Fryd – Stabekk

Lidenskap for nybygg

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Velkommen til Fryd, et nytt boligprosjekt midt i hjertet av Stabekk. Med 90 nye boliger fordelt på tre byhus og ett bykvartal vil Fryd bestå av et variert utvalg leiligheter som passer alle livsfaser og familietyper. Størrelsene vil variere fra fra smarte ett-roms til romslige hjørneleiligheter med egne takhager. Her kan du bo midt i sentrum med alt du trenger noen få skritt unna – en sann fryd!

På gateplan vil det komme flere små og hyggelige butikker som bidrar til et livlig og trivelig nærmiljø. I tillegg vil det komme en stor og flott Meny-butikk hvor du får hele handlelisten på ett sted, med et stort utvalg av dagligvarer, fersk fisk, kjøtt og butikkskåret ost. Kvaliteten og utvalget er imponerende, og dyktige butikkmedarbeidere vil sørge for førsteklasses handleopplevelse hver gang.

I Fryd blir du en del av et aktivt og frodig nærmiljø. Prosjektet inkluderer en vakker park og helt nytt torg som sammen skaper et naturlig samlingspunkt for både beboere og innbyggere. Her kan du slappe av av i flotte omgivelser, møte naboer og venner, eller utforske de unike småbutikkene som tilfører den sjarmen og karakteren Stabekk er kjent for.

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert frem mot salgsstart.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Salgsstart

Estimert 1. kvartal 2025

Byggestart

Estimert 4. kvartal 2025

Antatt innlytting

2027

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no
Tilbake til toppen