Flere spennende salgslanseringer i 2023

Lidenskap for nybygg

Flere spennende salgslanseringer i 2023

Strek ikon

Etter en rolig avslutning på fjoråret, har vi opplevd høyere aktivitet i boligprosjektene vi har for salg nå i starten av 2023. Vi ser at mange er interesserte i nyere boliger som kan by på fordeler som god isolering, lavere strømkostnader, moderne løsninger, gode fellesområder og en enklere hverdag. Det er noe eget ved følelsen av å kjøpe en splitter ny bolig!

Røisland & Co er spesialisert på salg av nye boligprosjekter. Vi har mange spennende salgslanseringer på planen utover året, flere allerede før sommeren. Her kan du få en liten smakebit av noen av våre prosjekter som snart kommer for salg.   

Sammen med Stor-Oslo Eiendom og Oxer har vi et spennende prosjekt i Drammen med planlagt salgsstart i andre kvartal. I Farveriet bor du midt på Bragernes, med samme korte avstand til Torvet som til Drammens helt nye bydel ved fjorden. Her vil 81 varierte byboliger blåse liv i et historisk industrikvartal, med størrelse fra 35 til 110 kvm. Den frodige bakhagen og de luftige takterrassene skaper ekstra pusterom midt i byen, mens bylivet utenfor gir deg tilgang på alt.

I Farveriet bor du sentralt midt på Bragernes i Drammen, samtidig som du kan trekke deg tilbake i den frodige bakhagen eller luftige takterrassen.

Vi har flere prosjekter ute for salg i Asker og Bærum, og ytterligere tre nye salgsstarter er planlagt i år. Landøyveien på Holmen i Asker vil bestå av 55 flotte leiligheter fra 45 til 150 kvm, rett ved sjøen. Leilighetene vil få store vindusflater og romslige uteplasser, mange med fantastisk utsikt over sjøen. Det vil tilbys leiligheter i varierende utforming, alle med store terrasser eller utgang til egen uteplass på terreng. Byggene er omsluttet av et sammenhengende indre parkområde med parkering under terreng.

Leilighetene i Landøyveien vil være av varierende størrelser og utforming, med romslige terrasser eller utgang til egen uteplass på terreng.

Del 1 av Helgerudkvartalet i Sandvika ble en stor salgssuksess, og nytt salgstrinn i Del 2 kommer for salg i Mai. Det første salgstrinnet som nå kommer for salg er Bygg C med 16 leiligheter beliggende mot vest. Bygg C inneholder. Det blir stort spenn på leilighetene, fra store 2-roms på 53 kvm til 5-roms toppleilighet på 197 kvm med privat takterrasse. Alle leilighetene ligger høyt over bygulvet, og mange med fjordutsikt. Samtlige leiligheter får egen uteplass, tilgang til felles takhage og takterrasse. Helgerudkvartalet vil skape nytt liv i Sandvika sentrum, et sted som allerede har gjennomgått mange spennende forandringer og har enda flere i vente.

Samtlige leiligheter i Helgerudkvartalet får egen uteplass, tilgang til felles takhage i 6. etasje og felles takterrasse i 14. etasje.

Prosjektet Vallergrenda ligger på Gjettum i Bærum, midt mellom idylliske turomgivelser ved Dælivann, og by- og sjøliv i Sandvika. Prosjektet vil bestå av 67 leiligheter fordelt på to bygg hvor det er planlagt salgsstart i andre kvartal i år. Det sosiale tunområdet byr på naturlige trenings- og lekeapparater, kjøkkenhage og sosiale uteplasser. Sentralt på tunet finner du Vallerstua, som er fullt utstyrt med kjøkken, spiseplass, sofakroker og tilknyttede uteplasser. Fra en felles takterrasse har du også en fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden. I dette boligprosjektet vil gode fellesområder og samhørighet stå sentralt! 

Leilighetene i Vallergrenda er fordelt på to bygg og strekker seg fra 1. – 4. etasje.

I Holmenkollen kommer 9 moderne tomannsboliger med fantastisk beliggenhet. I Doktor Holms vei 15 bor du høyt, luftig og idyllisk. Med Nordmarka rett utenfor døren har du umiddelbar tilgang til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter året rundt. Boligene vil være på ca. 150 kvm og inneholde 2 til 3 bad, 4 til 5 soverom samt egen inngang til hagestue eller praktikantdel i underetasjen. Det vil bli et felles garasjeanlegg med mulighet for to parkeringsplasser til hver bolig og alle boligene vil ha privat takterrasse med flott utsikt.

Boligene i Dr. Holmsvei ligger luftig og idyllisk til med store grønne uteområder, en dam, og et ærverdig hovedhus som skal rehabiliteres.

Bjørvika er stedet for søndagsturen, den gode samtalen, kvalitetstid og sosiale sammenkomster, hvor du finner spennende fusjon av kultur, restauranter, butikker og opplevelser. I Bispevika syd, mellom Middelalderparken, Sørenga og fjorden, kommer Mariakvartalet for salg i andre kvartal.  Mariakvartalet byr på en bred leilighetsmiks med alt fra store toppleiligheter med egne takhager til effektive 2-roms. Bygget får felles takterrasser delt opp i ulike soner, med fantastiske solforhold og utsikt. Prosjektet bygges som et kvartal, som gir en skjermet og frodig byhage i midten med blant annet egen sosial grillplass, sykkelparkering og rik beplanting. 

Dette nye boligprosjektet i Bjørvika rommer hele 245 boliger, og ligger ved den grønne allmenningen Kongsbakken og handlegaten Rostockgata.

Dette var noen av de spennende prosjektene som vi vil lansere i år og på prosjektsiden vil du kunne se flere planlagte lanseringer i Oslo og Vike. Vil du holde deg oppdatert om et eller flere prosjekter, så anbefaler vi registrere deg på interesseskjemaene for de ulike prosjektene, så vil vi holde deg orientert. 

Siste nytt

Tilbake til toppen