteområder hvor beboere kan samles og nyte hverandres selskap.

Prinsessealleen: Unik urbanitet ved sjøen

Takterrasse som er hele 90 meter lang og inndelt i soner.

Prinsessealléen representerer en unik sammensmeltning av nærhet til både sentrum og sjø på Skøyen. Neptune er utbygger for dette prosjektet, bestående av 76 urbane kvalitetsleiligheter som varierer fra 41,5 til 161,5 kvm. Hver leilighet har sin egen private balkong eller terrasse.

Interiørvalgene skiller seg ut med et tøft, industrielt design med en særegen «it»-faktor. Inspirert av kjente områder i europeiske storbyer, tilbyr dette prosjektet en sjarmerende urban atmosfære.

Christine Lemme, en av de nye beboerne i Prinsessealleen, er glad for å slippe å velge mellom urbant byliv og landlig idyll. Hun får nemlig begge deler ved sin nye leilighet på Skøyen.

“Jeg var ikke på boligjakt i det hele tatt da sønnen min tipset meg om en leilighet i Prinsessealléen. Jeg så annonsen på en søndag, og jeg kjøpte leilighet fredagen etter”, forteller Christine Lemme og ler.

Hun har kjøpt en mesaninleilighet som strekker seg over to etasjer, har fem meters takhøyde, slipt betonggulv, og store vinduer som gir rikelig med naturlig lys.

Christine trekker også frem takterrassen. Den 90 meter lange terrassen er soneinndelt med private områder, egen treningssone, utedusj, bordtennisbord, grillområde, solsenger og plantebord der beboerne kan dyrke egne urter. På takterrassen har man urbant og aktivt byliv i front, utsikt mot stille og klassisk villabebyggelse bak, samt en egen privat bakhage.

For mer informasjon om Prinsessealléen, eller for å avtale en visning, besøk prosjektsiden.

PILAR Bjerke – et lyst og luftig leilighetsprosjekt

De store vinduene i de 63 flunkende nye leilighetene vil invitere naturen inn, og skape en lys og luftig atmosfære.

Like ved Bjerkebanen kommer et leilighetsprosjekt med et godt utvalg av varierte leilighetstyper. Her vil du bo luftig, og de aller fleste leilighetene vil få flott utsikt over byen. Med god avstand til nabobygg hvor de fleste leilighetene ligger på et hjørne, sikres godt utsyn, null innsyn, og optimale lys- og solforhold.

Utenfor nabolagets kjerne er aktivitetstilbudene mange. Alt fra butikker, serveringssteder, skoler og barnehager til idrettsplasser og grønne lunger er i umiddelbar nærhet. Bjerke er spesielt kjent for flere av sine idretts- og turmuligheter, som kan nytes gjennom alle fire årstider. Friluftsområdet Lillomarka, et populært sted for tur og rekreasjon, er like i nærheten. I tillegg er Bjerkedalen park, kjent for sine vakre promenader, sportsfasiliteter og sandstrand, bare en kort spasertur 200 meter unna.

I Pilar Bjerke skal det være plass for folk å bo og leve på ulike måter. Det er derfor lagt vekt på stor variasjon blant de ulike leilighetstypene, både i størrelse og form, hvor alle leilighetene har balkong. Her kan man velge mellom ulike planløsninger i størrelser fra 35 – 132 m2 – med andre ord noe for enhver smak.

Utviklingen av PILAR Bjerke vil bringe et friskt pust til et område tidligere preget av trafikk og omskape det til et grønt og åpent boligområde. Denne transformasjonen, utført av utbyggeren Stor-Oslo Eiendom, vil være til glede ikke bare for de fremtidige beboerne, men også bidra positivt til Bjerke som nabolag. Med antatt innflytting høsten/vinteren 2025/2026, kan fremtidige beboere se frem til et fornyet og levende miljø på Bjerke.

Les mer om prosjektet eller avtal en visning allerede nå prosjektsiden.

Borgen på Løren – et eldorado for barnefamilier

I Borgen på Løren er det tilrettelagt både store og små med en fin miks av leiligheter fra 2- til 6-roms, og felles takterrasser.

Borgen på Løren, utviklet av Skanska Eiendomsutvikling, er et boligprosjekt med et sterkt fokus på å tiltrekke og tilrettelegge for barnefamilier i hjertet av Oslo. Med en variert leilighetsmiks fra praktiske to-roms enheter til seks-roms leiligheter, tilbyr prosjektet fleksible boalternativer for alle fra aleneforeldre og unge par til storfamilier.

Målet er å skape et trygt og inkluderende naboskap med felles møteplasser, noe som gjør det lettere for barn og familier å sosialisere. Prosjektet inkluderer blant annet et romslig og trygt utendørs lekeområde, en barnehage, samt et innendørs lekerom. For eldre barn blir det anlagt en lekepark med aktiviteter som passer deres alder — I Borgen vil barna dine trives lenge etter at de har blitt ungdommer.

Skanska sin visjon er å tilrettelegge for at barnefamilier får et godt naboskap, også når man bor midt i Oslo. Med felles møteplasser, blir det enklere for barna å få lekekamerater og for familiene å planlegge for eksempel følgegrupper til skolen.

I tillegg til barnevennlige fasiliteter, er det også tenkt på foreldrenes behov. Prosjektet vil inkludere en takstue for voksne, et sted hvor man kan arbeide, nyte et glass vin med venner, eller bare trekke seg tilbake med en god bok. Dette komplementeres med flotte takterrasser for utendørs avslapning.

Du kan lese mer om prosjektet eller avtale en visning allerede nå på prosjektsiden.

Din nye start i noen av Oslos mest spennende bydeler

Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale en visning. Enten det gjøres fysisk eller digitalt via Teams, inviterer vi deg til å se prosjektet i vår 3D-modell, så du kan se utsikten fra den enkelte leilighet og en simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha. Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjemaene for de ulike prosjektene dersom du vil holde deg løpende orientert.

Ta kontakt med megler

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen