Helgerudkvartalet – Bærum

Lidenskap for nybygg

Helgerudkvartalet – Bærum

Rådmann Halmrasts vei 7-9, 1337 SANDVIKA

Geotag
Pris
Fra kr 11 000 000,- til kr 35 000 000,-
P-ROM
Fra 85.4m2 til 184.4m2
BRA
Fra 89m2 til 197.3m2
Rom
Fra 3 til 5 roms
Eierform
Eierseksjon
Boligtype
Leilighet

Registrer interesse

Meld din interesse så vil vi ta kontakt med deg og holde deg løpende orientert om prosjektet!

Visning

Ta kontakt for å avtale en visning med megler på visningssenteret, alternativt en digitalvisning i Helgerudkvartalets digitale modell.

Snart kommer siste trinn for salg i Helgerudkvartalet. Dette salgstrinnet består av bygg A og B med 70 leiligheter.

Helgerudkvartalet får hjertet i Sandvika til å banke varmt.

Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente. Setter du pris på et liv med forskjellige impulser vil du bo midt i smørøyet, her får du alt du kan tenke deg av butikker, offentlig kommunikasjon, servicetilbud og fritidsmuligheter like utenfor utgangsdøren. De fem nederste etasjene blir næringslokaler, med butikker og serveringssteder mot gater og torg i første etasje. Dette vil gi et løft for hele Sandvika Sentrum.

Fra sjette etasje og oppover blir det boliger, og en leilighet i første ligger egentlig i sjette, for å gi det et lettfattelig bilde. Dette gjør at alle leilighetene i Helgerudkvartalet får lys og luft, høyt hevet over bakkeplanet. Øverst i to av byggene, i 14. etasje, blir det felles takterrasser hvor alt er tilrettelagt for å kunne invitere venner og kjente til et imponerende måltid. Utsikten du får her er det ingen andre i Sandvika som har hatt før deg. Det er ytterst sjelden ordet «unikt» er berettiget å bruke. Dette er en av de få gangene det faktisk er det. Det blir 6 «frittstående» boligbygg på taket av 2 fem etasjes næringsbygg. Boligbyggene er fra 6 til 10 etasjer høye, til sammen fra 11 til 15 etasjer over bakkeplan. I sjette etasje blir det felles takhager for boligene, anlagt på taket av kontorlokalene i femte.

Alle leilighetene ligger høyt over bygulvet, og flere med fjordutsikt. Her kan du finne deg en bolig du aldri har sett maken til tidligere, med en kvalitet på materialer og finisher du vil nyte å ha rundt deg. Samtlige leiligheter får egen uteplass, tilgang til felles takhage i 6. etasje og felles takterrasse i 14. etasje.

Ved å bo i Helgerudkvartalet har du byen for dine føtter og mye av det du trenger rett under.

Tilbudet av caféer, spisesteder og restauranter i Sandvika spenner fra små lokale bedrifter til internasjonale kjeder. Du kan gå rett fra en liten spesialbutikk til Norges største kjøpesenter, du får bibliotek, kulturhus og treningssentre. Etter en 5-minutters spasertur ned den nye elvepromenaden langs Sandvikselva er du på Kadettangen som byr på fine rekreasjonsmuligheter. Du kan se en film på Sandvika Kino, spasere en tur langs den nye elvepromenaden, ta deg et bad på Kalvøya og deretter se solnedgangen fra takterrassen. Ønsker du skog og mark er veien kort – Bærumsmarka, Vestmarka, Krokskogen og snøsikre langrennsløyper på Sollihøgda er bare en kort kjøretur unna.

«Knutepunkt» er et begrep Sandvika kler godt. Du bruker bare noen minutter på å gå til togstasjonen. Herfra går det både flytog, intercitytog og vanlige langdistansetog. Bussterminalen ligger i tilknytning til togstasjonen, med bussavganger som dekker Bærum og Oslo. Tunellen til nye E16 starter like i nærheten av garasjen din, og du er på E18 i løpet av minutter. Herfra er du i Oslo i løpet av et kvarter. I lokalmiljøet beveger du deg lett med sykkel eller til fots. Alt du trenger like ved og 12 minutter til Oslo Sentrum.

