Nå har vi mange flotte nye boliger ute for salg

Lidenskap for nybygg

Nå har vi mange flotte nye boliger ute for salg

Strek ikon

Etter en rolig avslutning på fjoråret, har vi opplevd høyere aktivitet i boligprosjektene vi har for salg nå i starten av 2023. Vi ser at mange er interesserte i nyere boliger som kan by på fordeler som god isolering, lavere strømkostnader, moderne løsninger, gode fellesområder og en enklere hverdag. Det er noe eget ved følelsen av å kjøpe en splitter ny bolig!

Røisland & Co er spesialisert på salg av nye boligprosjekter, og vi har mange spennende prosjekter for salg i Oslo, Asker og Bærum. Bare i mars har vi hatt salgsstarter for tre spennende prosjekter, og vi gleder oss til å presentere flere utover våren. Her kan du få en liten smakebit av noen av prosjektene som ligger ute for salg.  

Vannkunsten er et av Bjørvikas mest særegne boligprosjekter og ligger omkranset av Oslofjorden, Bispekilen og handlegaten Rostockgata. Så og si ingen av leilighetene er like. Noen går over to plan, med en formidabel takhøyde og noen har privat utgang til vannkanten med egen brygge. Felles for boligene er funksjonelle planløsninger, gode lysforhold, høy standard og privat balkong eller terrasse. Beboerne vil også få tilgang til ulike fasiliteter og praktiske servicetilbud.

Vannkunsten Syd har en unik kledning, med norsk skifer fra Otta og romslige terrasser med flott utsikt.

Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før, med tilbud du aldri har hørt om. Store, lyse leiligheter med knallgode romløsninger, et spennende innendørs lekerom med voksenavdeling, et romslig og trygt lekeområde, flotte takterrasser med sjefsutsikt og upåklagelige solforhold, felles parsellhage/grønnsakshage samt parkering under tak for alt som går på hjul. 

På Borgen får du felles takterrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.

Torshov er kjent for sine gamle bygårder, fine, grønne parker, spennende restauranter og trivelige kafeer. Det røde, vakre kulturslottet Soria Moria er Torshovs store stolthet. Nå kan du bli nærmeste nabo til dette unike, historiske bygget. Soria Hage er et boligprosjekt bestående av 45 praktiske og moderne 2-, 3- og 4-rom, alle med vestvendt balkong. På toppen av bygget finner du en takterrasse med nydelig utsikt over hele byen, og det kommer også en fin og frodig forhage med plen og hekker.

I prosjektet til Soria Hage vil det være mulig å velge mellom ulike interiørkonsepter.

Sentralt på Skøyen lanseres Prinsessealléenet, et svært spennende prosjekt med blant annet en 90 m lang takterrasse, utviklet med tanke på aktivitet og rekreasjon. Det har vært stor interesse for prosjektet og 44 av leilighetene ble solgt allerede på salgsstart. Det er fortsatt flere flotte leiligheter igjen av alle leilighetstyper, en har blant annet mulighet for å skaffe seg en fabrikkpreget studioleilighet med hele 5.5 meters takhøyde i deler av boligen. 

På toppen av bygget for Prinsessealléenet ligger en rålekker felles takterrasse som er delt inn i ulike soner for forskjellig bruk.

Midt mellom hovedstadens urbane fristelser og Nordmarkas endeløse muligheter for friluftsliv ligger Røa. Røa X blir et kvalitetsprosjekt med romslige 3- og 4-romsleiligheter, samt noen spektakulære penthouseleiligheter. Prosjektet består av totalt 56 leiligheter hvor det er lagt vekt på gode planløsninger og store, private balkonger og terrasser. Alle leilighetene får utvendige hjørner, noe som innebærer gode lysforhold og muligheter til å lage en trivelig og usjenert uteplass.

Røa X blir et kvalitetsprosjekt med 56 nye leiligheter som er fordelt på fire elegante bygg.

Vi har også flere spennende prosjekter utenfor Oslo, blant annet Løkeberggrenda med beliggenhet i et veletablert villastrøk på Øvre Høvik. Løkeberggrenda vil bestå av 43 leiligheter og 28 rekkehus, kretset rundt et lekkert, allsidig og innbydende tun som både inviterer til hyggelig sosialt samvær, lek og en pust i bakken i vakre, grønne omgivelser. Sett i et litt høyt fugleperspektiv ligger Løkeberggrenda omtrent så midt i Bærum som det er mulig å komme, omgitt av butikker, barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon på alle kanter. 

Løkeberggrenda er kretset rundt et lekker, allsidig og innbydende fellesområde som inviterer til hyggelig sosialt samvær.

Eikhaugen på Hvalstad i Asker vil bestå av 14 rekkehus og 5 kjedede eneboliger, alle med nøye gjennomtenkte løsninger tilpasset et godt familieliv. Boligene får private hager med ferdigplen, solrike terrasser og gode parkeringsmuligheter. Byggingen er i gang og er klart for innflytting allerede i andre halvår i 2023. Eikhaugen har en flott beliggenhet som er skapt for aktive familier – midt mellom skoler, barnehager, badestrand, idrettsanlegg og svømmehall.

Boligene i prosjektet, Eikhaugen, får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. 

I tillegg til disse prosjektene har vi flere nye prosjekter i Oslo og Viken som kommer for salg i 2023. Ønsker du å holde deg informert om disse prosjektene, samt boligmarkedet generelt, så kan du melde deg på vårt nyhetsbrev på vår hjemmeside.

Siste nytt

Tilbake til toppen