Solgt 1500 boliger i Bjørvika

Lidenskap for nybygg

Solgt 1500 boliger i Bjørvika

Strek ikon

I løpet av de siste 13 årene har Bjørvika hatt en enorm utvikling som vi har vært så heldige å få ta del i.

Den første boligen ble solgt i september 2009 i såkalte KLP-bygget. I kjølvannet av finanskrisen i 2008 hadde OSU besluttet å bygge leilighetene før salg, og salget av de første 53 leilighetene startet kun 6 måneder før ferdigstillelse.

Bjørvika i 2004.

Med trafikkmaskinen som nærmeste nabo og et veinett bestående av 16 filer, var det lite visuelt som tydet på at Bjørvika skulle bli et så fantastisk boområde som det nå har blitt. Mye har skjedd siden den gang og visjoner har blitt virkelighet. Vi er utrolig stolte over å ha hatt ansvar for salget av alle OSU´s 13 boligprosjekter i bydelen, totalt over 1 500 boliger.

Vi gleder oss over at stadig flere får øynene opp for Bjørvikas mange kvaliteter!

Bjørvika har vært gjennom flere milepeler gjennom denne perioden. Av de store er oppstarten sør for Dronning Eufemias gate og ferdigstillelse av havnepromenaden foran Vannkunsten. Disse har markert et klart stemningsskifte blant boligkjøperne, og interessen fra dem har økt i takt med utbygningen. I dag har Bjørvika «fans» fra hele Norge, og vi ser frem til flere salg og endelig ferdigstillelse av bydelen.

Siste nytt

Tilbake til toppen