Helgerudkvartalet er et prosjekt av Andenæs Eiendom som har en historie i Sandvika som går tilbake til 50-tallet, og er en av Sandvikas største gårdeiere. Familien har en lang og solid tradisjon med å engasjere seg i eiendommene sine, både i utvikling og drift. Her er langsiktighet og tett samarbeid nøkkelord. Dette er både et garantistempel og en trygghet for alle som skal holde til i Helgerudkvartalet. Andenæs Eiendom har store miljømessige ambisjoner for prosjektet, de etterstreber å få byggene klassifisert som BREEAM Excellent, en av de beste miljøklassifiseringene på markedet.

Meld interesse så holder vi deg løpende oppdatert frem mot salgsstart.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler

93885778ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993lars.petter.hansrud@roislandco.no

Eiendommen

Rådmann Halmrasts vei 7-9, 1337 SANDVIKA

Knr. 3201 Gnr. 7 Bnr. 244

Knr. 3201 Gnr. 7 Bnr. 54

Selger

Andenæsgårdene Bærum AS

Parkering

I kjelleren blir det parkeringsgarasje, med heis rett ned fra alle byggene og mulighet til å kjøpe sin egen parkeringsplass for kr 590.000,- for leiligheter fra 80 kvm og oppover. I kjeller vil det anlegges ca. 80 sykkelparkeringsplasser for bolig i fellesanlegg. Sykkelparkering vil organiseres i to høyder for god arealutnyttelse. I forbindelse med fellesanlegget vil det også etableres en servicestasjon med mulighet for å fylle luft, vaske sykkel og utføre enkelt vedlikehold.

Som et bidrag for å redusere bilbruk vil det også tilbys en bilpoolordning, slik at biler kan leies ved behov.

Boder

Leiligheter over 50 kvm BRA har bruksrett til en sportsbod på cirka 6,5 kvm i kjeller eller øvrig fellesareal. Sykkelparkering er i hovedsak inkludert i sportsbod og størrelse på bod er økt tilsvarende plass til én sykkel. Det vil også være noe felles sykkelparkering for bolig.

Leveranse

Som standard leveres interiørkonseptet Nordisk Eleganse. En stilfull retning med klare kontinentale referanser. Men vi vet at ulike mennesker ønsker ulik stil, og derfor er det utviklet tre unike konsepter som kan settes sammen på tilvalg.

Nordisk Eleganse| Konseptet er elegant og sofistikert, og med inspirasjon fra dype skoger og fjerne steder oppleves atmosfæren som kontinental og stilfull. Nøytrale og lyse toner i samspill med dype og myke bruntoner skaper en tidløs og stram base med egenart. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å gi boligen et eksklusivt preg.

Kjøkkenet består av en kombinasjon av mørke eikestrukturerte fronter på benkeskap og høyskap, en varm beige front på overskap, med en sandstenlignende benkeplate som knytter det hele sammen. Til gulvene er det valgt en vakker hvitpigmentert overflate med et lite gråskjær som er nøye avstemt til både kjøkkenet og de lune veggfargene.

På badet finner du en stilsikker kombinasjon av fliser i en greige tone med et terrazzo-uttrykk på gulv og en veggflis i samme tone, men med et rolig og dempet uttrykk. Baderomsinnredning med mørk eikestrukturert utførelse og heldekkende vask.

Her følger tre andre interiørkonsepter satt sammen av interiørarkitekten til inspirasjon dersom man ønsker å gjøre individuelle tilvalg for et tillegg i prisen. Farger og materialvalg i de ulike konseptene er nøye valgt ut slik at de harmonerer med hverandre og skaper en flott ramme for øvrig interiør.

Nordisk Balanse|Interiørkonseptet Nordisk Balanse er ett av tre tilvalgskonsepter du kan
velge mellom. Her har vi hentet inspirasjon fra grønne blader, dugg og tåkedis som legger grunnlaget for ensom dempet og rolig atmosfære. Fargepaletten består av nøytrale grunntoner i samspill med behagelige grønnfarger som sammen skaper et vakkert og fredfullt hjem.

I tråd med konseptet er det her plukket ut matt front i en dyp og dempet grønntone. Til den en lys benkeplate med stenstruktur som gir en stilfull materialkomposisjon. Parketten har en elegant hvitpigmentert overflate med et lite gråskjær som understreker det rene uttrykket.

Stilen fullføres på baderommet hvor det er valgt en lys beige
flis med terrazzo-uttrykk på gulv og en veggflis i samme nyanse, men med et rolig uttrykk. Baderomsinnredning i hvit utførelse og heldekkende vask.

