Det gode nabolaget i Vallerveien!

Lidenskap for nybygg

Det gode nabolaget i Vallerveien!

Strek ikon

Ved nye boligprosjekter i dag legges det ofte vekt på å skape gode fellesområder i boligprosjektet. Vallergrenda på Gjettum, midt i Bærum, har tatt dette til et helt nytt nivå, med fellesområder en ikke ser ofte. Prosjektet legges snart ut for salg, og vil bestå av 67 nye leiligheter som er plassert på en høyde med fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden fra felles takterrasse.

Boligene i Vallergrenda kommer for salg 15.juni. Meld gjerne din interesse på prosjektets hjemmeside, så holder vi deg løpende orientert om prosjektet. Du kan også allerede nå kontakte megler for å avtale visning i vår digitale modell. 

Ta del i felleskapet i Vallergrenda, der en sosial og enklere hverdag står i fokus. Vallertunet er hjertet i prosjektet og byr på naturlige trenings- og lekeapparater, kjøkkenhage og sosiale uteplasser. Sentralt på tunet finner du Vallergrendas storstue, Vallerstua, som er fullt utstyrt med kjøkken, sittekroker og tilknyttede uteplasser. Her kan du invitere venner og kjente til hyggelig lag, eller du kan ta en kaffe og lese avisen sammen med naboen din. Er du glad i hagearbeid vil kjøkkenhagen bak Vallerstua være noe du kan ta tak i, med redskaper fra Vallergrendas felles redskapsbod. I garasjen finner du Vallergrendas felles hobbyrom med fasiliteter for å fikse sykkelen og preppe skiene, og med egen lånebod for utstyr du kun trenger en gang iblant.

Vallergrenda ligger plassert på en høyde med fantastisk utsikt over Sandvika og fjorden fra felles takterrasse.

Midt mellom marka og fjorden

Matbutikk og kollektivtilbud ligger så og si rett rundt hjørnet. Setter du deg på sykkelen, er du ved det idylliske Dælivannet i løpet av ti minutter, og Kadettangen er like langt unna i andre retningen. Med kort vei til både Sandvika, Kolsås og Bekkestua har du alt du trenger i det daglige rundt deg.

Fremtidens måte å bo på

I Vallergrenda vil det være fokus på å skape en enklere hverdag for beboerne. Både sammen – og hver for seg. Prosjektet har et bo- og trivselskonsept skreddersydd for Vallergrenda – en egen digital nabolagsplattform. Plattformen tilrettelegges for kommunikasjon mellom naboer, oversikt over arrangementer/aktiviteter og ordninger som gjør det enkelt å bli kjent med naboene dine og å oppleve ting sammen. Ulike bookingfunksjoner, for eksempel Hyre-bilene som står i garasjen, vil også være tilgjengelig i plattformen.

Leilighetene har romslige uteplasser med flott utsikt.

Leilighetene legges ut for salg 15.juni

Boligprosjeket vil bestå av 67 leiligheter fordelt på to bygg og strekker seg fra 1. til 4. etasje. Det blir stort spenn på leilighetene, fra 1-roms på 20 kvm til romslige 4-roms på 106 kvm, toppleiligheter fra 84 til 106 kvm og rekkehusleiligheter på 95 kvm. Leilighetene vil legges ut for salg 15.juni, vi anbefaler deg å registrere deg på skjema på prosjektsiden om du vil holde deg løpende orientert.

Kontakt ansvarlig megler

Ingrid Anne Fossli

Eiendomsmegler/ Salgsleder

93885778 ingrid@roislandco.no

Siste nytt

Tilbake til toppen