Ny boligtrend fremmer gode opplevelser

Lidenskap for nybygg

Ny boligtrend fremmer gode opplevelser

Strek ikon

I Vallergrendas felles storstue kan beboere invitere venner og kjente til hyggelig lag, eller ta en kaffe og lese avisen sammen med naboen.

Vallegrenda tar konseptet med et «praktisk moderne» og sosialt hjem litt lenger, med skreddersøm for alle livets faser.

Ofte begynner reisen mot det gode liv med drømmehjemmet – et hjem som harmonerer med livsstil, i et nabolag tilpasset livet man ønsker seg.

Vallergrenda ligger plassert på en høyde på Gjettum, med fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden fra felles takterrasse.

I dagens byggeprosjekter prioriteres ofte utviklingen av fellesområder for å forbedre beboernes opplevelse. Vallergrenda har tatt dette konseptet til et imponerende nivå ved å tilby unike fellesområder som sjelden sees andre steder.

Prosjektet er utviklet av Scandinavian Property Group, under arbeidstittelen «det gode nabolag».

På en høyde på Gjettum i Bærum, med utsikt over fjorden, ligger Vallergrenda.


Fremtidens måte å bo på

I det sosiale tunområdet tilbys trenings- og lekemuligheter, en kjøkkenhage og hyggelige felles uteplasser. Midt i dette området finner du Vallergrendas store fellesrom, kjent som Vallerstua, som har et kjøkken, sitteområder og tilhørende utendørsområder.

Prosjektet legger tilrette for inkludering og naboskap på en mer gjennomtenkt og helhetlig måte enn tidligere – et sted der folk ser hverandre, og hilser på hverandre.

Flere og flere ønsker å bo et sted der trygghet og tilhørighet står i sentrum.

Man benytter bo- og trivselskonseptet «Heime», for å tilrettelegge for kommunikasjon mellom naboer, booking av fellesområder, oversikt over aktiviteter og ordninger som gjør det enkelt å bli kjent og oppleve ting sammen.

Sjekk vår Boligvelger – hvilke boliger som er ledige, samt mer info om boligene

Mellom marka og fjorden

Vallergrenda ligger på høyden på Gjettum, med utsikt over fjorden. Like ved foten av Kolsåstoppen, med marka som nærmeste nabo.

Området byr på mange turmuligheter, både om sommeren og vinteren. Idylliske Dælivann er kun 10 minutter unna på sykkel, Sandvika er bare en syv minutters busstur unna, og til Oslo kommer du raskt med T-bane.

Det meste er innen rekkevidde.

I prosjektet er det lagt stor vekt på å bevare så mye urørt natur som mulig, ettersom det gir glede, overskudd og trivsel å leve tett på naturen.

Takterrassen inkluderer utekjøkken med tilgang til vann og strøm, og er tilgjengelig for alle beboere.

Gode grunner til å velge Vallergrenda

  • Sentral beliggenhet – Vallergrenda ligger i et rolig nabolag, tett på naturen, men fortsatt i gangavstand til T-bane.
  • Husbankfinansiering – Det vil tilbys gunstig Husbankfinansiering!
  • Vallertunet – Sentrert i prosjektet ligger sosiale Vallertunet med Vallerstua – selve hjertet i prosjekt.
  • Frodig gårdsrom – Vallergrenda ligger på en tomt preget av majestetisk eikeskog.
  • Egen nabolagsplattform – Bo- og trivselskonsept skreddersydd for Vallergrenda. Egen nabolagsplattform tilrettelagt for kommunikasjon mellom naboer og oversikt over arrangementer/aktiviteter.
  • Tilrettelagt aktiv livstil – Felles hobbyrom med fasiliteter for å fikse sykkelen og smøre skiene.

Finansiering av miljøvennlige boliger

Vallergrenda er et samarbeid mellom Bærum kommune og Husbanken, og er bygget etter Husbankens krav til oppføring av miljøvennlige boliger. Boligene vil bli organisert i et borettslag med lån i Husbanken. Det vil være mulig å nedbetale fellesgjelden på boligen individuelt, en såkalt IN-ordning.

Stadig flere ønsker å eie mindre for å få tid til å leve mer.

De som ikke trenger lån, trenger ikke å benytte seg av denne finansieringen, men for de unge er dette en god løsning da det er gunstige lånebetingelser sammenlignet med andre banker.

Visning kan gjøres fysisk eller digitalt via Teams, og vi inviterer til å se prosjektet i vår 3D-modell, så du kan se utsikten fra den enkelte bolig og simulering av solforhold. I tillegg kan du selvfølgelig stille alle spørsmål du måtte ha. Registrer deg også gjerne på prosjektets hjemmeside, og du vil motta nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

Lyst til å bli bedre kjent med prosjektet? Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale en visning.

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Lars Petter Hansrud

Eiendomsmegler

95203993 lars.petter.hansrud@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen