Mariakvartalet – Bjørvika

Lidenskap for nybygg

Mariakvartalet – Bjørvika

Sørengkaia 1, 0194 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

I Bispevika syd, mellom Middelalderparken, Sørenga, fargerike Clemenskvartalet og fjorden, kommer Mariakvartalet snart for salg. Urbant og levende, men samtidig tilbaketrukket og et stenkast fra vannkanten. Det beste Oslo har å by på.

Dette nye boligprosjektet i Bjørvika rommer hele 245 boliger, og ligger ved den grønne allmenningen Kongsbakken og handlegaten Rostockgata. Mariakvartalet byr på en bred leilighetsmiks med alt fra store toppleiligheter med egne takhager til effektive 2-roms. Bygget får felles takterrasser med fantastiske solforhold og utsikt. På gateplan kommer servering, handel og service- og kulturtilbud.

Mariakvartalet vil ha totalt 11 oppganger med fasader i ulike høyder. Fasadene skal kles i miljøvennlig, nordisk tegl i varme nyanser, som gult, beige, rødt, grått og brunt. Det vil også være variasjon mellom fasadene i form av felter med ulikt leggemønster. Dør- og vinduskarmer blir kledd i aluminium. Høye portaler leder deg fra omkringliggende gater og inn til den frodige byhagen. I byhagen er det gode solforhold, en egen sosial grillplass og rik beplantning.

Prosjektet tegnes av Lund + Slaatto Arkitekter, som blant annet står bak Munch Brygge i Bjørvika. Munch Brygge vant Oslo Arkitekturforenings Arkitekturpris 2019 og Oslo bys arkitekturpris i 2020.

Planlegging/ Prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

2. kvartal 2023

Byggestart

Antatt innflytting

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no
Tilbake til toppen