Nordisk Klassisk| For dette konseptet har vi hentet inspirasjon fra stein, strand og mineraler. En retning som oppleves
som klassisk og tidløs. Grånyanser i en harmonisk kombinasjon med mørke blåtoner og lyse nøytrale farger danner en stram og maskulin base, men med et varmt og interessant uttrykk. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å komplettere hverandre.

På kjøkkenet er det valgt en matt koksgrå front med sidekanter i eik i kombinasjon med en benkeplate i en lys marmorlignende overflate. Grep i messing understreker den stramme og stilsikre retningen.
Parketten har en vakker nyanse i lys brun som knytter det hele sammen og skaper et moderne og smakfullt hjem.

På badet kombineres en mørk grå gulvflis med terrazzoutrykk med en rolig lys flis på vegg. Baderomsinnredning i koksgrå utførelse og heldekkende vask står godt med resten av materialvalgene

Nordisk Organisk| Det siste tilvalgskonseptet er inspirert av lyse skoger, strender og landlige omgivelser og oppleves som en lun og varm retning. Nøytrale og lyse toner i samspill med gylne og varme naturfarger former et tidsriktig hjem med karakter og egenart. Materialene er nøye plukket ut og satt sammen for å skape et naturlig elegant interiør.

Paletten på kjøkkenet består av en matt front i en dyp sandfarge i kombinasjon med en sandstenlignende benkeplate og grep i børstet metall. På gulvet er det valgt en parkett med en lys og ren hvittone som som et vakkert motstykke til veggfarger og kjøkkeninnredning og bygger oppunder stilens rene base.

På badet finner du en kombinasjon av en lys beige gulvflis med et terrazzo-uttrykk og en rolig veggflis i samme tone. Baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende vask understreker stilretningens klare nordiske referanser.

For nærmere beskrivelse av konseptene se romskjema i prospektet.

Badene vil i hovedsak bli levert som prefabrikkerte baderomskabiner.

Det er satt av plass til garderobeskap på soverom. Avsatt plass er anvist på salgstegning med stiplet linje. I noen boliger leveres garderobeløsninger, men er da markert med heltrukken linje. Se salgstegning for avklaring.

Tinglyste Heftelser og Rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3024/7/244:
30.06.2004 – Dokumentnr: 18683 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

05.03.2021 – Dokumentnr: 276938 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2022/232655-1/200
Gjelder denne registerenheten med flere

04.09.1973 – Dokumentnr: 12589 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:53

01.03.1974 – Dokumentnr: 990173 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:7 Bnr:245

01.01.2020 – Dokumentnr: 1732173 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:7 Bnr:244

10.06.2022 – Dokumentnr: 625244 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:328

21.03.1974 – Dokumentnr: 4336 – Best. om adkomstrett
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:1
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:2
Gjelder denne registerenheten med flere

29.04.2011 – Dokumentnr: 324885 – Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:248
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:249
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:316
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:324
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:329
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:330
Gjelder denne registerenheten med flere

30.06.2004 – Dokumentnr: 18683 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

05.03.2021 – Dokumentnr: 276938 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2022/232655-1/200
Gjelder denne registerenheten med flere

04.09.1973 – Dokumentnr: 12589 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:53

01.03.1974 – Dokumentnr: 990173 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:7 Bnr:245

01.01.2020 – Dokumentnr: 1732173 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:7 Bnr:244

10.06.2022 – Dokumentnr: 625244 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:328

21.03.1974 – Dokumentnr: 4336 – Best. om adkomstrett
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:1
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:2
Gjelder denne registerenheten med flere

29.04.2011 – Dokumentnr: 324885 – Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:248
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:249
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:316
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:324
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:329
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:330
Gjelder denne registerenheten med flere

3024/7/54:
30.06.2004 – Dokumentnr: 18683 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

05.03.2021 – Dokumentnr: 276938 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2022/232655-1/200
Gjelder denne registerenheten med flere

04.09.1973 – Dokumentnr: 12589 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:53

01.03.1974 – Dokumentnr: 990173 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:7 Bnr:245

01.01.2020 – Dokumentnr: 1732173 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:7 Bnr:244

10.06.2022 – Dokumentnr: 625244 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:328

21.03.1974 – Dokumentnr: 4336 – Best. om adkomstrett
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:1
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:2
Gjelder denne registerenheten med flere

29.04.2011 – Dokumentnr: 324885 – Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:248
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:249
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:316
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:324
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:329
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:330
Gjelder denne registerenheten med flere

