Boligprosjektet Vallergrenda – 70% av leilighetene solgt

Lidenskap for nybygg

Boligprosjektet Vallergrenda – 70% av leilighetene solgt

Strek ikon

Vallergrenda er et unikt boligprosjekt som består av 67 unike leiligheter fordelt på to bygg sentralt i Bærum, nærmere bestemt på Gjettum. Her tilrettelegges det for et litt enklere og mer sosialt liv.

– Prosjektet har vært en stor salgssuksess der over 70 % av leilighetene nå er solgt, og byggestart er like rundt hjørnet.

Salgssuksess i et tøft boligmarked

Prosjektet har i skrivende stund solgt 48 av sine 67 leiligheter, over 70 % av de tilgjengelige enhetene. Flere 3- og 4-roms leiligheter er fortsatt tilgjengelig, i tillegg til noen få 2-roms leiligheter.

Se boligvelger for detaljert oversikt.

I det som uten tvil er det mest krevende boligmarkedet vi har sett på mange år, er Vallergrenda et av de mest vellykkede prosjektene som er til salgs. At prosjektet har hatt en så stor salgssuksess som det har hatt så langt er ingen selvfølge i dagens tøffe boligmarked, parallelt med generelt tøffere økonomiske tider for mange. Dette viser at Vallergrenda er et attraktivt boligprosjekt der fokuset på mangfold, godt naboskap og gode boliger har appellert til ulike kjøpegrupper.

«Vi forventet at Vallergrenda ville være et prosjekt som mange ønsket å bli en del av, og at vi nå ser det så tydelig i salgstallene er fantastisk. Vallergrenda er fremtidens måte å bo på og det gleder oss at så mange deler visjonen vår om det gode nabolaget i Vallergrenda.»
 
Line Graff Nesse, utbygger

Kort om boligprosjektet

Boligprosjektet består av mindre 1- og 2-roms opp til romslige 4-roms leiligheter som strekker seg fra 80 til 107 kvadratmeter. Det er moderne, unike leiligheter med store vindusflater som slipper lyset inn og et interiør med et tidløst uttrykk som står i stil med arkitekturen.

På tunområdet mellom byggene finner du Vallergrendas store fellesrom, Vallerstua, som har kjøkken, sitteområder og tilhørende utendørsområder. Det sosiale tunområdet rundt består av naturlige trenings- og lekemuligheter, kjøkkenhage og hyggelige felles uteplasser.

Fremtidens måte å bo på

I Vallergrenda får du et godt nabolag, ikke bare en god bolig. Her legges det til rette for inkludering og naboskap på en mer gjennomtenkt og helhetlig måte enn tidligere. Flere og flere ønsker å bo et sted der trygghet og tilhørighet står i sentrum. Målet er et sted der folk ser hverandre og hilser på hverandre.

Vallergrenda ligger på en høyde med fantastisk utsikt over Sandvika og med marka som nærmeste nabo. Her har man alt innen rekkevidde, med mange turmuligheter hele året, og både Sandvika og Oslo kun en kort kjøre- eller T-banetur unna.

Les mer om boligprosjektet her.

«Jeg kan ha mindre fokus på vedlikehold. Leve litt enklere, raskere. Også liker jeg det sosiale fokuset i Vallergrenda. Jeg tror på et godt naboskap på tvers av alder og livsfase.»
 
Rita Torsvik, leilighetskjøper

Uansett om du er førstegangskjøper eller har et ønske om en mer lettstelt bolig plassert i trygge og gode omgivelser, kan du være sikker på at du finner en passende leilighet i Vallergrenda – en unik mulighet.

Se salgsprospekt

Kontakt megler

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen