PILAR BJERKE – Bjerke

Lidenskap for nybygg

PILAR BJERKE – Bjerke

Refstadveien 102, 0589 OSLO

Geotag

Registrer interesse

Meld din interesse for prosjektet så holder vi deg løpende orientert!

Luftig, like ved Bjerkebanen bygges det snart et fremtidsrettet og attraktivt punkthus med 63 BREEAM-sertifiserte leiligheter. Her bor du med lite innsyn og god utsikt. Pilar Bjerke er et «Green Living» prosjekt, der miljø og grønne kvaliteter er i fokus.

Prosjektet i Refstadveien vil bestå av 2- til 4-roms leiligheter (35 – 132 kvm) med gjennomtenkte planløsninger og god standard. Prosjektet passer dermed både førstegangskjøpere, unge par, barnefamilier og voksne etablerte. Pilar Bjerke er et punkthus på 12 etasjer, med god avstand til omgivelsene i alle retninger, der de aller fleste leilighetene ligger på et hjørne. Dette gir de beste forutsetninger for gode lysforhold, lite innsyn og mange av leilighetene får flott utsikt og gode solforhold.

Har du drømt om en romslig og luftig toppleilighet? I Pilar Bjerke er toppleilighetene over 130 kvm og man har fantastisk utsikt i flere retninger fra toppen av tårnet!

Også utenfor nabolagets kjerne er aktivitetstilbudene mange. Alt fra butikker, skoler og barnehager til idrettsplasser og grønne lunger er i umiddelbar nærhet. Har du lyst på en tur inn til Oslo sentrum, er du bare en liten busstur unna. Ønsker du fuglekvitter og skogens ro, har du Lillomarka i ryggen. Det er kort avstand til ypperlige utgangspunkter for både langrenn og alpint (Oslo skisenter) om vinteren.

Leilighetene kommer for salg i Q2 2023 og med en antatt innflytting i 2025. Meld interesse så holder vi deg orientert om prosjektets fremdrift, og varsler deg når det er klart for salgsstart.

Planlegging/ prosjektering

Meld interesse

Planlagt salgsstart

2. kvartal 2023

Byggestart

Antatt innlytting

Lars Bratseth

Eiendomsmegler

92410362lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615andreas@roislandco.no
Tilbake til toppen