Helgerudkvartalet del 2 – Bærum

Lidenskap for nybygg

Helgerudkvartalet del 2 – Bærum

Rådmann Halmrasts vei 7-9, 1337 SANDVIKA

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Helgerudkvartalet får hjertet i Sandvika til å banke varmt.

Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. Setter du pris på et liv med forskjellige impulser vil du bo midt i smørøyet, her får du alt du kan tenke deg av butikker, offentlig kommunikasjon, servicetilbud og fritidsmuligheter like utenfor utgangsdøren. De fem nederste etasjene blir næringslokaler, med butikker og serveringssteder mot gater og torg i første etasje. Dette vil gi et løft for hele Sandvika Sentrum.

Fra sjette etasje og oppover blir det boliger, og en leilighet i første ligger egentlig i sjette, for å gi det et lettfattelig bilde. Dette gjør at alle leilighetene i Helgerudkvartalet får lys og luft, høyt hevet over bakkeplanet. Øverst i to av byggene, i 14. etasje, blir det felles takterrasser hvor alt er tilrettelagt for å kunne invitere venner og kjente til et imponerende måltid. Utsikten du får her er det ingen andre i Sandvika som har hatt før deg. Det er ytterst sjelden ordet «unikt» er berettiget å bruke. Dette er en av de få gangene det faktisk er det. Det blir 6 «frittstående» boligbygg på taket av 2 fem etasjes næringsbygg. Boligbyggene er fra 6 til 10 etasjer høye, til sammen fra 11 til 15 etasjer over bakkeplan. I sjette etasje blir det felles takhager for boligene, anlagt på taket av kontorlokalene i femte.

Helgerudkvartalet del 2 består av bygg A, B og C.

Helgerudkvartalet del 2 vil inneholde et bredt utvalg av leiligheter fra 1- til 5-roms fra 25 kvm til hele 197 kvm. Alle leilighetene ligger høyt over bygulvet, og mange med fjordutsikt. Her kan du finne deg en bolig du aldri har sett maken til tidligere, med en kvalitet på materialer og finisher du vil nyte å ha rundt deg. Samtlige leiligheter får egen uteplass, tilgang til felles takhage i 6. etasje og felles takterrasse i 14. etasje.

Meld deg som interessent og motta informasjon om salgsstart så snart det foreligger.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835per@roislandco.no
Tilbake til toppen