Løkeberggrenda på Høvik i Bærum

Lidenskap for nybygg

Løkeberggrenda på Høvik i Bærum

Strek ikon

Løkeberggrenda

Kommer for salg i november!

Løkeberggrenda blir et attraktivt prosjekt beliggende i et veletablert villastrøk på Øvre Høvik i Kirkeveien 59. Prosjektet vil bestå av både leiligheter og rekkehus kretset rundt et lekkert, allsidig og innbydende tun som inviterer til hyggelig sosialt samvær, lek og en pust i bakken i vakre, grønne omgivelser. Totalt består prosjektet av 43 leiligheter og 27 rekkehus.

I disse dager er vi godt i gang med å forberede prosjektet for markedet, og legger siste hånden på verket før salgsstart. Planen er å lansere prosjektet i midten av november, og vi gleder oss til å kunne invitere dere til visning, enten digitalt eller i vårt visningssenter i Kirkeveien 59.

Om boligprosjektet

Rekkehusene i Løkeberggrenda er skapt for å se bra ut – og for å tåle bruken til en aktiv familie. Dette merker du med én gang du går over dørstokken. Med gode stilvalg og store vindusflater blir dette lyse og flotte hjem. Tre etasjer, fire soverom og to bad, hvor ett av dem også fungerer som vaskerom og separat WC. Standarden og materialene er plukket ut for å holde seg bra over tid, enstavsparkett i eik med fargespill og kvister, kraftige, solide storformatsfliser med liv og tekstur, og kjøkkeninnredning fra Sigdal med førsteklasses hvitevarer. Noen av rekkehusene får også egen takterrasse, og alle er kretset rundt et sosialt og variert, felles tun med benker og lekeapparater. I et rekkehus i Løkeberggrenda får dere et hjem dere vil sette pris på – og hvor dere kan nyte det beste Bærum kan by på rett fra utgangsdøren.

Ønsker du et liv i en smart, ny og godt beliggende leilighet i Bærum, vil Løkeberggrenda tikke av på svært mange av boksene. De vil kunne tilfredsstille mange behov – i størrelser fra to til fire rom vil mennesker i forskjellige faser i livet og med ulike behov kunne finne seg et nytt hjem. Standarden blir fin uansett størrelse – Enstavsparkett, solide, eksklusive storformatfliser, kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvitevarer fra anerkjent leverandør, downlights og gulvvarme. På utsiden av leilighetene ligger et trivelig, sosialt tun, og når du ønsker ro kan du trekke deg tilbake til den dype, romslige balkongen.

I Løkeberggrenda blir du omgitt av tradisjonell, velstelt og trivelig Bærumsbebyggelse på alle kanter. Den nærmeste dagligvarebutikken er tvers over veien, og her finner du også busstopp som tar deg til Bekkestua, Sandvika og Nationalteatheret på henholdsvis 5, 8 og 22 minutter. Litt lenger opp i gata finner du en av distriktets aller beste fiskebutikker, og ellers finner man stort sett alt man trenger i Sandvika med små, hyggelige butikker og kaféer side om side med Norges største kjøpesenter.

Når været smiler er Kadettangen og Kalvøya også et yndet utfluktssted for Bæringer. Hjemmefra blir sykkelturen hit så godt som flat. Bekkestua når du på under ti minutter med en to-hjuling. Dette har blitt et vitalt og levende knutepunkt med en rekke butikker, spisesteder, barer og puber.

Les mer om boligprosjektet her >>

Kontakt megler

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Andreas Øvsthus

Prosjektansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Partner

95156615 andreas@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen