Vallergrenda|Ny 4-roms toppleilighet med vestvendt balkong med gode solforhold og utsikt mot Kolsåstoppen!

Lidenskap for nybygg

Vallergrenda|Ny 4-roms toppleilighet med vestvendt balkong med gode solforhold og utsikt mot Kolsåstoppen!

Vallerveien 146, 1346 GJETTUM

Geotag
Prisantydning
kr 3 090 000,-
Fellesgjeld
kr 7 210 000,-
Total Prisantydning
kr 10 300 000,-
Omkostninger
kr 57 641,-
Totalpris inkl.omk
kr 10 357 641,-
Fellesutgifter/mnd
kr 27 633,-
BRA
90 m2
Rom
4
Etasje
4
Leil.nr
B1-01_404
Boligtype
Leilighet
Eierform
Andel

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Leilighet B1-01_404 er en lekker, ny 4-roms toppleilighet i prosjektet Vallergrenda! Leiligheten har 9,2 kvm balkong beliggende mot vest som sørger for ettermiddag og kveldssol, samt utsikt mot Kolsåstoppen. Leiligheten har romslig bod/garderobe på 2,4 kvm som gir rikelig med garderobeplass i entré. Videre har leiligheten 2 bad, og 3 soverom. Alle soverommene har avsatt plass til garderobe og vender inn mot rolig gårdstun. Leiligheten har åpen stue-/kjøkkenløsning med gode møbleringssoner, store vindusflater og utgang via terrassedør til vestvendt balkong.

Prosjektet blir finansiert med gunstige lånebetingelser gjennom Husbanken. Dette er en fleksibel finansieringsløsning så dersom du ikke har behov for lån kan fellesgjelden helt eller delvis innfris. Ved full innfrielse av fellesgjelden vil fellesutgiftene for den aktuelle leiligheten ligge på kr 4.477 pr mnd. Se mer info lenger ned i annonsen eller på hjemmesiden til prosjektet.

Dette er en av mange leiligheter som nå er for salg i boligprosjektet Vallergrenda. For å se alle boligene vi har for salg, samt få all informasjon om prosjektet gå inn på prosjektets hjemmeside via linken på denne siden eller Vallergrenda.no.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no

Innhold

BRA-i: 85 kvm
BRA-e: 5 kvm
TBA: 9,2 kvm
 
BRA-i:
4.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 3 soverom, 2 bad.
 
Arealbeskrivelse;
Arealet er beregnet ut fra Norsk standard NS 3940:2023. BRA-i: Internt arealet innenfor boligens omsluttende vegger, inkludert sjakt. BRA-e: Eksternt areal som boligen har eksklusiv bruksrett til, men som ikke ligger i boligen, f.eks. kjellerbod. BRA-b: Areal for innglasset balkong med veggareal. Total BRA = Summen av BRA-i, BRA-e og BRA-b. TBA er areal på terrasse og balkong. Arealet oppgis ved salg, men inngår ikke i BRA. Oppgitt romareal er netto romareal. De oppgitte arealer er å betrakte som cirka-arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre / større enn det oppgitte areal.

Matrikkel

Knr. 3201 Gnr. 5 Bnr. 131

Om prosjektet

Boligprosjektet Vallergrenda ligger på Gjettum, midt i Bærum. SPG er utbygger av prosjektet som er en del av konseptet «Det gode nabolag», et samarbeidsprosjekt med Bærum kommune og Husbanken med gunstige lånebetingelser.

På en høyde på Gjettum i Bærum, med utsikt over fjorden, ligger Vallergrenda. Her bor du rett ved foten av Kolsåstoppen, med marka som nærmeste nabo. Området byr på mange turmuligheter, både om sommeren og vinteren. Sett deg på sykkelen, og du er ved idylliske Dælivann på ti minutter. Sandvika er bare en syv minutters busstur unna, og til Oslo kommer du raskt med T-bane. Det meste er innen rekkevidde her. Vallergrenda er et bærekraftig og inkluderende nabolag med
hverdagsglede og fellesskap som bærebjelker. I prosjektet er det lagt stor vekt på å bevare så mye urørt natur som mulig. Det å leve tett på naturen gir glede, overskudd og trivsel. De grønne og frodige uterommene på området er tenkt som samlingspunkt for alle som bor her.

I dette boligprosjektet vil gode fellesområder og samhørighet stå sentralt!

Det grønne og frodige tunet er samlingspunktet i Vallergrenda. Her finner du den majestetiske eika – tuntreet – som er like flott om sommeren som om vinteren. Liker du å dyrke dine egne grønnsaker og urter, er det noe du kan ta tak i i kjøkkenhagen. Sentralt på tunet finner du Vallergrendas storstue, Vallerstua, med kjøkken, sittekroker og tilknyttede uteplasser. Her kan du invitere venner og kjente til hyggelig lag, eller du kan ta en kaffe og lese avisen sammen med naboen din. I Vallerstua er det enkelt å finne noen å slå av en prat med. Uansett om du skal ha sommerfest eller bursdag, eller bare blir lokket ut av vårsola en vanlig tirsdag, kan du benytte deg av Vallerstua og tilhørende tunområde.

I det felles hobbyrommet finner du fasiliteter for å fikse sykkelen eller smøre skiene. Kanskje får du samtidig løst noen verdensproblemer sammen med naboen.

Takterrassen er tilgjengelig for alle. Her kan du se solen gå ned over Oslofjorden i godt lag. På takterrassen leverer vi utekjøkken med tilgang til vann og strøm. Her kan du arrangere hyggelige lunsjer eller middager. Her er det tilrettelagt for at du kan nyte en herlig og avslappet atmosfære mens du tar inn den fantastiske utsikten over Vallergrendas naturskjønne omgivelser

Boligprosjektet består av følgende leilighetstyper:
1-roms på 21 kvm
2-roms fra 40 kvm til 58 kvm
3-roms fra 62 kvm til 87 kvm
4-roms fra 80 kvm til 107 kvm
Rekkehusleilighet på 95 kvm

Dersom du er førstegangskjøper, er under 35 år og har bodd i Bærum i 3 år eller har arbeidssted i Bærum kan du kjøpe din første leilighet med 15% rabatt og kun kr 100.000,- i innskudd. Det er 12 utvalgte leiligheter som er merket av i boligvelgeren for førstegangskjøpere.

Les mer om prosjektet på vallergrenda.no eller se alle leilighetene vi har for salg ved å klikke på fanen prosjektets hjemmeside.

Eiendommen

Vallerveien 146, 1346 GJETTUM

Knr. 3201 Gnr. 5 Bnr. 131

Selger

SPG V146 AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene forventes ferdigstilt fra 2. halvår 2025 gitt igangsettelse 2. halvår 2023, uten at dette er å anse som bindende frist for overlevering.

Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til leilighetene. Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasjeanlegget under leilighetsbyggene. Muligheten er begrenset til å gjelde utvalgte leiligheter, se prisliste. Parkeringsplasser selges separat for kr. 550.000,- per plass. Ved kjøp av parkeringsplass tilkommer det felleskostnader på ca kr. 400,- per plass per måned. Selger disponerer til enhver tid usolgte plasser.

Det er adkomst direkte via heis fra byggene B1-01 og B2. Bygg B1-02 har ikke direkte adkomst til parkeringskjeller, men er universelt utformet via heisen i bygg B1-01. Det vil i prioritert rekkefølge bli anledning til å kjøpe parkeringsplass, tilrettelagt for lademulighet til El-bil gjennom avtale med Lyse Smartly Charge.

Fellesareal i bygg

Vallerstua er den sosiale møteplassen midt i Vallergrenda. Dette er et separat bygg på ca. 55 kvm over ett plan, plassert på tunområdet mellom boligbyggene. Vallerstua vil bestå av et fellesrom med kjøkken- og stuefasiliteter, samt toalett (HC-WC), gang og lager. Adkomst til lager via egen inngang fra utsiden. Fellesrommet vil være et fleksibelt areal tiltenkt allsidig bruk, alt fra private selskaper til hverdagslig bruk. Ved privat bruk vil bruker måtte påberegne å betale et særskilt beløp.

Boder

Samlet bod- og oppbevaringsplass (innvendig bod og sportsbod) oppfyller krav iht. TEK17. Innvendige boder vil utføres med gulv- og veggoverflater som leiligheten for øvrig.

Sportsboder leveres for de leiligheter med krav om dette iht. TEK17. Sportsbodene leveres plassert i felles innvendige bodanlegg eller i parkeringskjeller. Bod blir tildelt av utbygger i forbindelse med den endelige struktureringen av prosjektet.

Leveranse

Det leveres stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal, type Vidde Granitt. Fargene Snø, Sky eller Korn kan velges som kostnadsfrie tilvalg slik at du kan skreddersy leiligheten med farger etter eget ønske. Kjøkkenet leveres med helintegrerte hvitevarer. For mer informasjon se leveransebeskrivelse og romskjema.

På bad leveres baderomsinnredning med skuffefront og sidevanger i hvit Bano Home luna eller tilsvarende, heldekkende porselensvask. Speil leveres med sidelys i LED. Det leveres prefabrikerte baderom i henhold til tegninger med plass for teknisk nisje som bygges på plass. Det legges opp til avløp og tilførsel for vaskemaskin i kabinene. Tilkobling legges i skapet under servant. Det legges opp til plassering av vaskemaskin og tørketrommel i søyle med en elektrisk kurs til installasjonene.

