Flere nye boligprosjekter kommer snart for salg

Lidenskap for nybygg

Flere nye boligprosjekter kommer snart for salg

Strek ikon

Illustrasjon av Nora på Fagerborg/Bislett

Er du på jakt etter en ny bolig i Oslo eller områdene rundt? Her får du en oversikt over noen av prosjektene som snart kommer for salg. Prosjektene byr på alt fra historisk sjarm til moderne komfort, og fra fjordutsikt til urban byliv. Les mer om noen av de spennende prosjektene du kan se frem til det kommende året.

Nytt boligprosjekt midt i hjertet av Stabekk

Fryd er et nytt boligprosjekt midt i hjertet av Stabekk, med 110 nye boliger fordelt på to byhus og ett bykvartal. Fryds torg blir et nytt naturlig møtested med både unike småbutikker og hyggelige spisesteder, samt en stor og flott Meny-butikk. Prosjektet inkluderer en vakker park og en takterrasse som vil fungere som naturlige samlingspunkter for beboerne. Det blir både romslige 4-roms med private takhager og smidige 1-roms for førstegangskjøpere. De fleste leilighetene er hjørneleiligheter med vinduer på flere sider, noe som gir masse dagslys og flott utsyn.

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Få kvalitetene fra et nybygg i et historisk nabolag på Fagerborg/Bislett

Hvis du drømmer om å bo i en ny og moderne selveierleilighet i hjertet av byen, bør du ta en titt på Nora – et spennende boligprosjekt ved Stensparken på Fagerborg/Bislett. Her får du muligheten til å velge mellom flere ulike leiligheter med 2-5 rom, som varierer i størrelse fra ca. 35-190 kvm. Nora ligger i et sjarmerende og historisk nabolag, som har en perfekt balanse mellom grønne omgivelser og livlige gater. Nora er et boligprosjekt for deg som vil ha det beste av to verdener – et sentralt og urbant liv, men også et lunt og hyggelig hjem.

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Særegne boliger på bryggekanten i Bjørvika

I september kommer de siste boligene i Vannkunsten Syd for salg, et prisbelønnet boligprosjekt på bryggekanten i Bjørvika, med innflytting andre halvår i 2025. Store deler av prosjektet bygges ut i sjøen hvor vannspeil, broer og kanaler vil skape en maritim og intim atmosfære. Leilighetene varierer fra 49 til 131 m², flere med flott fjordutsikt. Her får man boliger av høy kvalitet, hvor noen strekker seg over to etasjer med imponerende takhøyde, mens andre tilbyr direkte tilgang til vannspeilet fra private balkonger med egne brygger. De som kjøper bolig ved salgsstart i september, vil også rekke tilvalgs-prosessen for å tilpasse boligen til sin personlige smak.

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Bo høyt og luftig på Hasle

På Hasle lanseres snart et nytt prosjekt med leiligheter med solrike balkonger og fantastiske takterrasser med utsikt over byen og fjorden. Haslevangen vil ligge i et rolig og harmonisk nabolag, som også byr på et bredt utvalg av opplevelser og muligheter i nærheten. Her kan du nyte en god blanding av villastrøk og moderne leiligheter, og de nye leilighetene som snart kommer for salg vil være tilpasset alle livsfaser. 

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Slippen – En ny herlig fjorddestinasjon i Drammen

Første halvår av 2025 starter salget av Slippen i Drammen. Slippen vil bli en fantastisk fjorddestinasjon, med blant annet sandstrand, badebrygge med helårsbadstue, og flere hyggelige og sosiale fellesområder. Med sin nærhet til Drammen via den nye fjordpromenaden, vil Slippen tilby en unik kombinasjon av å bo i rolige omgivelser på bryggekanten, og byliv i gangavstand.  Prosjektet vil tilby et bredt utvalg av størrelser og arkitektoniske stiler, noe som gjør boligene passende for mange ulike målgrupper i ulike livsfaser.

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Bo godt i hjertet av Oslo på Fagerborg

Fagerblom på Fagerborg vil bestå av 82 unike selveierleiligheter, sentralt plassert midt mellom Majorstuen og Ullevål. Her finner du nøye planlagte leiligheter, alt fra 2-roms på 38 m² til toppleiligheter opp mot 150 m². Hver leilighet har sin egen balkong eller takterrasse, og beboerne kan også benytte seg av en frodig takhage med flott utsikt over byen.

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Urban eleganse på Kampen

Med en sentral beliggenhet på sjarmerende Kampen, tilbyr Kampenhagen beboerne en unik kombinasjon av landlig ro og en tilbaketrukket sentrumsatmosfære. Kampenhagen vil bestå av 2-4 roms leiligheter med størrelser fra 38 til 137 kvadratmeter. Prosjektet vil inneholde en rekke attraktive alternativer, som dupleksleiligheter med private hager og leiligheter med varierte planløsninger og balkong. 

Les mer og hold deg oppdatert om prosjektet

Hold deg oppdatert på nyboligmarkedet

Foruten disse prosjektene planlegger vi flere nye og spennende salgsstarter som vi ser frem til og presentere for markedet det kommende året. Ønsker du å holde deg informert om disse prosjektene, samt nyboligmarkedet generelt, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Siste nytt

Tilbake til toppen