Nyhetsbrev
Vis filtrering
Postet: 27/01/2022 - Kategorier: Boligprosjekter - Tags: roislandco, smt2, Soria Moria tunet, Mestergruppen Eiendom
Soria Moria Tunet 2

Digital Visning

Stadig flere boligkjøp blir tatt på bakgrunn av digital presentasjon!

14 nye familieboliger i meget attraktivt område på Voksenkollen

Soria Moria Tunet 2 består av 14 nye familieboliger, plassert i et meget ettertraktet boområde. Boligene kan friste med spennende arkitektur og god standard. Trepanel, store vindusflater og mørkt listverk gir hjem som både er moderne og samtidig passer godt i omgivelsene.

Stadig flere boligkjøp blir tatt på bakgrunn av digital presentasjon

Selv om boligene ikke er bygget enda kan man få et veldig godt inntrykk av fremtidig situasjon via vår 3D modell. Stadig flere boligkjøp blir tatt på bakgrunn i digital presentasjon, og for Soria Moria Tunet 2 er det avgjørende for beslutningsgrunnlaget å få presentert vår boligsimulator. Her kan du sitte hjemme i stua og «fly» gjennom prosjektet, og modellen vil gi deg et inntrykk av utsyn, innsyn og solforhold for akkurat den det huset du er interessert i. Stå på egen uteplass og se solbanen over himmelen, avstanden til skogen eller øvrige bebyggelse. Som et eksempel ser vi her ned på lekeplassen fra takterrassen på hus 14.

På digital visning for du et godt inntrykk av hvordan boligene vil oppleves.
På digital visning for du et godt inntrykk av hvordan boligene vil oppleves.

Vi anbefaler at man får en digital visning via Teams, før man tar en befaring på tomten. Dette gir en fin orientering om hvor byggene og de ulike funksjonene i prosjektet er plassert.

Per Henrik holder digital visning på Teams
Per Henrik holder digital visning på Teams

På en digital visning viser vi frem prosjektet som helhet, samt ser nærmere på kvalitetene til de enkelte enhetene. Få et bedre beslutningsgrunnlag – bestill digital visning!

TA KONTAKT DERSOM DU ØNSKER YTTERLIGERE INFORMASJON

Lars Petter Hansrud

+47 952 03 993
[email protected]

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Se også vår personvernserklæring.