Det leveres ikke garderobeskap, men dette kan bestilles i tilvalgsprosessen.

Byggemåte

Balkonger og terrasser utføres i prefabrikkert betong med tremmegulv av impregnert trevirke. Balkonger er å anse som en utvendig konstruksjon der vannansamling vil kunne forekomme ved regnvær. Det leveres tette rekkverk med glass på øverste del for balkonger mot Lindelia og spilerekkverk for balkonger mot Vallerveien.

Leilighetene skal ha balansert mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad og WC-rom. Kjøkkenvifte leveres med kullfilter. Tilluft på soverom og stue/kjøkken. Det vil bli levert ett ventilasjonsaggregat for balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Oppvarming

Energibehovet til romoppvarming og oppvarming av tappevann dekkes med minimum 60% energifleksible systemer iht. TEK17. Energiforsyningen skjer via fjernvarme plassert i egen energisentral i tilknytning parkeringskjeller. Oppvarming av rom (dvs. termisk varme) løses ved en vannbåren varmekonvektor i hver leilighet, med unntak av baderom der det blir elektrisk gulvarme. Oppvarming av varmt tappevann forsynes fra varmeveksler i varmesentral. I hver leilighet blir det et rør-i-rør-skap for fordeling av varmt tappevann og kaldtvann.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3024/5/131:
02.09.1946 – Dokumentnr: 3590 – Erklæring/avtale
SKJØNN
Repartisjonskrav kr. 10.269,69
Overført fra: Knr:3024 Gnr:5 Bnr:1
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Diverse påtegning
Refusjonskravet nedkvittert til kr 7.173
———-
Diverse påtegning
Refusjonskravet er nedkvittert til kr 6.595

25.06.2012 – Dokumentnr: 506131 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:5 Bnr:1

01.01.2020 – Dokumentnr: 391179 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:5 Bnr:131

Fellesutgifter

Felleskostnadene er ment å dekke blant annet renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter (renovasjon, vann og avløp, feiing), snøbrøyting, samt utvendig vedlikehold av fellesareal, forretningsførerhonorar, revisjon, forsikring av bygninger, tv/internett (grunnpakke), driftskostnader og vedlikehold av garasjeanlegg.

I felleskostnader ligger også a-konto beløp for fjernvarme. Det foretas avregning av hver enkelt leilighets forbruk via individuelle målere.

Månedlige fellesutgifter er stipulert per måned for et normalt driftsår, og består av renter på fellesgjelden, og drifts- og vedlikeholdskostnader som fjernvarme, bredbånd, kommunale avgifter, renovasjon, forsikring på byggene, vedlikehold og drift av fellesareal, vaktmester og forretningsførsel.

Kjøper plikter å betale sin andel av fellesutgiftene for Borettslaget fra overtakelse. Budsjett over fellesutgiftene stadfestes av Borettslaget på ekstraordinær generalforsamling forut for overtakelse. Fellesutgiftene består blant annet av kapitalkostnader og drifts- og vedlikeholdskostnader.

Det er er søkt om finansiering fra Husbanken til Borettslaget som tilrettelegger for en finansieringsmodell med 70% fellesgjeld. Det er i budsjettet lagt til grunn at fellesgjelden vil forbli et annuitetslån med rente pr. 01.11.2023 på 3,854%. Forventet løpetid på lånet er 30 år med avdragsfri periode i 5 år. Renten på fellesgjelden er flytende. Det betyr at renten vil endres i samsvar med den generelle renteutviklingen og påvirke størrelse på kapitalkostnadene og dermed felleskostnadene

IN-ordning
Borettslaget vil inngå avtale med USBL om IN-ordning (individuell nedbetaling fellesgjeld).

Fellesgjeld er gjeld Borettslaget har overfor långiver. Andelseierne har ikke noe personlig ansvar for fellesgjelden, men hver andelseier er med på å betjene fellesgjelden ved å betale sine felleskostnader til Borettslaget. IN-ordningen åpner for at den enkelte andelseier kan nedbetale boligens andel av fellesgjelden.

Innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på Borettslagets fellesgjeld. Innbetaling fra andelseier går til nedbetaling av Borettslagets fellesgjeld.

Etter overtakelse kan nedbetaling av andel fellesgjeld gjøres 2 ganger i året med minimum kr.100.000 per innbetaling. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at en nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Det må inngås egen avtale mellom Borettslaget og andelseier som vil innbetale. Det vil tilkomme et administrasjonsgebyr ved inngåelse av avtale. Det vil ikke være mulig å foreta nedbetaling før Borettslaget er fullt ut innflyttet, og fellesgjelden er etablert med den nødvendige sikkerhet.

