Vallergrenda – Gjettum

Lidenskap for nybygg

Vallergrenda – Gjettum

Vallerveien 146, 1346 GJETTUM

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Prosjektet Vallergrenda ligger på Gjettum, midt i Bærum. SPG er utbygger av prosjektet som er en del av konseptet «Det gode nabolag», et samarbeidsprosjekt med Bærum kommune og Husbanken. I dette boligprosjektet vil gode fellesområder og samhørighet stå sentralt!

For å skape et godt nabolag alle kan trives i er det planlagte lysthuset et viktig tiltak. Lysthuset er blant annet planlagt innredet med kjøkken og vil være en hyggelig møteplass for beboere i Vallergrenda, men det vil også gi gode muligheter for å samle venner og kjente til sommerfest, bursdager eller lignende. Et frodig gårdsrom mellom bygningene skal bidra til at Vallergrenda blir et godt sted å være.

Matbutikk og kollektivtilbud ligger så og si rett rundt hjørnet. Setter du deg på sykkelen, er du ved det idylliske Dælivannet i løpet av ti minutter, og Kadettangen er like langt unna i andre retningen. Med kort vei til både Sandvika, Kolsås og Bekkestua har du alt du trenger i det daglige rundt deg.

Prosjektet er planlagt salgsklart i løpet av første kvartal 2023. Registrer deg her, så vil vi løpende holde deg orientert om fremdriften!

Planlegging/ prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

Byggestart

Antatt innlytting

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Mikkel Arne Røisland

Rådgiver/Eiendomsmegler

41440876mikkel@roislandco.no
Tilbake til toppen