Vannkunsten Syd kommer for salg

Lidenskap for nybygg

Vannkunsten Syd kommer for salg

Strek ikon

Nytt salgstrinn lanseres i november!

I november lanseres salgstrinn 2 i populære Vannkunsten Syd i Bjørvika. Dette salgstrinnet består av 16 stk 3- og 4-roms leiligheter i hus 11, med størrelse fra 76 til 132 kvm. Blant disse er det også noen flotte toppleiligheter.

Hus 11 ligger med fin beliggenhet mot det interne vannspeilet og mot miljøgaten Rostockgata. Mange av leilighetene har flott utsikt mot fjorden og gode solforhold.

Toppleilighet med stor terrasse.

Enorm interesse for første salgstrinn

De tre første husene i Vannkunsten Syd, med totalt 56 leiligheter, ble lagt ut for salg i mars. Ved budfrist 15. mars, hadde meglerne gjennomført over 200 privatvisninger, og 110 bud hadde kommet inn. Til slutt ble alle de 56 leilighetene solgt på salgsstart.

Registrer interesse i dag!

Store vinduer fra gulv til tak.

Som interessent på Vannkunsten Syd vil du holdes løpende oppdatert frem mot salgsstart. I god tid før salgsstart vil du motta en mail som beskriver hvordan salget foregår. Da vil du også få mulighet til å booke visning med en av våre meglere. Visningene avholdes i vårt visningssenter i Dronning Eufemias gate 55 i Bjørvika. Du får også muligheten til å bli med inn i to visningsleiligheter i ferdigstilte Vannkunsten.  

Kontakt megler

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835 per@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362 lars@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen