Drømmer du om å flytte inn i en helt ny bolig? Se boligprosjektene vi har for salg

Lidenskap for nybygg

Drømmer du om å flytte inn i en helt ny bolig? Se boligprosjektene vi har for salg

Strek ikon

Illustrasjon av en 3-romsleilighet i Helgerudkvartalet

Med et bredt utvalg av nybyggprosjekter til salgs i Oslo og omegn, har vi mange moderne boliger å velge mellom. Disse boligene tilbyr fordeler som lavere strømkostnader, moderne fasiliteter og høye byggetekniske standarder som sikrer god isolasjon og sunt inneklima. Fellesområder som takterrasser, attraktive uteområder og spennende bygulv legger til rette for et sosialt og urbant nabolag. Vi vil holde visninger gjennom hele sommeren for alle våre prosjekter, ta gjerne kontakt for å avtale visning. Nedenfor kan du lese om noen av prosjektene som ligger ute for salg.

Borgen på Løren – et eldorado for barnefamilier

Borgen på Løren er et boligprosjekt med sterkt fokus på å tiltrekke og tilrettelegge for barnefamilier. Prosjektet har som mål å skape et trygt og inkluderende naboskap med felles møteplasser som gjør det lettere for barn og familier å sosialisere. Dette inkluderer et romslig og trygt utendørs lekeområde, en barnehage og et innendørs lekerom.

Det er fortsatt flere attraktive leiligheter tilgjengelige. Vi har blant annet romslige 4-roms leiligheter igjen i bygg A, som har vestvendte balkonger med deilig kveldssol og fantastisk utsikt over byen og sjøen. Disse boligene er klare for innflytting allerede i november i år, og det er også mulighet for å kjøpe garasjeplass. Les mer om prosjektet, og ta gjerne kontakt for visning.

Illustrasjon av Borgen på Løren

Bo høyt og luftig i nye Sandvika sentrum

Helgerudkvartalet er det nyeste tilskuddet til Sandvikas byutvikling. Alle boligene i Helgerudkvartalet ligger høyt og luftig, og butikker og serveringssteder vender ut mot gater og torg i første etasje. Dette sikrer at leilighetene får rikelig med lys og luft, ettersom de er plassert godt over bakkenivå. Samtlige leiligheter får egen uteplass og tilgang til felles takterrasse i 14. etasje og felles takhage i 6. etasje. Beboerne kan enkelt ta heisen ned fra sine leiligheter til et mangfold av butikker og spisesteder, eller nyte spektakulær utsikt over Sandvika og Oslofjorden. Felles for alle boligene er at de er av høy kvalitet, med nøye utvalgte materialer. Alt interiør er inspirert av naturen og gir et balansert uttrykk og rom for personlig preg. 

Beboerne vil bo midt i byen, men likevel ha muligheten til å trekke seg tilbake og unngå byens larm når de ønsker det. Innflytting i Helgerudkvartalet vil være i slutten av året og gjennom 2. og 3.kvartal neste år. Les mer om prosjektet, og ta gjerne kontakt for å avtale visning.

Illustrasjon av Helgerudkvartalet i Sandvika

Mariakvartalet i Bjørvika – der storby møter fjord

Beliggende mellom Sørenga, Middelalderparken og fjorden, tilbyr Mariakvartalet en tilbaketrukket, men sentral intern beliggenhet i urbane Bjørvika. Prosjektet rommer totalt 246 varierte boliger og skal stå ferdig i 2026/27. En bolig i Mariakvartalet er det perfekte utgangspunktet for de som ønsker et urbant liv i grønne og rolige omgivelser like ved vannkanten.  Her kan du nyte utsikten fra egen uteplass eller felles takterrasse, eller ta turen ut i Bjørvika for en matbit, shopping, kunstopplevelser, eller bare for å nyte atmosfæren.

Om sommeren bidrar den sjønære beliggenheten til en herlig feriefølelse i hverdagen. Med Sørenga sjøbad, Operastranda og Havnepromenaden rett i nærheten, har man mange muligheter for bading og vannaktiviteter for store og små. I Mariakvartalet vil også alle beboere få tilgang til kajakk. Mariakvartalet har vært en stor salgssuksess hvor hele 142 av 176 leiligheter har blitt solgt siden salgsstart i oktober i fjor. Ta kontakt for visning og les mer om prosjektet her.

Illustrasjon av Mariakvartalet i Bjørvika

Nyt hverdagen med nærhet til naturen på Gjettum i Bærum

Vallergrenda ligger plassert på en høyde med fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden fra felles takterrasse. Vallergrenda ligger i et område med rike naturopplevelser, med grønne skoger, vakre Dælivann og naturskjønne turstier rett utenfor døren. Samtidig er det kort vei til viktige fasiliteter som skoler, butikker, og kollektivtransport, noe som gjør hverdagen enkel og komfortabel. 

I det sosiale tunområdet tilbys trenings- og lekemuligheter, en kjøkkenhage og hyggelige felles uteplasser. Midt i dette området finner du Vallergrendas store fellesrom, kjent som Vallerstua, som har et kjøkken, sitteområder og tilhørende utendørsområder. Med denne ideelle balansen mellom natur og tilgjengelighet, er Vallergrenda et attraktivt sted for både familier, par og single som ønsker et harmonisk sted å bo. Byggingen er allerede i gang og boligene vil være innflytningklare sommeren 2026. Les mer om prosjektet, og ta gjerne kontakt for visning i sommer.

Illustrasjon av Vallergrenda på Gjettum/Bærum

Hold deg oppdatert om nyboligmarkedet

I tillegg til disse prosjektene har vi flere andre prosjekter for salg I Oslo og Akerhus, samt nye spennende lanseringer på planen. Ønsker du å holde deg informert om disse prosjektene, samt nyboligmarkedet generelt, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

Siste nytt

Tilbake til toppen