30.06.2004 – Dokumentnr: 18683 – Erklæring/avtale
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

05.03.2021 – Dokumentnr: 276938 – Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Røisland & Co Eiendomsmegling AS
Org.nr: 994 194 410
Gjelder denne registerenheten med flere
———-
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2022/232655-1/200
Gjelder denne registerenheten med flere

04.09.1973 – Dokumentnr: 12589 – Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:53

01.03.1974 – Dokumentnr: 990173 – Sammenslåing
Sammenslått med denne matrikkelenhet:
Knr:0219 Gnr:7 Bnr:245

01.01.2020 – Dokumentnr: 1732173 – Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0219 Gnr:7 Bnr:244

10.06.2022 – Dokumentnr: 625244 – Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3024 Gnr:7 Bnr:328

21.03.1974 – Dokumentnr: 4336 – Best. om adkomstrett
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:1
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:247 Snr:2
Gjelder denne registerenheten med flere

29.04.2011 – Dokumentnr: 324885 – Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:248
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:249
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:316
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:324
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:329
Rettighet hefter i: Knr:3024 Gnr:7 Bnr:330
Gjelder denne registerenheten med flere

Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det er utbyggers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper er gjort kjent med at det kan ta lang tid i etterkant av overtagelse før ferdigattest foreligger.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut i sin helhet.

Organisasjonsform

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter og organisert som sameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65 hvor man blant annet I sameier som bare inneholder boligseksjoner har en stemme pr. seksjon, og flertallet regnes etter antall stemmer. Selve bygget er et kombinasjonsbygg med næring og bolig. Næringsarealene vil hovedsakelig ligge i 1. – 5. etasje. Eierseksjonsloven kan i sin helhet, fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne.

Selger vil på vegne av sameiet engasjere en forretningsfører / teknisk drifter som vil forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar. Selger vil på vegne av sameiet inngå driftsavtaler, eksempelvis avtale vedr. fibernett. Sistnevnte avtaler i dette avsnitt vil kunne ha en fast avtaleperiode med tidligste opphørsdato eller oppsigelsesmulighet 5 år etter det ekstraordinære årsmøtet som avholdes i forbindelse med overtakelse av boligseksjonene.

Selger forbeholder seg retten til å dele opp felt S7 og S8 (Helgerudkvartalet) i flere eierseksjonssameier og/eller gårds- og bruksnumre både over og under bakken (inkludert kjellereiendommen) og eventuelle uteeiendommer, herunder å omdisponere det enkelte areal innenfor kvartalet slik at areal som er godkjent til næringslokaler gjøres om til ytterligere boligareal, at boligarealer endres til næringsareal, eller at boligsammensetningen endres (f. eks ved at leiligheter slås sammen eller deles e.l.). Selger forbeholder seg videre retten til å justere størrelsen på det enkelte sameie i forhold til hva som er hensiktsmessig med hensyn til utbyggingstakt, fremtidig drift og bruksrettigheter.

Vedtekter/husordensregler

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Vedlagt salgsoppgaven følger foreløpige vedtekter som gjelder for sameiet. Selger har rett til å tilpasse vedtektene frem til ekstraordinært årsmøte, og vil bl.a. endre vedtektene i samsvar med eventuelle endringer i eierseksjonslovgivningen forut for ekstraordinært årsmøte, samt eventuelle behov for endringer som skyldes endret organisering av Helgerudkvartalet og eierseksjonssameiet(ene) og tilhørende rettigheter og organisering mv. som beskrevet i denne Kjøpekontrakten. Selger innkaller til ekstraordinært årsmøte ca. 1 måned før overtagelse av boligseksjonene for å velge styre til eierseksjonssameiet. Selger vil kunne være eier av og kan i tilfelle stemme på vegne av eventuelle usolgte seksjoner. Kjøpere av de solgte seksjonene har rett til å stemme på ekstraordinært årsmøte selv om overtakelse ikke er gjennomført. Kjøper plikter å betale sin forholdsmessige andel av driftsutgiftene for eiendommen/eierseksjonssameiet fra overtakelsestidspunktet. Budsjett over driftsutgiftene samt vedtektene stadfestes av sameiet i ekstraordinært sameiermøte. Regler for styring og drift av boligsameiet følger av Eierseksjonsloven.

Dato

Sist oppdatert: 30.01.2024

Leiligheter i dette prosjektet

Tilbake til toppen