Registrer din interesse
Om Røisland & Co

Om Røisland & Co

Vi er et kompetansehus innen rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter.

Vi som jobber her er erfarne eiendomsmeglere med lang fartstid innen utvikling og salg av nye boligprosjekter. Vi har samlet dedikerte personer med høyt ambisjonsnivå og som ønsker å konsentrere seg om salg av nybygg. 

Vi vet at nøkkelen til et vellykket boligprosjekt ligger i god planlegging fra byggherre, riktig organisering og samarbeid mellom de som kan utgiftssiden (entreprenør) og inntektssiden (oss som megler) samt arkitekt.

Røisland & Co er delt opp i to selskaper; Røisland & Co Eiendomsmegling AS og Røisland & Co Rådgivning AS.

Team Røisland & Co
Røisland & Co

I Røisland & Co er vi i dag 17 ansatte. I tillegg har vi tett samarbeide med arkitekter, rådgivende ingeniører, interiørdesign, reklamebyrå, 3D illustratører mv. Kort sagt har vi et bredt kontaktnett innen alle fag som et boligprosjekt kan trenge for å lykkes. Vi kvalitet sikrer og jager alltid etter de beste og våre oppdragsgivere nyter godt av vårt forarbeide og får våre nettopriser. 

Vi er delt i to selskaper hvor 2 av oss kun jobber med rådgivning og 15 i eiendomsmeglerselskapet som forestår salg og oppgjør. Vi samarbeider tett og bistår hverandre, samtidig som det er viktig for oss å kunne jobbe rendyrket også innenfor disse segmentene. Basert på vår organisering kan vi tilpasse dette den enkeltes behov, og ikke minst også justere dette underveis, basert på prosjektets utvikling.

Vårt mål er å fremstå som representanter for det enkelte boligprosjekt, og ikke et eiendomsmeglerforetak som selger et boligprosjekt. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies)