Registrer din interesse
Omoss Rcoweb 1414X586Px Bw
Barcode Webside Contentpage 1415X586Px Bw

Røisland & Co er lokalisert i 13. etasje i Barcodes høyeste bygg - DEG16. 

LES MER

Om Røisland & Co

Et kompetansehus innenfor utvikling og salg av nye boliger i Oslo og Viken.

Røisland & Co er en nisjemegler med lang erfaring og spesialisering innen utvikling og salg av nye boliger.

Vi samarbeider med seriøse og solide utbyggerne som setter kundene i fokus. Nøkkelen til et vellykket nyboligprosjekt ligger i god planlegging fra utbygger, riktig organisering av arbeidsoppgaver og tett samarbeid mellom utbygger, entreprenør, megler og arkitekt - Et godt teamwork!

Røisland & Co er godt rigget med kompetanse i alle faser av utbyggers- og interessentenes kundereiser og i løpet av 2020 har vi forsterket teamet vårt ytterligere. 


Våre avdelinger:

Prosjektsalg

Nybyggkundene bruker ofte lenger tid og trenger mye bearbeiding før de slår til på kjøp. Dette er en direkte refleksjon på at de kjøper på tegning og da er det ekstra viktig med lang erfaring fra nyboligsalg og verktøy som sikrer god kundeoppfølging.

I tillegg til rendyrket prosjektsalg med visninger per enkelt prosjekt har vi som eneste meglerforetak skapt et storvisningsarrangement som vi kaller Nyboligdagen.

Les mer om Nyboligdagen >>

Prosjektsalg
Boligsalg

Boligsalg

For å tilby våre nyboligkunder den absolutt beste servicen og markedsinnsikten så har vi også skapt en avdeling som kan videreselge deres nye boliger. Siden vi har vært med på å utvikle utallige boligprosjekter fra starten helt til boligene blir overlevert kjøper, kjenner vi nyboligprosessene godt og kan gi deg en riktig prisvurdering samt hjelpe deg på veien videre. 

Vi mener at vi, med vår erfaring, lokalkunnskap og verktøy, kan hjelpe deg å få mest ut av din bolig enten du ønsker å selge din kontrakt eller nyere bolig.

Rådgivning

Utfører rådgivning innen boligutvikling, markedskommunikasjon, salgsstrategi og tilretteleggelse for salg av nye boligprosjekter. Vi er den eneste aktør i bransjen som har rendyrket og profesjonalisert dette som et eget forretningsområde.

I tillegg samler vi inn data om alle nyboligprosjekter i Oslo og Akershus. Disse tallene gir oss dyp og eksklusiv innsikt i boligmarkedet.

Les mer om vår markedsovervåking >>

Rådgivning
Røisland Co Markedsføring

Markedsføring

I et marked med rask digital utvikling er det viktig for oss å ha god kontroll på de riktige markedsføringskanalene for hvert enkelt boligprosjekt. Vår markedsføringsavdeling jobber derfor tett på med de beste boligutviklerne og reklamebyråene i bransjen. Dette for å dele erfaring, analysere dataene og se hva som fungerer best i nybyggbransjen.

Med lang erfaring innen nyboligmarkedsføring kan vi hjelpe utbygger med produksjon av markedsmateriell, effektuering av ulike markedsføringstiltak, koordingering av ulike samarbeidspartnere innen markedsføring eller vurdering av print, digitale og sosiale medietiltak.

Oppgjør

Vi vet at god økonomistyring og raskt og effektivt oppgjør er veldig positivt for boligprosjektets lønnsomhet. Vi har derfor oppgjør i ”eget hus” som gjør at vi er tett på hele prosessen og vet til enhver tid hva som skal til for at ikke oppgjøret skal stoppe opp. Her er eierorganisering, seksjonering, samspill byggelånsbank viktige stikkord. 

Vi tilbyr også oppgjørstjenester til utbyggere med egne salgsavdelinger.

Røisland Co
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)