God aktivitet i bruktboligmarkedet

Lidenskap for nybygg

God aktivitet i bruktboligmarkedet

Strek ikon

Bruktboligprisene har i årets to første måneder steget med 4,5% på landsbasis. I Oslo har prisene steget med 4,8% og aktiviteten i markedet er høy. Neste uke, onsdag 05.04 kommer Eiendom Norge ut med boligprisstatistikken for mars.

Vår boligsalgs avdeling bekrefter statistikken og opplever god interesse rundt boligene de har for salg. Mars har vært en god måned hva gjelder antall salg og når det gjelder nye oppdrag inn. Vi opplever bruktmarkedet som velfungerende og at interessen for nye/nyere boliger man kan flytte rett inn er tilstede. Våre bruktmeglere selger boliger i Stor-Oslo regionen og har mye spennende i sin portefølje.

I disse dager ferdigstilles Clemenskvartalet i Bjørvika. Dette er et boligprosjekt vår prosjektavdeling har solgt. Vi har fortsatt 2 ledige leiligheter i prosjektet, og i tillegg har boligsalgs avdelingen i oppdrag å videreselge noen av leilighetene. Her kan du nå sikre deg en splitter ny bolig du kan flytte rett inn i. Se noen av boligene vi har for salg i dette prosjektet.
I prosjektet, eks: på videresalg og bolig/enkeltenhet til salgs. Om du kunne tenke deg en bolig i dette prosjektet ta kontakt med våre meglere – Vi har flere i vår portefølje.

Ikke langt unna Clemenskvartalet ligger Munch brygge, også her har vi en bolig for salg, Se annonse.

Moderne og romslig 2-roms på Much Brygge

Prosjektet Ensjølyst er også et prosjekt våre prosjektmeglere har solgt. I forbindelse med at ferdigstillelse nærmer seg har boligsalgs avdelingen også her fått inn noen leiligheter som skal videreselges. Se eks. på en av våre videresalg i prosjektet.

Er du på jakt etter en leilighet du kan flytte rett inn i – Ta kontakt med våre meglere på avdeling boligsalg!

Ta kontakt med våre meglere på avdeling boligsalg

Martin Killi Arnesen

Eiendomsmegler MNEF

90934214 martin@roislandco.no

Jens Ulrik Bacher

Eiendomsmegler MNEF

92297951 jens@roislandco.no

Anne Heidi Rødal

Eiendomsmegler MNEF

48134527 anne@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen