Vallergrenda – Gjettum

Lidenskap for nybygg

Vallergrenda – Gjettum

Vallerveien 146, 1346 GJETTUM

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Boligprosjektet Vallergrenda ligger på Gjettum, midt i Bærum. SPG er utbygger av prosjektet som er en del av konseptet «Det gode nabolag», et samarbeidsprosjekt med Bærum kommune og Husbanken med gunstige lånebetingelser. I dette boligprosjektet vil gode fellesområder og samhørighet stå sentralt!

Vallertunet er hjertet i prosjektet. Det sosiale tunområdet byr på naturlige trenings- og lekeapparater, kjøkkenhage og sosiale uteplasser. Sentralt på tunet finner du Vallergrendas storstue, Vallerstua, med kjøkken, sittekroker og tilknyttede uteplasser. Her kan du invitere venner og kjente til hyggelig lag, eller du kan ta en kaffe og lese avisen sammen med naboen din. Et frodig gårdsrom mellom bygningene skal bidra til at Vallergrenda blir et godt sted å være.

Boligprosjektet består av følgende leilighetstyper:
1-roms på 21 kvm
2-roms fra 40 kvm til 58 kvm
3-roms fra 62 kvm til 87 kvm
4-roms fra 80 kvm til 107 kvm
Rekkehusleilighet på 95 kvm

Vallergrenda ligger i et rolig nabolag, nær marka og byen, med utsikt over Sandvika og fjorden. Med kun 500 meter til T-bane, og 100 meter til nærmeste busstopp, er det lettvint å komme seg rundt for både store og små. T-banen tar deg inn til Oslo på under 25 minutter. Sandvika er kun 7 minutter unna med buss, og har du bil kommer du deg dit på under 5 minutter.

Vallergrenda ligger midt mellom idylliske turomgivelser ved Dælivann, og by- og sjøliv i Sandvika. En kort spasertur unna finner du skole, barnehager og matbutikker.

Vi jobber mot salgsstart 8. juni 2023. Registrer deg her, så vil vi sende deg alt av informasjon i forbindelse med salgsstarten.

Planlegging/ prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

Byggestart

Antatt innlytting

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835per@roislandco.no
Tilbake til toppen