Selger tar forbehold om og på hvilke vilkår Husbanken innvilger finansiering til Borettslaget, herunder hvilke belåningsgrad og løpetid som vil gjelde.

Se prisliste for beregning av fellesgjeld og felleskostnader for den enkelte leilighet.

Fellesgjeld

Det er er søkt om finansiering fra Husbanken til Borettslaget som tilrettelegger for en finansieringsmodell med 70% fellesgjeld. Det er i budsjettet lagt til grunn at fellesgjelden vil forbli et annuitetslån med rente pr. 01.11.2023 på 3,854%. Forventet løpetid på lånet er 30 år med avdragsfri periode i 5 år. Renten på fellesgjelden er flytende. Det betyr at renten vil endres i samsvar med den generelle renteutviklingen og påvirke størrelse på kapitalkostnadene og dermed felleskostnadene

IN-ordning
Borettslaget vil inngå avtale med USBL om IN-ordning (individuell nedbetaling fellesgjeld).

Fellesgjeld er gjeld Borettslaget har overfor långiver. Andelseierne har ikke noe personlig ansvar for fellesgjelden, men hver andelseier er med på å betjene fellesgjelden ved å betale sine felleskostnader til Borettslaget. IN-ordningen åpner for at den enkelte andelseier kan nedbetale boligens andel av fellesgjelden.

Innbetaling innenfor IN-ordningen gir andelseieren reduserte månedlige felleskostnader tilsvarende reduksjonen i renter og avdrag på Borettslagets fellesgjeld. Innbetaling fra andelseier går til nedbetaling av Borettslagets fellesgjeld.

Etter overtakelse kan nedbetaling av andel fellesgjeld gjøres 2 ganger i året med minimum kr.100.000 per innbetaling. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at en nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Det må inngås egen avtale mellom Borettslaget og andelseier som vil innbetale. Det vil tilkomme et administrasjonsgebyr ved inngåelse av avtale. Det vil ikke være mulig å foreta nedbetaling før Borettslaget er fullt ut innflyttet, og fellesgjelden er etablert med den nødvendige sikkerhet.

Selger tar forbehold om og på hvilke vilkår Husbanken innvilger finansiering til Borettslaget, herunder hvilke belåningsgrad og løpetid som vil gjelde.

Se prisliste for beregning av fellesgjeld og felleskostnader for den enkelte leilighet.

Sikringsordning fellesgjeld

Garantert betaling av felleskostnader– Sikringsordning
Borettslaget vil søke om å inngå avtale med Klare Finans om garantert betaling av felleskostnader. Avtale om sikringsordning innebærer blant annet at Klare Finans vil:

• Betale borettslaget summen av de månedlige felleskostnadene, både drifts- og kapitalkostnader, på en fast dato hver måned.
• Ta ansvaret for innkreving av felleskostnadene i sin helhet, og overta risikoen for tap ved mislighold av felleskostnadene, inntil 5G.
• Overta borettslagets legalpant i andelen.

Premien for sikring utgjør pt. 0,6 % av borettslagets felleskostnader. Premien er hensyntatt i budsjettet for felleskostnadene. Oppsigelsestiden for avtalen er seks måneder. Dersom forretningsføreravtalen med USBL sies opp, vil avtalen om sikringsfond opphøre samtidig.

Alternativt vil det bli søkt om annen sikringsordning f.eks. Borettslagenes Sikringsordning via NBBL.

Selger vil være ansvarlig for felleskostnader for eventuelle usolgte leiligheter per ferdigstillelse

Organisasjonsform

Sameiet og Borettslaget
Eiendommen er planlagt seksjonert i et eierseksjonssameie (Sameiet), som vil bestå av én samleseksjon bolig og næringsseksjoner:

• Boligdelen i prosjektet vil organiseres som borettslag i samleseksjon bolig (Borettslaget). Selger eller et selskap utpekt av selger vil stifte og tegne alle andelene i Borettslaget og skyte samleseksjon bolig inn i det nystiftede laget. Borettslaget vil inneholde 67 andeler som er tilknyttet én bolig hver samt fellesareal.

• Næringsseksjonene i Sameiet vil bestå av én seksjon med personalbase/fellesrom tilknyttet omsorgsboligene og ca. 30 parkeringseksjoner i innendørs garasjekjeller.

• Tomten og de delene av bebyggelsen på Eiendommen som ikke er selvstendige seksjoner, vil utgjøre fellesareal i Sameiet.

Selger tar forbehold om nødvendige endringer i den tingsrettslige strukturen for Eiendommen.

Dato

Sist oppdatert: 07.06.2024

Denne boligen er en del av Vallergrenda – Gjettum

Les mer om prosjektet

Tilbake til toppen