Nybygg i Asker og Bærum med kvalitet og komfort

Lidenskap for nybygg

Nybygg i Asker og Bærum med kvalitet og komfort

Strek ikon

På Eikhaugen kan du velge mellom to interiørkonsepter: et lyst med tidløst uttrykk, eller et mørkt med urbant, stilrent uttrykk og dempet atmosfære

Asker og Bærum er et område som har noe for alle. Disse to kommunene kan tilby en sjelden kombinasjon av trygge og gode nærmiljøer og en fantastisk beliggenhet med nærhet til både fjorden og marka. Og det beste? Du er aldri langt unna den pulserende hovedstaden med alle dens attraksjoner.

Røisland & Co presenterer nå tre spennende nybyggprosjekter i Asker og Bærum, som alle ligger ute for salg. Disse boligene tilbyr ikke bare gode uteområder og fine utvendig grøntområder med blant annet lekeplasser, men også en enestående nærhet til marka og sjøen. Hver av disse prosjektene har en unik sjarm.

Vallergrenda på Gjettum, midt i Bærum, er et prosjekt hvor det er lagt stor vekt på å skape gode fellesområder som vil gi beboerne en fellesskapsfølelse som er sjelden i dagens nybygg. Helgerudkvartalet i Sandvika er et annet spennende prosjekt, hvor halvparten av boligene ble solgt ut på salgsstart. Dette er en ypperlig mulighet til å bo høyt og luftig, svært sentralt i Sandvika, et område mange ønsker å bosette seg i. Til slutt er det Eikhaugen i Asker, hvor det bygges familieboliger med en perfekt beliggenhet skapt for aktive familier, og hvor barn kan la eventyrlysten blomstre rett utenfor døren!

En av de største fordelene med å kjøpe et nybygg er at den kommer med moderne løsninger som minimerer behovet for vedlikehold i nær fremtid. Nybygg gir også en følelse av friskhet og renhet som er vanskelig å oppnå i eldre boliger. Og med høye byggtekniske krav sørger vi for at boligen er godt isolert mot støy og bidrar til et behagelig inneklima.

Oppdag fellesskapet i Vallergrenda

Takterrassen på Vallergrenda er en livlig møteplass, der du i fellesskap kan nyte solnedgangen over Oslofjorden med naboer og venner.

Er du hageentusiast, vil du finne glede i kjøkkenhagen bak Vallerstua. Videre finner du et felles hobbyrom i garasjen med fasiliteter for sykkelfiksing og skismøring.

Nærheten til dagligvarebutikker og offentlig transport gjør livet i Vallergrenda praktisk. Med en kort sykkeltur, kan du nyte idyllen rundt Dælivannet eller utforske Kadettangen. Med Sandvika, Kolsås og Bekkestua innenfor kort avstand, har du alle nødvendige fasiliteter rett rundt deg.

Vallergrenda har fokus på å skape en enklere hverdag for sine beboere. Prosjektet lanserer en egen digital nabolagsplattform, skreddersydd for Vallergrenda. Plattformen legger blant annet til rette for enkel kommunikasjon mellom naboer, tilgang til Hyre-bilene i garasjen og oversikt over arrangementer og aktiviteter.

Boligprosjektet består av 67 leiligheter, i alt fra 1-roms på 20 kvm til romslige 4-roms på 106 kvm og rekkehusleiligheter på 95 kvadratmeter. Les mer om prosjektet.

Helgerudkvartalet – Bo høyt og luftig

Vi vet at ulike mennesker ønsker ulik stil, derfor har vi tre unike konsepter som kan settes sammen på tilvalg i Helgerudkvartalet.

Beliggende i det livlige og mangfoldige sentrum av Sandvika, står Helgerudkvartalet, Prosjektet er bygget av Andenæs Eiendom, en av Sandvikas største gårdeiere med en historie som går tilbake til 1950-tallet.

