BORGEN BYGG A|A202|Romslig, moderne og gjennomgående 4-roms. Mulighet for kjøp av garasjeplass. Forskudd kr. 0,-

Lidenskap for nybygg

BORGEN BYGG A|A202|Romslig, moderne og gjennomgående 4-roms. Mulighet for kjøp av garasjeplass. Forskudd kr. 0,-

Sinsenveien 51 A, 0585 OSLO

Geotag
Prisantydning
kr 8 300 000,-
Omkostninger
kr 58 800,-
Totalpris inkl.omk
kr 8 358 800,-
Fellesutgifter/mnd
kr 4 277,-
BRA
98 m2
Rom
4
Etasje
2
Leil.nr
A_A202
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antatt ferdigstillelse
4. kvartal 2024

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Book privatvisning med megler her. Du kan velge mellom digital visning via Teams eller personlig oppmøte på vårt kontor.

A202 er en romslig og moderne 4-roms leilighet i 2. etasje med gjennomgående planløsning. Leiligheten inneholder en åpen stue- kjøkkenløsning på hele 39 kvm med gode møbleringsmuligheter og gode lysforhold via store vindusflater og fransk balkong. Videre har man tre soverom, et flislagt bad og et eget gjestetoalett i gangen, samt innvendig bod/teknisk rom. Man kan velge å kjøpe parkeringsplass om ønskelig. Leilighet A_A202 er planlagt ferdigstilt høsten 2024.

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Innhold

Totalt bruksareal: 92,5 kvm
Totalt primærrom: 89,6 kvm

Primærrom:
2.etasje: Entré, stue/kjøkken, gang, bad, toalettrom og 3 soverom

Sekundærrom:
2. etasje: Bod

Matrikkel

Knr. 301 Gnr. 83 Bnr. 61 Snr. 5

Om prosjektet

I Borgen bygg A finner man en god miks av 2- til 4-romsleiligheter, hvor mange av leilighetene vil ha sen kveldssol og flott utsikt utover byen og sjøen.

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, omgitt av fellesområder i en klasse for seg. Et spennende innendørs lekerom, komplett med sofagruppe og kaffemaskin for foreldrene. Romslig, inngjerdet og trygt lekeområde mellom byggene. En parsellhage. En stor felles park som grenser til Borgen med egen skaterampe uten øvre aldersgrense, så her kan småramp i alle aldre kose seg. Takterrasser med sjefsutsikt for pust mellom slagene. Parkering under tak for alt som går på hjul. Eget skap for hjelm og sykkelstæsj som du ikke trenger å ta med deg opp, og avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online. Og rundt på alle kanter ligger byen med alt den har å by på.

Flotte takterrasser med sjefsutsikt og upåklagelige solforhold. Felles parsellhage/grønnsakshage til glede for grønne fingre, og parkering under tak for alt som går på hjul. Eget skap for hjelm og sykkelstæsj som du ikke trenger å ta med deg opp, samt et avkjølt pick-up point for dagligvarer du bestiller online. I Borgen vil alt ligge til rette for trivsel for både store og små, omkranset av byen med alt den har å by på!

Eiendommen

Sinsenveien 51, 0585 OSLO

Knr. 301 Gnr. 83 Bnr. 61

Selger

Skanska Eiendomsutvikling AS

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Varslet overtakelsesperiode for bygg A er 01.09.2024 – 30.11.2024.

Parkering

Det følger ikke med parkeringsplasser til leilighetene. Et begrenset antall plasser kan kjøpes til fast pris, se prisliste. Alle plasser er tilrettelagt for installasjon av ladeboks for el-bil. I senere byggetrinn etableres det bildelingsordning, med tre biler tilgjengelig for beboerne i prosjektet. Det vil ikke etableres gjesteparkeringsplasser. Fri høyde i kjøresoner er ca. 210 cm.

Boder

Det medfølger en sportsbod på ca 5 kvm for leiligheter med BRA større enn 50 kvm, ca 2,5 kvm for leiligheter med BRA mindre enn 50 kvm. Sportsboder er lokalisert i egne bodsoner i kjellerplan eller i plan 1.

Leveranse

Kjøkkeninnredning leveres fra HTH type One i trestruktur eller tilsvarende. Front overskap modell 52 Oslo. 16 mm bjørkemønstret trestruktur melamin. Front underskap modell 48 One. 19 mm sortmønstret trestruktur melamin. Skrog i 16 mm sponplater belagt med slitesterkt og miljøvennlig melamin. Forkanter i Oslo/One.

Det leveres hvitevarer som inkluderer ovn, koketopp (induksjon), integrert oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Endringer kan bestilles i tilvalgsmøte hos kjøkkenleverandør innen nærmere angitt frist. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Kjøkken leveres slik det fremgår av kontraktstegning.

Bad leveres som ferdige typegodkjente/prefabrikerte baderomsmoduler. Se romskjema for spesifikasjoner.

Leilighetene blir levert med vannbåren gulvvarme i entré, stue/kjøkkken og bad.

Det leveres ikke garderobeskap, med unntak av fem leiligheter der dette er vist på kontraktstegning. Garderobeskap kan bestilles av kjøkkenleverandøren i nærmere angitt tilvalgsperiode.

Byggemåte

Byggene er fundamentert på fjell. Husene bygges med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller utføres med hulldekkeelementer i betong

Fasadene består av isolerte klimavegger med innvendig gipsplatebekledning, utvendig trefarget platekledning og lys tegl, jf fasadetegninger. Andre farger på platekledning vil kunne forekomme på utvalgte området, f.eks ved inngangspartier og karnapper.

Takoppbygg kles med fasademateriale lik hovedkledning bygg.

Balkonger leveres i grå betong med tremmegulv av impregnert tre, avrenning i forkant. Underside av balkonger i ubehandlet betong. Se salg- og kontraktstegning for omfang av skillevegger ved balkonger/ markterrasser.

Det leveres heiser i prosjektet.

Det leveres anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning, med eget aggregat for hver leilighet.

Røyk-/brannvarslere iht. krav. Det leveres ett brannslukningsapparat (pulverapparat) per leilighet. Fellesarealer med fullsprinkling av alle arealer bortsett fra enkelte tekniske rom.

Vinduer leveres med aluminiumsbelagte trekarmer, i farge sort innvendig og utvendig. Vrider i krom/stålutførelse.

Inngangsdør til leilighet leveres med kikkhull og er sikkerhetsdører i tre, glatt fasade malt i farge NCS S 0500-N på innsiden (farge på utsiden avklares senere). Innvendige dører i leilighet er glatte lettdører av typen Easy eller lignende i farge NCS S 0500-N. Slagdører eller skyvedører iht. tegning.

Innvendige vegger i boligene utføres generelt som uisolerte skillevegger med gipsplatebekledning, med unntak av påforingsvegger på badekabiner. Vegger leveres i farge NCS S 0500-N klassisk hvit. Gulv i oppholdsrom leveres med 145 mm 1-stavs lys eikeparkett matt lakk med kvist, fargevariasjoner og fas.

Det leveres komplett porttelefonanlegg med display, 2-veis tale og fjernåpning av hovedinngangsdør fra hver leilighet. Systemet leveres med mulighet for oppkobling mot smarttelefon.

Oppvarming

Boligene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg i entre, gang, stue/kjøkken og på bad. Øvrige rom leveres uten oppvarming, men gulvvarme på soverom kan bestilles som tilvalg.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/83/61:
14.11.1978 – Dokumentnr: 25142 – Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom

01.08.1979 – Dokumentnr: 19280 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

29.05.2020 – Dokumentnr: 2522335 – Bestemmelse om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:83 Bnr:32
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rett til ferdsel og opphold på felles utomhusarealer
Gjelder denne registerenheten med flere

29.05.2020 – Dokumentnr: 2522409 – Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Rettighetshaver allmennheten
Rett til fri ferdsel og opphold på den delen av eiendommen som er avsatt til torg
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere

08.12.1922 – Dokumentnr: 900802 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:83 Bnr:1

21.08.1978 – Dokumentnr: 922658 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR. 83, BNR. 464

21.08.1980 – Dokumentnr: 900208 – Sammenslått med denne matrikkelenhet:
GNR. 83, BNR. 352

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger, gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Adgang til utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne medmindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Områdebeskrivelse

Prosjektet er sentralt plassert på Løren, med kort vei til flere hyggelige parkanlegg, og samtidig omkranset av storbyens fasiliteter i behagelig avstand. Her vil man finne trygge oppvekstvilkår, både i selve prosjektet og i nærområdet. Gangavstand til skoler, barnehager og fritidsaktiviteter bidrar til en enklere hverdag, uten at man er avhengig av bil til en hver tid. Dagligvarehandel og busstopp like rundt hjørnet, samt kort gangavstand til Løren Torg med apotek, blomsterbutikk, ferskvarebutikk og tilknyttede spisesteder som blant annet tilbyr sushi, indisk og pizza.

Den aktivitetslystne kan for eksempel ta turen til Sinsenparken, hvor man finner Sinsen Tennisklubb. 5 minutter med sykkel, og du befinner deg på Hasle/Løren idrettsanlegg med fotballbaner og egen ishall. Herfra kan man sykle videre til Bjerke Travbane med spennende løp, uavhengig av om man har peiling på hest. Torshovdalen og Muselunden må også nevnes, med store gressletter, perfekt for lek og morro, lørdagslunsj i sommersol eller aking og skigåing vinterstid. Kort oppsummert; I og rundt Borgen har man nesten alt man kan be om, og kort avstand til resten!

