Nyhetsbrev
Barcode Webside Contentpage 1415X586Px Bw

Røisland & Co er lokalisert i 13. etasje i Barcodes høyeste bygg - DEG16. 

LES MER

Om Røisland & Co

Et kompetansehus innenfor utvikling og salg av nye boliger i Oslo og Viken.

Røisland & Co har lang erfaring og er spesialisert innen utvikling og salg av nye boliger.

Vi samarbeider med seriøse og solide utbyggerne som setter kundene i fokus. Nøkkelen til et vellykket nyboligprosjekt ligger i god planlegging fra utbygger, riktig organisering av arbeidsoppgaver og tett samarbeid mellom utbygger, entreprenør, megler og arkitekt - Et godt teamwork!

Røisland & Co er godt rigget med kompetanse i alle faser av utbyggers- og interessentenes kundereiser.

Hvordan kommer man seg til Røisland & CO? 

Fra Jernbanetorget tar det ca. 10 minutter å gå til våre kontorer

Kommer du med bil, kan du parkere i Oslo S P-hus, bare 5 minutters gå-avstand til oss.

Trikker og Busser går også til stoppet Bjørvika, rett utenfor vårt kontorbygg.

Inngangsdøren er rett bak Åpent Bakeri merket med "DEG16." Gå inn i resepsjonen og si at du skal til Røisland og Co, da får du en besøkslapp og vi kommer og henter deg.

Velkommen til Røisland & Co!VÅRE AVDELINGER:

Prosjektsalg

Nybyggkundene bruker ofte lenger tid og trenger mye bearbeiding før de slår til på kjøp. Dette er en direkte refleksjon på at de kjøper på tegning og da er det ekstra viktig med lang erfaring fra nyboligsalg og verktøy som sikrer god kundeoppfølging.

I tillegg til rendyrket prosjektsalg med visninger per enkelt prosjekt har vi som eneste meglerforetak skapt et storvisningsevent som vi kaller Tenk Nytt.

Les mer om Tenk Nytt >>

Prosjektsalg
Boligsalg

Boligsalg

For å tilby våre nyboligkunder den absolutt beste servicen og markedsinnsikten så har vi også skapt en avdeling som kan videreselge deres nye boliger. Siden vi har vært med på å utvikle utallige boligprosjekter fra starten helt til boligene blir overlevert kjøper, kjenner vi nyboligprosessene godt og kan gi deg en riktig prisvurdering samt hjelpe deg på veien videre. 

Vi mener at vi, med vår erfaring, lokalkunnskap og verktøy, kan hjelpe deg å få mest ut av din bolig enten du ønsker å selge din kontrakt eller nyere bolig.

Rådgivning

Avdeling rådgivning utfører rådgivning innen boligutvikling og har lang erfaring fra å jobbe godt i team med arkitekt, prosjektleder og utvikler i både små og store boligprosjekter. Utbyggere får et konkurransefortrinn ved å ta med seg markedsinnsikt i konseptutvikling og prosjekteringsfasen. Det viser seg å være avgjørende at de riktige valgene blir tatt tidlig i prosessen (omregulering). Salgsrisikoen minimeres og det oppnås et optimalt sluttresultat som sikrer utbygger et godt økonomisk resultat i sitt prosjekt.  

Vi er den eneste aktøren i bransjen som har rendyrket og profesjonalisert dette som et eget forretningsområde. 

Rådgivningsavdelingen gjennomfører løpende markedsovervåkning (MOV) av alle nyboligprosjekter i Oslo og utvalgte kommuner i Viken. Disse tallene gir oss grundig og eksklusiv innsikt i nyboligmarkedet. 

Vi har daglig kontakt med nybolig-interessenter og vet derfor hvilke boligkvaliteter som er avgjørende for beslutning om kjøp. Med denne erfaringen kan vi veilede hvordan bygg og boligmiks bør utformes, og optimalisere plantegninger med nødvendige kvaliteter ditt prosjekt.

Les mer om vår markedsovervåking >>

Rådgivning
Markedsavdelingen

Markedsføring

I et marked med rask digital utvikling er det viktig for oss å ha god kontroll på de riktige markedsføringskanalene for hvert enkelt boligprosjekt. 

Vår markedsføringsavdeling jobber tett med de beste boligutviklerne, reklamebyråene og aktørene i bransjen. Ved å dele erfaringer, analysere data og kontinuerlig arbeide med å skreddersy markedsstrategier og holde oss oppdatert, vet vi hva som fungerer og er best rigget for å oppnå de beste markedsføringsresultatene for våre boligprosjekter. 

Med bred portefølje og lang erfaring innen nyboligmarkedsføring stiller vi med spisset kompetanse til å bistå underveis i hele salgs- og markedsprosessen.

Oppgjør

Vi vet at god økonomistyring og raskt og effektivt oppgjør er veldig positivt for boligprosjektets lønnsomhet. Vi har derfor oppgjør i ”eget hus” som gjør at vi er tett på hele prosessen og vet til enhver tid hva som skal til for at ikke oppgjøret skal stoppe opp. Her er eierorganisering, seksjonering, samspill byggelånsbank viktige stikkord. 

Vi tilbyr også oppgjørstjenester til utbyggere med egne salgsavdelinger.

Røisland Co
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.