Doktor Holms vei 15 – Holmenkollen

Lidenskap for nybygg

Doktor Holms vei 15 – Holmenkollen

Doktor Holms vei 15, 0787 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

9 tomannsboliger kommer for salg!

Moderne boliger med fantastisk beliggenhet i Doktor Holms vei i Holmenkollen kommer for salg. Hver av de 18 enhetene blir på ca. 150 kvm BRA. Alle boligene vil ha privat takterrasse med flott utsikt. Interiørarkitekt Gitte Rimstad i RCO har utarbeidet ulike interiørkonsepter hvor farger og materialer er nøye plukket ut for å skape helhetlig kvalitet og et moderne uttrykk som komplimenterer boligenes utforming og planløsninger.

Det vil bli et felles garasjeanlegg med mulighet for to parkeringsplasser til hver bolig. Alle boligene har 2 til 3 bad, 4 til 5 soverom og fremste og midtre boligtun har egen inngang til mulig praktikantdel i underetasjen. Bakre boligtun har ekstra hagestue i underetasjen.

Eiendommen ligger luftig og idyllisk til med store grønne uteområder, en dam, og et ærverdig hovedhus som skal rehabiliteres. Med Nordmarka rett utenfor døren har du umiddelbar tilgang til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt. Gangavstand til Besserud T-banestasjon. Bo tett på naturen på taket av Oslo.

Planlegging/prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

Planlagt Q2 2023

Byggestart

Estimert Q3/Q4 2023

Antatt innlytting

Estimert Q2/Q3 2025

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no
Tilbake til toppen