Hjemmelshaver

Skanska Norge AS

Beskrivelse av tomt og utomhus

Nåværende tomtebetegnelse for hele prosjektet Borgen er gnr. 83 gnr. 61, 397, 399, 465 og 501 i Oslo kommune. Bygg A ligger i dag på gnr. 83, bnr. 61 og 397. Eiendommen skal
fradeles/sammenslås på et senere tidspunkt. Sameiets tomt skal opprettes med egen
matrikkel og eiendommen vil bli seksjonert. Eiendommen vil få eiet tomt. Tomtenes areal er
ennå ikke fastsatt.

Reguleringsplan og - bestemmelser

Gjeldende regulering for eiendommen, S-5102 ble vedtatt 16.12.2020. Eiendommen er regulert til Bolig/forretning/barnehage/annen offentlig eller privat tjenesteyting/kontor/bevertning. Eiendommen er benevnt som felt 1 i detaljregulering. Maks reguleringshøyde for bygg A er kote +152,1. Det er planlagt videre utbygging på naboeiendommene, og det henvises til Oslo kommune for ytterligere opplysninger. Sør for prosjektet Borgen er det planlagt og søkt omregulering til boligbebyggelse med referansenummer 201307159 med maks kote +149. Vest for bygg A er området regulert iht. småhusplanen S-4220. Øst for bygg A ligger bygg E med en kote + 149,1. Se også snitt som ligger ved salgsoppgaven hvor foreslått fremtidig bebyggelse er markert for eiendommene i sør og vest.

Eiendomsskatt

Det er Eiendomsskatt i Oslo Kommune. Oslo kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i
felleskostnadene.

Prisinformasjon

Leilighetene selges til faste priser og etter «førstemann til mølla» prinsippet. Prisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel. Før bud inngis må budgiver sette seg inn gjeldene budregler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
 
1: Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomteverdi: Kr. 57 800,00
2: Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 500,-
3: Tinglysningsgebyr pant og pantattest: Kr. 500,-

Betalingsbetingelser

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl § 47. Forskudd innbetalt til meglers klientkonto er selgers penger og under selgers råderett fra det tidspunkt selger har stilt garanti etter buofl § 47. Også avkastning av pengene er selgers fra det tidspunkt selger har oppfylt vilkårene for å motta forskudd. Dersom kjøper ikke har signert kjøpekontrakt eller innbetalt forskudd innen 30 dager etter aksept av bud, og dette ikke skyldes forhold på selgers side, er kjøper innforstått med at dette utgjør et vesentlig mislighold av kjøpers kontraktsforpliktelser. Dette vil gi selger rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Innbetalingen av 10 % skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Organisasjonsform

Eiendommen vil ved ferdigstillelse bli organisert som et eierseksjonssameie, planlagt bestående av 154 eierseksjoner. Seksjonsnummer, eierbrøk og antall sameier bestemmes endelig i forbindelse med seksjonering. Utbygger tar forbehold om at planlagt antall seksjoner og dermed størrelsen på sameiet kan endres.

Som seksjonseier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin leilighet. Eneretten til bruk omfatter også tilhørende balkong/taktakterrasse eller privat markterrasse for leiligheter på bakkeplan. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter/husordensregler

Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet forestående reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og det er viktig at en gjør seg godt kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.

Forbehold fra utbygger

Forbehold ift byggestart er frafalt og bygging godt i gang. Ferdigstillelse er planlagt til november 2024.

Lovanvendelse

Kontraktens bestemmelser utfylles av Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad mm. (Bustadoppføringslova) av 13. juni 1997 nr. 43. Kontrakten gjelder avtale etter
lovens § 1, første ledd bokstav b), avtale om bolig under oppføring, hvor avtalen også omfatter rett til grunn.

Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt Boiborgen.no post@roislandco.no bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova kapittel VI. Slik avbestilling gir Selger rett til økonomisk kompensasjon. Dersom Kjøper avbestiller før det er gitt igangsettingstillatelse, betaler Kjøper et avbestillingsgebyr, jf. bustadoppføringslova § 54. Avbestillingsgebyret fastsettes til 10 % av Kjøpesummen. Dersom Kjøper avbestiller etter at igangsettingstillatelse er gitt, fastsettes Selgerens krav på vederlag og erstatning i samsvar med bustadoppføringslova §§ 52 og 53.

Arealdefinisjoner

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler,
innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940). NTA er arealet mellom innside vegger for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer). P-rom areal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA. Dette gjelder ikke sjakter i forbindelse med bod.

Definisjoner og beregninger er basert på:
– NS3940: 2012
– Veileder til NS3940; «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012

Dato

Sist oppdatert: 12.06.2024

Denne boligen er en del av Borgen A – Løren

Les mer om prosjektet

Andre leiligheter i dette prosjektet

Tilbake til toppen