Kampenhagen – Kampen

Lidenskap for nybygg

Kampenhagen – Kampen

Hedmarksgata 13-15, 0658 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Kampenhagen er et nytt boligprosjekt som vil bestå av 100 leiligheter i Oslos mest sjarmerende nabolag. Flytt rett inn i idylliske omgivelser på Kampen, hvor du vil oppleve en landlig og tilbaketrukket sentrumsstemning. Her finner du leiligheter fra 39 – 137 kvm, i det vi kaller landsbyen bak Barcode.

Kampenhagen har leiligheter for enhver smak – fra kule dupleks-leiligheter på bakkeplan, til 2-, 3- og 4-roms leiligheter med balkong til flotte toppleiligheter med privat takterrasse. Uansett hvilken leilighetstype du velger, har du de samme valgmulighetene med tanke på farger og materialer, slik at du kan få leiligheten din til å bli akkurat slik du vil ha den.

For at Kampenhagen skal være et godt nabolag, vil det bli prioritert felles møteplasser og gode uterom. Bakgården og takterrassen er naturlige treffpunkter i hverdagen, men også treningssenteret i første etasje er et sted å møtes for felles aktiviteter. Kampen har mange flotte parker og grøntarealer, og disse vil bli tatt med videre inn i Kampenhagen. Det vil derfor bli plantet busker og trær som omkranser solrike sittegrupper, perfekt for sosiale sammenkomster. Målet til eiendomsutvikler, Scandinavian Property Group, er at du skal ha det like fint utendørs som inne i din egen leilighet.

Estimert salgstart er 2. halvår 2024.

Ønsker du å holde deg oppdatert om prosjektet anbefaler vi deg å registrere deg som interessent.

Planlegging/Prosjektering

Meld interesse

Salgsstart

Estimert 2024

Byggestart

Innflytting

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no
Tilbake til toppen