Sandvika tilbyr et innholdsrikt miljø med mange spisesteder, lokale bedrifter og Norges største kjøpesenter, omgitt av kulturtilbud og rekreasjonsområder. Rett og slett et godt sted å bo.

Hver leilighet i Helgerudkvartalet er designet med tanke på kvalitet og komfort. Materialene er av høy standard og er nøye valgt ut for å skape et elegant og varig inntrykk. Plassert fra sjette etasje og oppover har alle leilighetene i Helgerudkvartalet gode forutsetninger for lys og luft, høyt hevet over bakkeplanet.

I tillegg til disse flotte boforholdene, byr Helgerudkvartalet på felles takterrasser i 14. etasje i to av byggene, og felles takhager i 6. etasje. Dette er det perfekte stedet for å nyte et imponerende måltid med både venner og naboer, mens du tar inn den spektakulære utsikten – en utsikt ingen andre i Sandvika har hatt før deg.

Helgerudkvartalet har fortsatt ledige leiligheter fra 6. til 11. etasje. Antatt innflytting er i 2025. Ta en titt på prosjektets nettside for mer informasjon og for å se ledige boliger. Dette er virkelig et unikt prosjekt – en sjelden mulighet til å bo i et av Sandvikas mest ettertraktede nybygg. Se mer av prosjektet.

Eikhaugen på Hvalstad: Med eventyr rett utenfor døren

På Eikhaugen nyter du godt av det som kommer med et nybygg – at alt er nytt.

Dette nye boligprosjektet ligger i et barnevennlig og naturskjønt område, og er designet for å gi en perfekt kombinasjon av trygghet, komfort, og fritid for hele familien. Eikhaugen er en kort spasertur unna Holmen idrettsanlegg, et moderne sportskompleks med en rekke fasiliteter, inkludert et innendørs klatresenter, tennisanlegg, fotballbaner, turnhall og en flott lysløype.

Odd Hansen, en ledende boligutvikler med kompetanse helt tilbake til 1937, bygger 14 rekkehus og 5 kjedede eneboliger på Eikhaugen, hver med sin unike, moderne arkitektur og smakfull innredning. Hver bolig har tidsriktige løsninger tilpasset et godt familieliv og kommer med blant annet private hager, ferdigplen, og solrike terrasser – ideelt for en rolig ettermiddag i sola.

Eikhaugen er designet med tanke på barna. Dette blir et trygt og spennende sted for barna å leke, oppdage, vokse opp og lage livslange minner. Mens de voksne griller og slapper av, kan barna løpe rundt i hagen eller utforske de trygge fellesområdene.

Samfunnet på Eikhaugen vil nyte godt av et felles piknik- og grillområde. Dette stedet blir en naturlig samlingsplass for beboere, der både hverdager og fest kan nytes med naboer, familie og gode venner.

Innvendig er boligene i Eikhaugen utformet med romslige, praktiske løsninger og rikelig med oppbevaringsplass. Våre dyktige interiørarkitekter fra RCO interiørdesign har utviklet to unike interiørkonsepter, slik at du som boligkjøper kan tilpasse boligen din og oppnå en gjennomgående stil.

Vi ser frem til å ønske de første beboerne velkommen til Eikhaugen allerede til høsten. Se ledige boliger og meld interesse på prosjektets nettside. Her venter eventyrene på deg! Les mer om prosjektet.

Familievennlig luksus venter i Asker og Bærums nyeste boligprosjekter

De tre boligprosjektene ligger nå ute for salg. Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale en visning. Enten det gjøres fysisk eller digitalt via Teams, inviterer vi deg til å se prosjektet i vår 3D-modell, så du kan se utsikten fra den enkelte leilighet og simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha. Vi anbefaler deg å registrere deg i interesseskjemaene for de ulike prosjektene dersom du vil holde deg løpende orientert.

Ta kontakt med megler

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Per Henrik Rolfsen

Eiendomsmegler

91372835 per@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen